Fotball - Garderoben

Chickensh1t

United har så jævlig uflaks... 2011/2012

Ny sesong, ny uflaks.

Hittil har mye av uflaksen vi har hatt kommet i skyggen av en forrykende sesongstart, men uflaksdemonen som er avbildet i klubblogoen vår er ikke akkurat kjent for å ligge på latsiden. At United i det hele tatt klarer å vinne kamper, og ikke minst titler (!), når en av universets mektigste krefter konstant stikker kjepper i hjula våre, er ikke annet enn uforståelig. Heldigvis er heroisme og fotballkunst vanligvis såvidt nok til å demme opp for uflaksen og sørge for sportslig suksess.

I går mot Stoke slo uflaksen til igjen med full kraft. Det blir sagt at United i aksjon kan ligne på en ustoppelig fotballmaskin som fyrer på alle sylindre, men er det noe som fyrer på alle sylindre sesongen igjennom så er det uflaksen vår. Og igår beit den altså skikkelig godt fra seg.

Allerede etter 6 minutter skulle Stoke vært redusert til 9 mann etter en grusom takling på Evra, en takling som for øvrig var helt identisk den som resulterte i direkte rødt for Torres i Chelseas hjemmekamp mot Swansea samme dag. Deres første røde skulle kommet etter 3 (?) minutter da Hernandez, innenfor 16-meteren, ble meid ned bakfra av Jonathan Woodgate da han var alene gjennom med keeper. For alle andre lag i alle andre ligaer er dette straffe og rødt kort, begge av den soleklare sorten. Men at United ikke får samme behandling som alle andre er en kjent sak. Vi skulle med andre ord ledet 1-0 og vært to mann mer på banen etter 6 minutter, hadde dommeren og vår straffeskytter gjort jobben sin, og da ville vi vunnet kampen enkelt og med god margin.

Litt senere i kampen er Begovic på bærtur. Young vinner ballen, men Begovic takler han i bakken innenfor egen 16-meter uten å være i nærheten av ballen. Dommeren reagerer ikke, og nok en gang blir vi snytt for straffe.

Vi står derfor, egentlig, uten poengtap hittil i sesongen, siden dette "poengtapet" mot Stoke ikke bør telles med. Håper det blir en stund til neste gang uflaksen slår til med like stor kraft. Hvis den holder på sånn som dette hver eneste runde så vil det bli like håløst for oss å vinne tittelen som det vil være for en sprinter å vinne 100-meteren med en metallkule lenket til foten. Enda godt at United er så mye bedre enn alle andre at en metallkule rundt foten fra eller til som oftest ikke spiller noen rolle.

I denne tråden skal vi altså ta for oss all uflaksen som rammer United sesongen igjennom. Dette vil bli en lang tråd..

3
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jakob2626 [sitat…] Som tok ballen.

På hvilken måte? Når han kanskje var ørlite nær ballen etter han hadde knea Hernandez til bakken, men som ikke forårsaker en eneste retningsforandring og såvidt beveger ballen. Det var et soleklart rødt kort, og straffe.

Vi fikk 3 mann skadet på samme dag. Rooney fikk hamstringskade, Evans rett før kampstart og Hernandez etter 3 min. Så ble Evra haltende den siste halvtimen av kampen. Vi ble også snytt for minst to, hvis ikke tre straffer og en diskutabel fjerde situasjon de aldri tok for seg, men som et godt trent øye som mitt snappa opp. De slapp også unna to røde kort. Legendarisk uflaks.

3

Glemte skadene våre. Tre skader på samme dag!! Herregud.. Er jo så mye uflaks å holde styr på, så det er fort gjort å glemme litt:P Bra du tar det opp, VGoth!

2

Hvorfor er denne flyttet til Garderoben? Den har vel ingenting her å gjøre? Den handler om et Premier League-lags uflaks og bør være i PL-forumet.

Var det jeg som posta den her ved en feiltagelse eller har den faktisk blitt flytta?

1

Lignende innlegg

Laster...