Fotball - Garderoben

brukarnamn

Bergen raser mot talenters flukt , utreise østover

Dvs de raser vel ikke over talentenes flukt over fjellet men over BT og BA og Tore Starnd og RBH og Skarsfjord og talentskepsisen generellt.

Det er tydelig at mange er sjokkert over at det ene talentet etter det andre flytter fra byen på grunn av at en viss klubb er seine, trege med å vise genuin interesse for unge lokale talenter.

http://forum.bataljonen.no/index.php/topic,9171.1850.html

Straks Dure var kommet til plankebyen var han bankers på laget. Mens RBH og/eller Skarsfjord og en samlet lokalpresse ikke kunne tenke tanken at et ungt lokaltalent var god nok til hverken stallplass eller startplass i ellveren.

Solli ( 3 minutter ) 0g Dure ( 90 minutter ) er foreløpig de eneste flyktningene.

Ubegripelige mengder slike tilsvarende unge talenter i Bergen by som jevnlig hentes til landskamper av NFF er i nesten samme situasjon.

Pr nå billig / gratis / ukjent for de fleste, om få uker fast i en startellver om man har en trener som tør.

Fra 14 til 18 talenter kan bli de neste som flykter over til ledere og trenere som tenker litt lenger enn å fly inn afrikanere på kostbare og unødige flypriser.

1
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det må da være voldsomt med mobiltelefoner enkelte har mulighet til å få fingra på.

1

Huff mente :

Apropos lokale talenter ser jeg at Kevin Dure allerede har to TL-kamper fra start og har oppnådd et poengsnitt på 5.0 på VGs spillerbørs. Snittet er selvsagt meget imponerende, men vi snakker tross alt bare to kamper, og selv en Kristian Ystås klarte å skore i fiore TL kamper på rad uten og holde halvanstendig nivå av den grunn. Likevel, to kamper fra start tilsier at han virkelig har levert på treningene til FFK og vi snakker en 18-åring.

Krakra mente :

Ingen som har sett Dure i to eller flere kamper kan være overrakset over at det var en megatabbe å ikke strekke seg langt for å sikre seg ham. Jeg er litt overrasket over hvor fort han har tatt nivået i TL, men anså ham allerede før FFK-overgangen som en spiller som ikke står noe særlig tilbake for våre stoppere minus Zsolt. Så langt i FFK har han fremstått som en bedre spiller, som ville styrket oss umiddelbart. Det er selvfølgelig overraskende, men at Dure er en kjempetalent er og var kjent for alle som følger med.

Nå er det selvfølgelig ikke gitt at han ville slått igjennom for Brann. Det virker som at Brann er den siste klubben lokale talenter bør gå til dersom de har ambisjoner.

Om et par år vil nok Dure koste veldig mye, og kanskje være aktuell for utlandet. Han kan derimot være sikker på at hvis han skulle stagnere til en middelmådighet, så kan han alltids komme hit om 6-7 år og spille fast.

Jeg er enig

1

BA ser ut til å overta rollen som talenthateravisen og avisen som hater unge lokaltalenter med bergensdialekt da de smeller opp artikler om at farvede er på prøvespill. Ultraarroganse mot alle busslastene med unge lokale talenter altså.

Ikke rart norsk fotball går til helvetet når selv avisene stimulerer til idioti-import av kranglete og udisiplinerte ytlendinger som stenger veien for massevis av talent

1

Hadde Stråmyhr brukt pengene han bruker på nye VGD-kontoer på å kjøpe talenter for Brann, så kunne vi kjøpt Lukaku.

3

I 2005 skrev Direktøren her :

Direktøren: Har guttene ambisjoner om å bli fotballstjerner skal de jo bare være glad for at dette blir stoppet. Brann produserer jo ikke akkurat talenter på løpende bånd...:-) Synes heller Brann burde rettet fokuset mot det elendige arbeidet som gjøres med lokale talenter her i Bergen og omegn. At en Norges nest største by produserer så få gode spillere er intet mindre enn en skandale, og her må Brann ta mer ansvar for å få frem flere profiler. ----- vel vel det var i 2005 det -- nuvel --- slik er det jo ikke lenger-----------------------------------:

Nå vrimler det av unge lokale supertalenter fra Bergen og Brann og Løv-Ham er storleverandører av spillere til de aldersbestemte landslagene, Brann2 bestående av kun unge går opp, juniorlaget er i finalen i junior-NM og vant NM for G-16 ifjor.

Situasjonen er altså snudd på hodet men likevel etableres den ene kostbare luftbroen etter den andre for å teste haugevis av afrikanere.

DETTE BEVISER AT DE GJØR DET UANSETT hvor mange busslaster med lokaltalenter som finnes. Uansett hvor mange fly med unge som letter fra Flesland for delta på landskamper for G15, G16, G17 osv fortsetter skandalen. BT tier

Masseflukten av Bergenstalenter som stikker østover er bare såvidt begynt, så BT og BA som bruker 10% av avissidene på nettet om disse prøvespillerne er grusomme.

http://vgd.no/sport/fotball-norsk/tema/932836/tittel/slutt-paa-unge-afrikanere-til-norge

2

Luftbro mot latinamerika og afrika har også iår vært en kostbar fiasko

Mezquida skadet og gitt vekk

Junior skadet og reist hejm

Bajter skadet men fikk klippekort straks han kunne bevege seg

Labbetus samme

De 2-3 andre tulleprøvespillene har også kun ført til sperring for busslastene med talenter

1

Straks Dure var kommet til plankebyen var han bankers på laget. Mens RBH og/eller Skarsfjord og en samlet lokalpresse ikke kunne tenke tanken at et ungt lokaltalent var god nok til hverken stallplass eller startplass i ellveren. Solli ( 3 minutter ) 0g Dure ( 90 minutter ) er foreløpig de eneste flyktningene.

Finn feilen her ..

1

Lignende innlegg

Laster...