Fotball - Garderoben

AlessandroHaugen

Utro rio tapte i retten

I april trykket tabloidavisen en artikkel om at United-spilleren hadde hatt et forhold til en kvinne ved navn Carly Storey.

Ferdinand krevde økonomisk oppreisning for misbruk av privat informasjon, men tapte i retten.

32-åringen, som har kone og tre barn, kalte artikkelen, "Mitt forhold til Englands kaptein Rio Ferdinand", for et grovt angrep på hans privatliv.

Dommeren hevdet derimot at oppførselen til Englands kaptein, utenfor banen, er av offentlig interesse og at det var nødvendig med en diskusjon rundt hans egnethet som kaptein etter slike avsløringer.

- Vi er glade for at dommeren fastslo at Mr Ferdinand hadde skapt seg et misvisende offentlige image og at Sunday Mirror hadde rett til å korrigere dette inntrykket.

ferdnand avsluttet utroskapet få dager før han ble valgt som Englands kaptein.

Hvem er kaptein nå egentlig? Terry eller rio?

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Et lite tips: Hvis man først skal plukke en sak om engelsk fotball fra norske medier, så kan du ta deg i rævva på at det allerede er tatt opp på Fotball - Premier League. Folk her inne følger nemlig med, og er langt raskere enn de norske nettavisene.

-Pat

1

Flott kultur som er innarbeidet i Utd stallen. Hyggelig at flere av dem foretrekker å "spise ute" fremfor å bli servert hjemme.

1

Ferdinand krevde økonomisk oppreisning for misbruk av privat informasjon, men tapte i retten.

Dette svir nok skikkelig på "pungen" ja!!!

1

Lignende innlegg

Laster...