Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Supporterklubben har mistet 3000 medlemmer.

Supporterklubben til Manchester United har mistet 3000 medlemmer. Folk er misfornøyd med resultatene og særlig med Mourinho. Nå er Liverpool størst. Deter ikke bra, men klart å leve med. United må opp på et mye høyere nivå for å få flere tilhengere. Spiller kjedelig fotball.

1
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

BakeUp

Nå kan de angre..

1

Pinkieez

De som "skifter" lag kan ikke være ekte fotballsupportere. Da har de isåfall ikke vært supporter av den klubben de holdt med først.

1

JOlsen

Tror United igjen blir et topplag og får flere supportere. Men tror de har mange medgangssupportere. Men det har vel alle klubber. Poenget er at det er stor interesse for engelsk fotball.

1

JOlsen

Ja dessverre er det mange av de. Det verste er at united supportere har gått over til Liverpool. Det skal ikke være mulig, men hva vet jeg.

1

zephyrus

Det verste er at united supportere har gått over til Liverpool.

Seriøst?

Men for all del, ManUianere er jo en gjeng sutrekopper som begynner å klage som bare det så snart det går litt imot...Bare å lese klubbtråden deres jevnlig det...

Men jeg trodde det var grenser...

Selv er jeg Leedssupporter og vi er mentalt tøffe mennesker som takler motgang ved å tenke positivt kontra ManUianerne som klager og hyler som små barn så snart motgangen kommer...

1

JOlsen

Seriøst?

Ja jeg vet om flere. Det er som å gå fra RBK til Molde. Det er full krise. Når United er så elendig som nå, melder mange seg ut. I går ble de slått ut av ligacupen. Det er bare flaut.

1

RickiBK

Medgangssupportere ass......

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Laster...