Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har registrert at mange synes den formuleringen er morsom. "Hva er så moro med å se 22 menn krangle om en ball". Men jeg er sikker på at man kan formulere en slik setning for alle hobbyer. Film for eksempel: "Hva er så morsomt med å se en haug med mennesker som later som de er noen andre enn de er?". Det høres bare dumt ut...

Fotball er morsomt. Dersom du ikke liker det, så kan du la være å se på. Selv liker jeg godt å se på fotball, både subjektivt og objektivt. Førstnevnte er morsomt fordi du kan heie på et lag, glede deg over deres seiere og sørge over deres tap. Sistnevnte er morsomt når det er gode lag som spiller. Når du kan nye det gode spillet, tekniske finesser, taktiske genitrekk og så videre. Det er morsomt å se gode mål, flotte enkeltprestasjoner og så videre.

Mange kritiserer at det sendes så mye fotball på TV, men så lenge fotball oppnår rekordhøye seertall er det kanskje ikke så rart..? Folket vil ha fotball, og folket får fotball.

-Valagar ––––––––––––––––––––––––- http://groruddata.com/vegard/

1

Jeg skulle gjerne tatt en runde i japan sitt u21 lag sin garderob..yum yum :) eksotiske skjønne gutter kledd i shorts og tette drakter... ;=)

1
Acquiesce For mye søpple fotball på TV. At det er mange som liker det har ingenting å si, det er fortsatt for mye fotball!! ragingBull [609] "I'm gonna speak my mind"

"Acquiesce skrev: For mye søpple fotball på TV. At det er mange som liker det har ingenting å si, det er fortsatt for mye fotball!!"

I følge deg er det for mye fotball. Men hvem skal egentlig en kommersiell TV-kanal forholde seg til? De ti prosentene som mener det er for mye fotball eller de nitti som liker all fotballen? Dersom folket vil ha fotball skal folket få fotball.

Det er ikke opp til deg eller meg å bestemme hva som får sendetid på TV, det er opp til folket som en helhet. Dersom folket slutter å se på fotball, vil neppe TV-kanalene bruke millioner på rettigheter. Men når vi vil ha fotball, da får vi fotball.

Jeg synes det er alt for mye såpe på TV. Hotell Cæsar og lignende bryr meg overhodet ikke. Derfor gjør jeg noe annet når de programmene går. Jeg ser ikke på dem. Og så lenge folket vil ha såpe, så klager jeg ikke på at det går for mye såpe på TV...

De fleste TV-kanaler, med unntak av de som har en spesiell profil, vil prøve å balansere innholdet på sin kanal slik at de til en hver tid sender det programmet som vil tilfedsstille flest mennesker. Og jeg gjentar: Så lenge folket vil ha fotball, så vil folket få fotball.

-Valagar (vil ha fotball) ––––––––––––––––––––––––- http://groruddata.com/vegard/

1
Acquiesce "Mocanari skrev: Bruk AV-knappen, ditt skaft !" Nytter ikke, Moccachino. Har lyst til å se på TV, men det fotball over alt. ragingBull [609] "I'm gonna speak my mind"

"Acquiesce skrev: Nytter ikke, Moccachino. Har lyst til å se på TV, men det fotball over alt."

Hvor mange kanaler har du egentlig? Selv prøver jeg å få med meg så mye fotball som mulig, og det er sjeldent to kamper kræsjer. Med mindre du har Canal+ selvsagt, men den kanalen har en så tydelig fotballprofil at du ikke kan forvente annet.

Tenker du på sportsendinger så er ikke de lenger enn værmeldingen hver dag. Tror neppe det vil ta livet av deg.

-Valagar ––––––––––––––––––––––––- http://groruddata.com/vegard/

1
valagar "Acquiesce skrev: Nytter ikke, Moccachino. Har lyst til å se på TV, men det fotball over alt." Hvor mange kanaler har du egentlig? Selv prøver jeg å få med meg så mye fotball som m...

"valagar skrev:

"Hvor mange kanaler har du egentlig? Selv prøver jeg å få med meg så mye fotball som mulig, og det er sjeldent to kamper kræsjer. Med mindre du har Canal+ selvsagt, men den kanalen har en så tydelig fotballprofil at du ikke kan forvente annet."

Hør her a, Valgjerd.

90% vil ha fotball? Hvilken statistikk ser du på? Ikke veldig troverdig trur jeg. Har Canal+ siden jeg trodde det skulle gå en del bra filmer der, men der tok jeg feil. Bare fotball, fotball og atter fotball. Tåpelig sport. Ser ut som en gjeng med bikkjer som jager en leike. Svette mannfolk som liker å klappe hverandre på rompa i garderoben er'ke noe for meg.

ragingBull [609] "I'm gonna speak my mind"

1
Acquiesce "valagar skrev: "Hvor mange kanaler har du egentlig? Selv prøver jeg å få med meg så mye fotball som mulig, og det er sjeldent to kamper kræsjer. Med mindre du har Canal+ selvsagt,...

"Acquiesce skrev: > 90% vil ha fotball? Hvilken statistikk ser du på? Ikke veldig troverdig trur jeg.

Det var selvsagt satt på spissen, men jeg kan bevise at folket vil ha sport:

1. Håndball-VM: Nor- Fra (xtraomg.) 1 503 000 (-99) 2. Håndball-VM: Nor - Dan 1 392 000 (-97) 3. Fotball-EM: Norge - Slovenia 1 356 000 (-00) 4. Fotball: Polen - Norge 1 302 000 (-93) 5. Nyhetene 1 271 000 (-99) 6. Håndball-VM: Nor - Fra 1 261 000 (-99) 7. Fotball: Tsjekkia - Norge 1 248 000 (-97) 8. Håndball-VM: Norge - Østerrike 1 151 000 (-99) 9. Cupfinale: Brann - Rosenborg 1 121 000 (-99) 10. Boksing: Klemetsen - Joe Sulivangi 1 112 000 (-96) 10. Været 1 112 000 (-99) 12. Rikets Tilstand 1 094 000 (-01) 13. Fotball: Brann - Liverpool 1 093 000 (-97) 14. Nyhetene 1 078 000 (-94) 15. Fotball-EM: Ita. - Ned. (ekstraomg.) 1 075 000 (-00)

Kilde: http://www.tv2.no/omtv2/tv2/seertall/article.jhtml?articleID=45651

Dette er de 15 mest sette programmene i TV2s historie. 6 av punktene er fotball, 11 er sport generelt. Mener du likevel at folket ikke vil ha sport? Det er nokså tydelig at sport selger! Og hvordan kan du da kritisere TV-kanalene for å sende sport..? Bør ledelsen lytte til flertallet eller mindretallet når de velger programmer?

> Har Canal+ siden jeg trodde det skulle gå en del bra filmer der, men der tok jeg feil. Bare fotball, fotball og atter fotball. Tåpelig sport. Ser ut som en gjeng med bikkjer som jager en leike. Svette mannfolk som liker å klappe hverandre på rompa i garderoben er'ke noe for meg.

Hvis du betaler for Canal+ kan du ikke klage. Kanalen har en VELDIG tydelig sportsprofil, og så vidt jeg vet går det mange filmer der på kveldstid. Har ikke kanalen selv, og kan ikke uttale meg om det av den grunn.

-Valagar ––––––––––––––––––––––––- http://groruddata.com/vegard/

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Premier League VGD Publisert

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...