Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Usmakelige supportere

http://www.dagbladet.no/sport/2006/04/27/464587.html?i=14

...........Etter en så proffesjonelt godt gjennomført semifinale av begge lag, uten noen usmakeligheter fra noens sider, må jeg si at det er skuffende å se slike scener i det som skal være en feiring av Barcelonas seier. Usmakelig mener jeg, dog jeg tror alle Cules gir fullstendig faen.

1
21 svar

21 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

alexx

Skjønner ikke helt hva problemet er. Noen Barcelona-supportere tenner på et Milan-skjerf, gjør det noe?

1

milfern

Et tegn på null respekt

1

milfern

Hadde trodd at et lag (merk: supportere) som har vært ned i sumpen så lenge ville ha litt mer respekt for en av Europas storheter

1

Alcantara

Dette er som Raul07 sier, Boixos Nois, altså ekstremister.. Disse finner vi i alle klubber, og Barcelona er ikke noe unntak. ------------------------------ Visca el Barça! http://www.planetbarca.com

1

Raul07

Som mine culè venner her sier, så er det lite å ta seg nær av. De fleste klubber har sine ultras, og Barça er ikke noe unntak. Har da sett Ultras Sur gjør værre ting i Madrid uten de store oppslagene, men selvsagt er alltid flaggbrenning av en respektert motstander lite hyggelig, men blir en parantes i forhold til hva andre har gjort og det er litt viktig å huske på at det her var snakk om ett par tullinger og ikke en helt supportergruppe

Raùl07 http://www.realmadrid.no http://www.mlsnet.com "Los grandes siempre vuelven"

1

alexx

Som Raul07 sier, så er dette ingenting å ta seg nær av og at det blir en parantes i forhold til hva andre supportergrupper gjør.

Kunne ønske jeg var tilstede i Barcelona sammen med alle de som feiret i Barcelona-sentrum i går. Var nok en stor opplevelse;-)

1

vansaha

Syns det var en merkelig måte å feire på. Hadde det vært Real Madrid Barcelona hadde slått ut hdde det kanskje vært mer "forståelig" men det er vel ikke noe vondt blod mellom Milan og Barça.

--------------Stand up, speak up-------------- HTTP://WWW.FOOTBALLUNLIMITED.NET

1

Cobi

Du har helt rett, jeg gir fullstendig faen.

En har skjønt lite av supporterliv om en tror at dette her er ille. I England synges det om München og Heysel, det kastes avføring på motstanderfans og ambulanser med skadde spillere blir stanset av motstanderfansen. Hva er da dette her?

1

salchicha

Jeg er helt i mot brenning av flagg, synes det er respektløst.

Allikevel synes jeg dette er en fillesak, svært lite å henge seg opp i. Fotografen har tatt bilde av syv stykker som brenner et flagg, svært lite mot de 100 000 som antageligvis var i Las Ramblas-området den kvelden. Sånt må man regne med, og jeg er sikker på at det ville skjedd i en hvilken som helst supporteransamling, kanskje da i enda større grad.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...