Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Etter ranet i går er det på tide å se fremover, for vi har en viktig ligakamp til helgen mot Livorno.

Situasjon: Milan befinner seg i øyeblikket tre poeng bak Juventus. Vi har vært gode i ligaen den siste tiden, mens Juve ikke har vunnet på over en måned og har spilt fem uavgjorte kamper på rad. Denne kampen kan bli helt avgjørende, for om vi skulle ta tre poeng her og Juventus taper mot Siena på bortebane, så leder Milan Serie A på innbyrdes oppgjør.

Livorno og Carlo Mazzone hadde tapt sju kamper på rad før de slo Palermo 3-1 i forrige runde, og det er absolutt ikke et lag i god form vi møter. Marco Amelia, Cesar Prates og Francesco Coco (booo!) er alle ute med skader, hvilket ikke hjelper lagets situasjon. De har dog en meget god målscorer i Christian Lucarelli, som gjorde hattrick mot Palermo i forrige runde, og han blir en mann vi må passe på. Livorno har ikke vært det samme laget siden Donadoni ga seg som trener, men Mazzone er en gammel ringrev som har mye erfaring med denne typen kamper, så vi kan absolutt ikke undervurdere dem.

Hva med Milan da? Med unntak av sjokktapet mot Lecce for noen uker siden, så har laget vært i god form i Serie A på denne siden av nyttår. Allikevel skal vi være oppmerksomme på at Champions League-exiten og alle skadene vi pådro oss mot Messina kan ha en negativ effekt på laget. Ambrosini er ute resten av sesongen, og hvorvidt Nesta blir i stand til å spille er helt uvisst. Kaká, Sheva og Cafu spilte mot Barcelona, og er forhåpentligvis i stand til å stille i denne kampen også. Det blir nok noen roteringer på laget, men på grunn av den usikre skadesituasjonen er det umulig å spå hvem som spiller på søndag.

Det viktigste er at vi vinner denne kampen. Siena - Juve har fått en del oppmerksomhet fordi mange har ment at Siena, på grunn av sine tette bånd til Juventus, vil "kaste seg" i denne kampen. Dette har klubben protestert kraftig på, og forhåpentligvis blir det en ekstra motivasjonsfaktor for dem i denne kampen. De trenger poeng like mye som Juventus gjør det, og vi håper at de klarer å ta tre.

It ain't over until the old lady squeals! ;-)

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Uglerufsen

Juventus taper ikke mot reservelaget sitt. Når var sist gang Siena ikke fikk skamjuling av dem egentlig? Denne kampen må vinnes, så kan et lite snev av spenning fortsatt beholdes.

1

SuperBarbarez

Nå skal det til Mazzones forsvar sies at det overhodet ikke er hans feil at mye har gått galt i Livorno. Det er ene og alene Aldo Spinelli som har skylden for de 7 tapene, som startet under Donadonis regime på Armando Picchi. Jeg fatter ikke at den mannen fortsatt lever..

Amelia kan kanskje ses på som et stort tap, da han har vært enorm i år. Men på benken sitter en annen fremadstormende keeper i Paolo Acerbis, så alt i alt svekkes ikke Livorno så mye. Med Prates og Coco ute derimot, har Livorno to problemer med vingene sine. Balleri har ikke stort på dette nivået å gjøre egentlig.

Christiano Lucarelli har alltid vært enorm mot Milan, og noe sier meg at han kommer til å bli det igjen. Jada, han er kloss alene på topp for Livorno, alene mot 4 Milan-forsvarere som vet at Lucarelli er alt de må og trengre å konsetrere seg mot. Sånn er det i alle kamper for Lucarelli. Allikevel er det han som terroriserer, og ikke blir terrorisert. Vi snakker Italias beste angriper etter Luca Toni her, og en spiss i aller ypperste verdensklasse. Det holder bare ikke å være obs på ham..

Superfantastiske O'Store Sergej SuperBarbarez, Supermann fra Mostar.

1

Zinedine05

Enig med Barbarez, Lucarelli er en farlig mann, burde starte i VM for Italia, smamen med Luca Toni selvsagt.

1

warl

Det er ikke over før den gamle dame ligger med brukket lårhals nei....

Bare å kaste seg i det, vi er i angrepsposisjon og vi har ingen ting å tape. Forhåpentligvis kan vi stille fult lag til helgen, med unntak av Seedorf som latterlig nok fikk 2 kampers karantene. Bare å stå på dette, og satse på at Juventus går på nok en smell.

FORZA MILAN!!!

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...