Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tusen takk til Stokke, Drillo og TV3

Ondskap og dumskap skal ikke stå ubesvart. Spesielt ikke når det når det reneste lavmål, som i dette tilfelle. Hva er det som er galt med noen få her inne? Underskriftkampanje laget av noen barnslige umodne gutter får sikkert Tv3, og Stokke til å le på seg vondt i magen skulle man tro.

Jeg har -som nøytral- fotballsupporter samme mange av mine venner kost meg veldig med 4 spennende semifinalekamper med europas fotballadel. Og Drillo og Stokke er et nytt og meget sterkt kommentatorpar hvor fotballen er i fokus hele tiden.Heldigvis ikke statistikker for tusen år siden som andre driver med.Og de utfyller hverandre meget bra. De viser fotballen stor respekt. Og tør mene noe, og takk for det.

Og tillegge andre meninger og utrykk hverken jeg eller mange andre har hørt, er i best fall dumskap, i verste fall ondskap. Jeg kjenner omtrent ikke noe igjen fra en tråd på denne siden, men så hører jeg på kampen som underholdning også da, ikke for å lete etter en feil eller to. Og heldigvis for det.Og de aller aller fleste er slik

Og si at TV3 er anglofile er jo bare tull og tøys. Selvsagt viser kanalen kamper de fleste vil se. Alle som har vettet noenlunde i behold vet jo at det er umulig å si at eks.vis Arsenal er typisk engelsk. Som Stokke sa, det er ingen omtrent i den klubben med engelsk pass. Laget er vel så uengelsk som det går an å bli.

Gleder meg som en unge til finalen, med Barcelona vs Arsenal, Stokke og ....? Og jeg tilhører definitivt majoriteten.

1
36 svar

36 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Importante

ruud05 skrev: "Ondskap og dumskap skal ikke stå ubesvart. Spesielt ikke når det når det reneste lavmål, som i dette tilfelle."

-Informativt!

"Hva er det som er galt med noen få her inne?"

-Noen er veldig lite opptatt av detaljer. Disse menneskene bryr seg ikke om Solèr sier Mesì, Decò, BarcelOna osv.. Det er disse menneskene som ikke har noe å komm med, som er utrolig "random" og som setter færrest spor her i verden. Stakkars.

"Underskriftkampanje laget av noen barnslige umodne gutter får sikkert Tv3, og Stokke til å le på seg vondt i magen skulle man tro."

-Hva er det å le av? En liste på over 50 stykker sier vel at det er bre enighet om at de ikke holder mål? Hvis de ler av det er de for selvironiske og nærmest egoistiske.

"Jeg har -som nøytral- fotballsupporter samme mange av mine venner kost meg veldig med 4 spennende semifinalekamper med europas fotballadel. Og Drillo og Stokke er et nytt og meget sterkt kommentatorpar hvor fotballen er i fokus hele tiden.Heldigvis ikke statistikker for tusen år siden som andre driver med.Og de utfyller hverandre meget bra. De viser fotballen stor respekt. Og tør mene noe, og takk for det."

-De sjuler ikke et sekund hvilket lag de heier på og det er en stor feil når du er kommentator. Det sier mer om deg enn om de egentlig.

"Og tillegge andre meninger og utrykk hverken jeg eller mange andre har hørt, er i best fall dumskap, i verste fall ondskap. Jeg kjenner omtrent ikke noe igjen fra en tråd på denne siden, men så hører jeg på kampen som underholdning også da, ikke for å lete etter en feil eller to. Og heldigvis for det.Og de aller aller fleste er slik"

-Det jeg er interessert i er å se på en kamp på TV hvor jeg får mye nyttig informasjon i stedet for en haug med skivebommer og uttalefeil. Når de har den jobben de har skal jeg forvente at de kan lære meg noe i stedet for at jeg kan lære de noe i hver 3. setning. Hadde det vært en sjelden gang er det greit, men når man for eksempel uttaler bokstaven "o" som "o" og ikke "å" hver gang det er snakk om et spansk eller italiensk navn/lag, blir jeg lei. Barcelona uttaler "o" som "å", ikke "o". Det er så lite men alikevel tragisk i lengen og bredden.

Og husk at dette var et lite eksempel av utallige mange.

1

Nerazzuri

Jepp, Erik Såle kan ikke spansk/italiensk, utrolig når man stammer fra disse grisgrendte strøk.

1

Barca22

Hele bølinga er skummelt anglofile.

1

Theo-Walcott

Trådstarter har helt rett!!!!!!

1

Butragueno

Bra argumentert Walcott....

1

The Fly

Tviler på at du hører til majoriteten ruud05 når det gjelder akkurat det der.

1

Birgerje

Enig, fint å se at flere er enig med meg.

1

Kakhaber

Er vel Fjøra som er problemet.

1

Raul07

Fjørtoft har jeg lite overfor, både ut i fra et fotballperspektiv og som programleder. For min del kommer han med så mange lite gjennomtenkte og forståelsesfulle uttalelser at jeg finner han meget uinteressant. Men for all del, folk må jo få lov til å være uenig og synes at han gjør en god jobb, det blir til slutt en subjektiv vurdering uansett fra oss alle.

Raùl07 http://www.realmadrid.no http://www.mlsnet.com "Los grandes siempre vuelven"

1

Kakhaber

Det er jo nesten imponerende hvor lite han kan om fotball, til å ha spilt det selv.

Underlig at TV3-ledelsen ikke ser hvor udugelig han er, og kaster han på hodet ut av kanalen.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...