Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dårligste spiller på ditt eget lag

Ja, hvem er den dårligste spilleren på ditt lag? Begrunn gjerne:)

Jeg som er Barça supporter blir alltid irritert over Gabri. Mannen er totalt ubrukelig tvers gjennom, og har en dårligere ballkontroll enn en lama. At han i hele tatt får spille er uforståelig. Huff, jeg grøsser bare ved tanken på han i en startoppstilling. Heldigvis skal denne ubrukelige fyren forlate oss i sommer. Jippi!

Og i tilfelle det finnes en lignende tråd, så la denne synke.

1
62 svar

62 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Noob_Saibot

Warnock

1

Haggii90

Man Utd: Fletcher Barca: Gabri

1

Barba_10

vanskelig å velge mellom Fletcher og O`Shea, men jeg tror jeg tar sistnevnte...han har bare blitt verre med åran, før var han en grei back-up, men nå er han virkelig dårlig!

1

Kimza

Liverpool: Crouch Vålerenga: Mabizela

1

brann4ever

Som Barcelonasupporter begynner jeg alltid å svette når Belletti er på banen, benken eller i oppvarming. Han ødelegger utallige angrep med dårlige innlegg og mister stadig ballen i farlige posisjonrt, da han med overdreven tro på egne ferdigheter skal prøve å finte seg fremover.

1

newport

Crouch. Han er så dårlig at det gjør vondt å se ham i startoppstillinga.

1

pling_6

SuperDinho skrev: Jeg som er Barça supporter blir alltid irritert over Gabri. synes du grovt overser "gio" her..... for min del er zlatan soleklar, skal jeg være bittelitt mer sakelig er det vel zebina.

1

SuperDinho

pling_6 skrev: SuperDinho skrev: Jeg som er Barça supporter blir alltid irritert over Gabri. synes du grovt overser "gio" her..... for min del er zlatan soleklar, skal jeg være bittelitt mer sakelig er det vel zebina.

**Gio? Han har da hatt en grei sesong hittil. Skjønner ikke hvorfor du nevner han. Gabri derimot kan ryke en viss plass. Jævla amatør!

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...