Nye VGD er lansert! Mer informasjon

http://www.channel4.com/sport/football_italia/apr28h.html

UEFA have taken Milan’s side in the debate over Andriy Shevchenko’s disallowed goal against Barcelona on Wednesday.

The Ukrainian’s strike was chalked off by referee Markus Merk for an alleged push on Barcelona defender Carles Puyol.

However, Milan were adamant that Shevchenko had not made contact and those claims have now been vindicated by video evidence.

Merk now will not be allowed to referee any game involving Italy – and possibly Ukraine – in the forthcoming World Cup.


Da er jo den saken avgjort, i det minste. Beklager at jeg startet enda en tråd om dette, forresten, men synes det er verdt det.

1
34 svar

34 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

j0i

Blir det omkamp?

1

amaterasu

j0i skrev: Blir det omkamp?

--------------

Nei kampen er over den. Man spiller aldri omkamp på grunn av en dommertabbe.

1

j0i

var litt tull inn i bilde:)

1

Uglerufsen

"Merk now will not be allowed to referee any game involving Italy – and possibly Ukraine – in the forthcoming World Cup."

> Dette synes jeg bare er merkelig (høhø) og teit. Jeg tror ikke at Merk har noe imot italienere eller ukrainere (!!?), alle kan gjøre feil og han er en ganske bra dommer. Slike snevre begrensinger synes jeg ikke han fortjener.

1

amaterasu

Uglerufsen skrev: "Merk now will not be allowed to referee any game involving Italy – and possibly Ukraine – in the forthcoming World Cup."

> Dette synes bare er merkelig (høhø) og teit. Jeg tror ikke at Merk har noe imot italienere eller ukrainere (!!?), alle kan gjøre feil og han er en ganske bra dommer. Slike snevre begrensinger synes jeg ikke han fortjener.

--------------------

Ja, det er ganske strengt. Han var tippet som favoritt til å dømme finalen i VM også, men nå sies det at han ikke får lov til det heller.

1

Uglerufsen

Ja, det er ganske strengt. Han var tippet som favoritt til å dømme finalen i VM også, men nå sies det at han ikke får lov til det heller.

> Det får da grense til hysteri...håper ikke dette skjer. Om normalen skulle vært så streng hadde man ikke hatt noen "kompentente" dommere igjen. Merk har egentlig jevnt over gjort det greit i kampene jeg har sett ham i, selv om han har en tendens til å blåse ihjel kamper.

1

Xavi1

UEFA har visst "glemt" å legge ut noe om dette på sin egen side. Channel4 er jo forøvrig også en skøy kilde, som alltid har rett. ----------------------------------------- 100% Norwegian Blaugrana http://www.planetbarca.com XAVI ÀNIMS! ESTEM AMB TU

1

amaterasu

Så de har bare satt seg ned og funnet på dette, mener du? Football Italia jobber ikke på den måten, og det vet jeg, for jeg har lest den siden lenge. Skriver de at noe er offisielt, så er det offisielt. Er det rykter, så skriver de at det er rykter de snakker om.

Hvor lenge skal dere Barca-fans fortsette på denne måten, egentlig? Det er bare å innrømme at Shevas scoring skulle vært godkjent.

1

j0i

barca fans har våre litt heldige med dommeren, mot chelsea no mot Milan. Kvar gong Ronaldinho mister ballen f.eks blir det frispark.

1

alexx

amaterasu skrev: Hvor lenge skal dere Barca-fans fortsette på denne måten, egentlig? Det er bare å innrømme at Shevas scoring skulle vært godkjent. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Jeg vet ikke hvem du sikter til, men jeg har hele tiden skrevet at det ikke skulle vært frispark. Det jeg derimot har skrevet er at Valdes ville reddet hvis det ikke hadde blitt blåst ettersom han løper 10 cm unna ballen og ser på at den går inn.

1

Xavi1

amaterasu skrev: Så de har bare satt seg ned og funnet på dette, mener du? Football Italia jobber ikke på den måten, og det vet jeg, for jeg har lest den siden lenge. Skriver de at noe er offisielt, så er det offisielt. Er det rykter, så skriver de at det er rykter de snakker om.

*Kan godt hende det er sant, men til nå er har jeg kun sett dem raportere om det. Og som nevnt har uefa.com ikke et pip om saken.

Hvor lenge skal dere Barca-fans fortsette på denne måten, egentlig? Det er bare å innrømme at Shevas scoring skulle vært godkjent.

*Kan godt være at headingen skulle vært godkjent, men noe mål kan vi ikke snakke om, det ble nemlig blåst lenge før ballen var bak Valdes. Når skal dere Milan fans skjønne dette, ...egentlig? ----------------------------------------- 100% Norwegian Blaugrana http://www.planetbarca.com XAVI ÀNIMS! ESTEM AMB TU

1

Uglerufsen

menmen

- Frisparket ble tatt for tidlig, derfor blåste Merk - Shev dyttet Pyuol - En tv-kanal og div. nettsider sier at det var riktig å annulere det - Shev var vel egentlig i offside

Når alle disse tingene skjedde skjønner jeg ikke hva UEFA driver med, jaja. Men vi fikk jo bare se så dårlige bilder, og Valdes hadde jo tatt den uansett..og om han ikke hadde tatt den hadde nok Barca gått videre allikevel.

1

macklett

Uglerufsen skrev: menmen

- Frisparket ble tatt for tidlig, derfor blåste Merk - Shev dyttet Pyuol - En tv-kanal og div. nettsider sier at det var riktig å annulere det - Shev var vel egentlig i offside

-> Du troller vel?

- Frisparket ble ikke tatt for tidlig - Sheva var ikke engang borti Pyuol - Noen få mener det var riktig å annulere. Men trolig mener minst 90 % at det var feil. Sjekk reaksjonene på forumet for nøytrale supportere om du betviler dette. Forøvrig har alle norske aviser jeg har lest stilt som har omtalt situasjonen omtalt avblåsningen som uforståelig. - Sheva var definitivt ikke i offside

Når selv UEFA sier avgjørelsen var feil, burde det dukke noe opp i ditt hode som sier deg at det stemmer?

Kan for ordens skyld tilføye at det ikke føltes så ille å tape mot Barcelona som endel andre lag. Barcelona spiller fin og underholdende fotball, og engasjerer ihvertfall. Håper Barcelona vinner mot antifotballen til Arsenal i finalen.

1

Nerazzuri

Min oppfatning:

- Ingen offside/for tidlig tatt frispark.

- Slik headingen var hadde Valdes fint tatt den. Uten tvil, den er hverken hard eller spesielt velplassert, MEN: La oss snu litt på flisa: Det er ikke bare Valdes som hører fløyta, Sheva har jo også hørt den, og det er en selvfølge at man ikke gjør det beste man kan når det allikevel er blåst. Sheva kunne fått både mer kraft og en større bue på den, og da hadde en Valdes på halvdistanse vært sjanseløs.

Ble Milan snytt eller ikke? Før vi har sett disse avslørende bildene fra tyske TV-stasjoner (om de finnes) vil jeg vil si det er ganske 50-50.

1

StevieY

Jøss, sjeldne takter fra et av forbundene.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...