Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg vil benytte mitt innlegg nr 3000 til å lufte en del tanker rundt situasjonen i Juventus nå og framover. Det er ikke ofte jeg har "milleniumtråder" :)

Juventus er i den vanskeligste perioden siden 1999. Til og med da viste vi mer tæl og innsats enn det vi har vært vitne til de siste 5-6 månedene. Juventus har kanskje ikke alltid vært den mest spektakulære(spillemessig) klubben å se,men ingen kan komme her og si at vi har manglet det som er viktigst i fotball; lagmoral og disiplin. Disse har vært hovedfaktorene til at klubben har hatt suksess så og si år etter år. Ikke fordi vi alltid har hatt de beste fotballspillerne (på papiret i hvert fall).

I år har den ene etter den andre kollapset til de grader. Jeg klarer ikke å tro mine egne ører og øyne når jeg leser og hører at Juventus, nesten hver uke blir assosiert med skuffelser, dårlig innsats på banen,umotiverte,udisiplinerte spillere og ikke minst bråk blant lagkamrater. Hadde noen sagt til meg for to år siden at dette kom til å kjennetegne Juventus i fremtiden, hadde jeg veddet 1mill kr i mot. I hvert fall ikke så lenge Moggi og Lippi var i klubben

Etter min mening begynte dette med Capello og hans måte å lede laget på. At folk forbinder han med disiplin er en myte for meg. Han klarer rett og slett ikke å hanske spillere som har temperament utover det vanlige,eksempelvis Cassano og Zlatan. Og han er langt i fra så uskyldig selv. Jeg husker hvordan han behandlet fotballens Gandhi -Roby Baggio og vi har sett hvordan Del Piero er blitt behandlet de siste to årene,helt uten grunn.

En trener som ikke klarer å få det beste ut av spillerne, bruker de feil og favoriserer den ene framfor den andre, vil før eller senere skape misnøye og turbulens i spillergruppa. Det er vi vitne til i Juve for øyeblikket, desverre men sant!

Mange som legger skylda på spillerne,og det stemmer en del,men et helt lag kan ikke plutselig bli ubrukelig, eller tar jeg feil nå? Bortsett fra noen få unntak,så vet jeg og vi har sett det tidligere, at disse spillerne er helt opp i toppen når det gjelder kvalitet. Jeg er i hvert fall ikke i tvil om at vi må kvitte oss med Capello før vi kan si hvilke spillere som må vekk. Spillere som ikke har mer å gi,f eks Nedved, spillere som åpenbart ikke holder mål i en toppklubb,eks Zebina eller som ikke passer inn i systemet -Vieira(eller Emerson), er unntak.

Når det gjelder hvem spillere som skal inn, har jeg nevnt en del ganger før og jeg er ikke helt sikker egentlig. Men jeg vet at vi trenger en ung midtstopper f eks Barazgli,en høyreback som Gallas,en venstreving (Vicente?) en krativ sentral midtbanespiller som Maresca og som i tillegg er vår, og en rask,teknisk måljeger Toni(drømmen) eller Suazo.

Trener Koeman,Prandelli eller Lippi, men er litt urealistisk den siste.

Uansett, nå er det viktig å fortsette og støtte laget vi har i denne tunge perioden. Det er utrolig kjipt og trist å miste Lo Scudetto helt på tampen.

Nå har jeg sagt mitt, håper vi reiser oss allerede denne helgen og redder sesongen og ikke minst æren!

Forza Juve

1
12 svar

12 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

SuperBarbarez

Hva med Zdnek Zeman, håhåhå?

Superfantastiske O'Store Sergej SuperBarbarez, Supermann fra Mostar.

1

Juve1897

SuperBarbarez skrev: Hva med Zdnek Zeman, håhåhå?

---

Tja, hvorfor ikke? Selv godeste Zdenek har jo stått frem som Juventus' supporter nå.

Men nei, gi meg Prandelli om Capello forsvinner. Eventuelt Guidolin eller Lippi.

Gallas håper jeg forresten at ikke blir noe av. Heller Barzagli (Zaccardo) da.

1

FabrizioMiccoli

Prandelli er opptatt.

1

Juve1897

DelBaggio skrev: Lippi, men er litt urealistisk den siste.

---

Faktisk ikke. Ryktes at det allerede er luftet litt tanker partene imellom.

Ellers så må jeg nesten få si grattis med 3000 innlegg til en gammel traver! Mange gode, deriblant dette hvor jeg er enig i noe og uenig i noe, som seg hør og bør :)

Mvh

Juve1897

1

DelBaggio

Takk for gratulasjonen :)

Når det gjelder Lippi, så tror jeg at hvis Italia havner blant de 3 beste, har vi liten sjans for å hente han. Omvendt, er det stor sannsynlighet for at vi kan få han tilbake. Han har jo sagt selv at det kan hende han slutter hvis Italia ikke tar medalje i hvert fall.

Jeg vil at Italia skak gjøre det best mulig,så...dette gir en bismak.

Koeman er ikke dårlig, da? Eller Prandelli for den slags skyld. Begge er offensive, selv om sistnevnte er mer taktisk kan du si.

Forza Juve

1

DelBaggio

En av ønskene ser ut til å gå i oppfyllelse;

http://www.channel4.com/sport/football\_italia/apr29k.html

Forza Juve

1

macklett

DelBaggio skrev: Juventus er i den vanskeligste perioden siden 1999.

-> Dere leder ligaen, og blir trolig å vinne den (er selv Milan supporter). Til tross for endel svake resultater i det siste har jeg mest inntrykk av at dere er gjennom en midlertidig formsvikt, noe alle klubber stort sett opplever en eller annen gang i løpet av en sesong.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...