Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tar Juventus gullet???

ja, nå begynner det å bli spennende i Serie-A, det er 3 poeng skille mellom Juventus og Milan, nå er det store spørsmålet, hvem vinner ligaen?

Juventus er rammet av en tid med veldig dårlig form, men Milan er preget av noen skader, så det er en ting som er sikkert, det blir spennende, men jeg tror at det samme kommer til å skje i år, som i fjor, Juventus pleier å takle press på en imponerende måte, og situasjonen var nesten lik i fjor og da tok Juventus gullet, så jeg tror de klarer det i år også...

Juve går mot sitt 29 seriegull, snart 3 stjerner på drakta!!!

Marius, Juve-fan

1
16 svar

16 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Zinedine05

"Tar Juve gullet?"

Nei.

1

Albania3

Juve suger TOTALT for tiden, sjlnner ikke at det er mulig. Men alikevel, JA!!!!!

Del Pierooooooooooo!!!!!!!

1

amaterasu

Jeg leser forresten at Tacchinardi synes det som skjer med Juve i år minner om det som hendte i 2000:

http://www.channel4.com/sport/football_italia/apr29j.html

Alessio Tacchinardi played on that rainy day in Perugia and warns he sees the same signs of weakness in the current Juventus team.

“Yes, I see the same tension that we had at Perugia in 2000. I wouldn’t be surprised if the anxiety spilled out in these final games and lost Juve the Scudetto again,” said the midfielder.

The Bianconeri, at the time Coached by current Milan boss Carlo Ancelotti, threw away the Serie A title in 1999-2000 with a last day defeat at Perugia.

“The rain at the Stadio Curi and that long interval did affect us, but that’s not the only reason we lost in 2000,” added Tacchinardi, who is on loan at Villarreal. “We really did feel the anxiety of the occasion.”

1

SuperBarbarez

2000 ja. Gode minner med Mazzantini i Perugias mål.

Superfantastiske O'Store Sergej SuperBarbarez, Supermann fra Mostar.

1

Erlendinho89

vinner ikke juve gull blir det rett ut med capello.

1

Uglerufsen

Vel, Juventus taper ikke poeng til Siena, som nærmest er b-laget deres. Tror ikke at de vil lide noen nød i de to neste rundene heller, siden de møter lag som ikke har noe å spille for.

1

amaterasu

Det er helt klart spennende nå. Det som taler til Milans fordel er at laget er i god form og har fått ferten av gullet nå. Juve har en fordel i og med at de møter tre relativt dårlige lag i sine tre siste kamper.

Det har vært mye bråk i Juve nå, det er helt klart. Den pressestillheten de har innført tyder for meg på at ting ikke er som de skal være i klubben, og det at Milan nå har redusert et forsprang som tidligere i år var på 14 poeng til bare 3 poeng gjør dem nok enda mer nervøse. Det er halvannen måned siden de vant sin siste kamp, og i tillegg har de spillere som slåss på trening. Det er usikkerhet om hvorvidt treneren kommer til å fortsette etter at sesongen er over også.

MEN, jeg tror Juve klarer det, tross alt. Noe annet ville overraske meg veldig. Sannsynligvis tar de 9 poeng på sine siste tre kamper og drar i land seriemesterskapet.

1

M-Ballack

Spilles det ikke serie-A i dag?

Spennende avslutning uten tvil .

1

Juve1897

M-Ballack skrev: Spilles det ikke serie-A i dag?

---

Nope.

Full runde i morgen klokken 15.

1

M-Ballack

Javel. Siden brodern er en svoren Juvefan (også Milan) så er det bra at det ike er sending i kveld for jeg vil gjerne se tysk cup :).

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...