Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fenerbahce eller Galatasaray?

hvem ville vinne Tyrkiske ligaen i år?

Forrige uke slo Fener Gala 4-0 på hjemmebane.... Og idag vant både Fenerbahce og Galatasaray sine kamper: Trabzonspor (4.plass) 2 - 3 Fenerbahce (1.plass) Mål: Szycoviak & Tekke for Trabzon mens Tuncay og Semih x2 for Fenerbahce...

Galatasaray (2.plass) 4 - 0 B.B Ankara (14.plass) Mål: Ilic x2, Hakan Sukur & Hasan Kabze

Ligatabellen: Lag.....MålFOR.....MålMOT.....Poeng 1.F.Bahçe.....32.....85 .....31.....77 2.G.Saray.....32.....77.....33.....77 3.Beşiktaş.....32.....49.....36.....51 mens det er 2 serierunden har Fenerbahce og Gala like mange poeng, mens Fenerbahce leder med mål forskjell... [Serien blir avgjort på Målforskjell ikke Innbydernes oppgjør der Fener slo Gala 0-1 borte og 4-0 hjemme]

Gala Gjenværende kamper: Besiktas(3.plass) - Galatasaray Galatasaray - Kayserispor(6.plass)

Fenerbahce sine gjenværende kamper: Fenerbahce - Erciyespor(9.plass), NB! kampen spilles med tomme tribuner Denizlispor(15.plass) - Fenerbahce

Også har Fener 1 kamp til, FINALE i den tyrkiske cupen Mot Besiktas.. Dato:03.05.06 Sted: Ataturk Olympiat Stadyum, Istanbul (Der CL finalen ble spilt)

Menmen glem CUPEN, hvem tror du vinner serien og hvem vil du at skal vinne Serien? Skal Fener vinne den 3.året på rad eller skal Gala starte en ny epoke?

Jeg tror og vill at FENERBAHCE vinner Tyrkiske Superligaen...

1
17 svar

17 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

alars

Håper jo på Galatasaray, men var veldig sterkt av Fenerbache å slå Trabzonspor borte, så rekner med at dei har formen inne dei og.

1

LouMacari

"Juventusss skrev: hvem ville vinne Tyrkiske ligaen i år?"

-Eg tippar dei begge ville vinna i år.

1

Tjodgeir

Selv om Fenerbache har vært i finalen de 4 siste årene, er det faktisk 23 år siden de vant cupen. Tror jeg.

I Tyrkia tror jeg forholdet mellom liga og cup er på omlag 80/20, det er vel ikke veldig ulikt fra våre mer hjemlige land. Besiktas & Galatsaray vs. Fenerbache er realiteten. Fenerbache går mot sitt 17 mesterskap, men har en vanskelig avslutning så lenge som Galatsaray bare ligger bak med målforskjell i tillegg til at de har igjen å møte nettopp Besiktas. Det skjer søndag f.k. kl 19:00 tyrkisk tid.

Galatsaray-presidenten uttalte i forkamp av cupfinalen at han håpte Besiktas vant denne. Besiktas-presidenten har nylig uttalt at han håper Galatsaray vinner ligaen i innspurten.

Det jeg prøver å si er at det dersom man ønsker et surebet, så satser man pengene sine, gjerne alt man eier, på at Galatsaray vinner borte mot Besiktas. Den kampen er fikset, enkelt og greit.

1

Genco

Fener har alt i sine hender egentlig og de bør klare det.Håper i allefall det. Hvor mange mesterskap må et lag vinne i Tyrkia for å få stjerne på drakten?Jeg ser at de beste klubbene er ganske dekorerte.

1

Juventusss

Tjodgeir, jeg kan ikke være MER enig med deg ass!...

Genco man får stjerne for hvert 5.liga ligaseier... Galatasaray ** + Besiktas * = Fenerbahce *** muahahha!

menmen tror Fener skal greie å vinne serien!

1

Juventusss

herregud! så mye respons jeg får hvergang jeg lager tråd om Tyrkiske serien, Tyrkisk spiller eller Tyrkiske landslaget... Stå på gutta!

1

barmadu

Jeg leser gjerne trådene, men har desverre ikke så mye å bidra med...

Kommer til å savne Tyrkia i VM.

1

Kimza

Tyrkia interesserer ikke folk flest

1

Foolad

Håper Galatasaray vinner siden jeg hadde mangen venner i tyrkia som heide på de

1

MrJuve

Tja, Egentlig det samme for meg, men ettersom jeg synes draktene til Gala er et minimalt hakk råere en Fener sine, sier jeg Gala;)

1

Kalkun_JaTakk

Spiller Hakan Sükür ennå? Han blir 35 år den 1.september,og holder ennå på. Det er flott.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...