Nye VGD er lansert! Mer informasjon

fotballrelaterte drømmer

Hadde i natt en diskusjon med en kompis om dette. Undertegnede har en merkelig evne til å ikke bare "kaste" bort mye tid på fotball i i våken tilstand, men samtidig fortsette med det samme ubevisst i søvne.

Mulige og umulige scenarioer, situasjoner og kamper blir på nytt gjennomgått, eller oftere tillagt helt nytt innhold. Jeg føler at en tråd tilegnet dette burde bli opprettet, hvor alle kan dele sine drømmer fra fotballens verden.

Personlig drømte jeg natt til mandag at Rodrigo Taddei ble sendt ut fra en flåte fra Brasil. Han ble deportert og landsforvist på grunn av landsforræderi som var av den oppfatning at det var for flaut å ha en spiller med så dårlig ballbehandling til å fronte sambaens hjemland. Denne drømmen fant sted i Roma, hvor Taddei fra meg fikk 0,5 poeng på børsen etter kampen mot Sampdoria, og fremviste den dårligste ballbehandlingen og enkeltkampen jeg har sett siden Frode Johnsen spilte midtbaneanker mot Arsenal på Highbury.

1
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

SuperDinho

Jeg har ofte mareritt om Gabri. Makan til elendig spiller!

1

ElZurdo23

Skjønner ikke hvorfor du gidder å bruke opp energi på å tenke over hvor dårlig Gabri er. Han spiller jo aldri uansett..

1

SuperDinho

Kan ikke noe for det. Når jeg tenker på han, får jeg nesten raseriutbrudd. Og når han spiller, så håper jeg han bare blir byttet ut fortest mulig.

1

Alexani

Jeg drømmer om fotball nesten hver eneste natt. Nei, jeg kødder ei. Jeg tror det må være en slags sykdom.

Alexani

1

Gnagare

Har drømt mye teite drømmer om fotball

For 2 uker siden drømte eg dette.

"mest usaklige drømmen ever! eg sto i mål for Fredrikstad mot Brann! så slapp eg inn 2 mål!..men spilte dødsbra! så spurte eg midt i kampen! kem vi spilla mot egentlig?... så fikk sa di Brann! å eg bare "jamen då gjør det ingenting om eg sleppe inn" så va vår kamp ferdig ! lol ! så såg eg på text tv på di andre TL resultatene! Odd - Molde 3-5 og Lyn - Chelsea 3-3! bare Chelsea? wtf! di hadde scort på overtid å heile stadion hadde ropt "BOMBE BOMBE BOMBE" ;p herrejesus :D"

Dette ble skrevet for 2 uker siden på mail til han, så om det står noe uforståelig som det sikkert gjør, så ja :p

1

amaterasu

Skal jeg si deg noe? Dette er ikke kødd en gang - jeg har drømt om Barca - Milan hver natt siden onsdag. Den kampen nekter å forsvinne ut av hodet mitt, og kommer garantert til å plage meg i lang tid fremover.

1

SuperBarbarez

Hehe. En realistisk drøm også det der, måtte den bli sann. Herregud for en elendig spiller.

Superfantastiske O'Store Sergej SuperBarbarez, Supermann fra Mostar.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...