Fotball - Internasjonal

Koffer

Da var det avgjort, gratulerer til Messi..

og resten av gjengen i FC Barcelona med seriemesterskapet.

Som jeg skrev før sesongen ville Cule få maks to tap i serien denne sesongen, og det ville holde til å ta tittelen foran Real Madrid. Jeg synes Los Merengues har gjort en veldig god sesong i La Liga og pustet Cule i nakken nesten helt ut, men det holdt ikke og slik ting utviklet seg så vant Barcelona fortjent da de kun har et tap og slo Madrid både hjemme og borte.

Allikevel, Madrid har slitt med tunge skader på alle de fleste av deres store spillere i hvert ledd. Pepe, Kaka, Ronaldo, Higuain/Benzema m/flere har stått over et drøss med kamper, og om kun Xavi/Messi hadde fått halvparten av en tilsvarende skade, så tror jeg det hadde blitt et annet utfall, men hypotetisk lenge leve. Dette er ingen unnskyldning, men det er verdt å nevne.

Selv om Real Madrid har gjort en god sesong i La Liga, så er det fortsatt mye som skurrer i klubben. Forsvaret er dårlig, slik ting har utviklet seg så er ikke midtbanen i noen verdensklasse om Granero / Gago skal fortsette å spille fast i 11ern. Som nevnt tidligere, dette holder mot Xerez men IKKE mot Barcelona, ManUtd, Inter og CO.

Dessuten har lagene i La Liga blitt svakere, og Messi/Xavi / Ronaldo/Higuain har som regel danset seg til de fleste poengene.

Den eneste trøsten jeg sitter igjen med er alt 95 % av mine spådommer har gått i oppfinnelse denne sesongen, og kan med det glede meg over et større pengebeløp samt noen fine flasker med godt innholdt. Jeg satte en del penger på Madrid sin exit i CL, tapene mot Barca hjemme/borte samt bortekampen mot Sevilla. Samtidig gikk poengtapet jeg spådde mot Sporting

Når det kommer til Barca så har det meste gått Cule sin vei. De gikk ut i CL, det hadde jeg ikke trodd, men jeg mener selv Barcelona var det beste laget og kun uvant uflaks sendte dem ut av semin. Uansett er det en trøst at de ikke 40 000 Cule ankommer Madrid og feirer CL-seier på Bernabeu.

Angående neste sesong så spår jeg et enda sterkere Barcelona. Hvorfor? Fordi de vil beholde Xavi / Messi og forsterke laget med et par kvalitetsspillere. David Villa ryktes klar, og jeg tror også Fabregas/Torres kan være sannsynlige kjøp. Messi er fra en annen planet og gutten er kun i begynnelsen av 20-åra. Han vil neppe stoppe å levere gode resultater.

Madrid på sin side vil sirkuset begynne for fult igjen. Ny manager? Hva med Kaka, Benzema som kostet 900 millioner,-? Lassana Diarra? Raul, Gago, Granero? Vil man greie å få et lag med en så sterk vinnermentalitet og kvalitet som Barca? Veldig mange spørsmål og presset / uroen øker for hver dag, mens erkesfienden igjen kan leve på alle trofeene som er hentet inn de siste årene og vite at den sterke grunnmuren som er bygget opp, ikke vil falle med det første.

2
35 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Pierre_Gringoir

jajaja

Siste runde er først om en uke, men takker gjerne for gratulasjoner da

1

Fortsatt en kamp igjen etter denne.og fortsatt 30min igjen mot sevillas 10mann

1

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

1

Noen gratulasjoner får dem ikke av meg før de har vunnet gullet, og det er enda ikke i boks. Men vi får håpe de feirer hele uken og stiller til kamp 16.mai i bakrus. Men men. Gullet har de nok tatt, selv om det ikke er delt ut enda.

1
Pierre_Gringoir

Oppfordrer herved alle til å la denne tråden være til neste uke

1

Jeg støtter ikke den evneveike trådstarters forvridde synspunkter annet enn at jeg gratulerer Barca med seriegullet. Den siste kampen er ikke noe annet enn en formalitet, og dere er praktisk talt campeones.

Gratulerer, dere ble for sterke og vinner igjen ved hjelp av deres filosofi. All honnør til dere for dette!

1

Vedder på at du har hatt dette innlegget klart siden Juli 2009.

Men uansett, takk for gratulasjonen!

1

Jeg tar ingen ting for gitt, er fortsatt 1 kamp igjen, men ett vanvittig godt utgangspunkt, det skal ingen ta fra oss!

1

Kanskje jeg skal sende den Bollinger sjampisflasken til Koffer, til 500kr, allerede nå. Slik at han kan sprette den på søndag om en uke og kose seg med Barcelonatittel...

1
Pierre_Gringoir

Til alle dere RM-fans som gratulerer barca med seieren nå..

Fin måte å prøve å dempe deres egen skuffelse og vår glede dersom det skulle gå vår vei, neste uke, men jrg tror ikke noen ordentlige cules atr dette helt for gitt enda, selv om det riktignok ser lyst ut.

Er dere så sikre at dere tør å droppe å se siste runde?

1
Pierre_Gringoir Til alle dere RM-fans som gratulerer barca med seieren nå.. Fin måte å prøve å dempe deres egen skuffelse og vår glede dersom det skulle gå vår vei, neste uke, men jrg tror ikke no...

Idiot. Jeg gratulerer Barca fordi de fortjener det, ikke fordi jeg "prøver å dempe egen skuffelse". Hva er det du har inhalert? Det var da åpenbart at dette kom til å skje. De har vært fantastiske denne sesongen, og fortjener gullet. Det er ingen som kan si noe på det! Og det fortjener de all ære for.

1

Skal mye til for å ikke slå Valladolid. Regner med kalasseier.

1
elCrack Idiot. Jeg gratulerer Barca fordi de fortjener det, ikke fordi jeg "prøver å dempe egen skuffelse". Hva er det du har inhalert? Det var da åpenbart at dette kom til å skje. De har...
Pierre_Gringoir

Idiot. Jeg gratulerer Barca fordi de fortjener det,

Det er ikke jeg som er idioten her.

1 poeng skiller lagene, og 3 poeng er igjen å spille om. Selvfølgelig taler Oddsen for at Barca blir mestre, men jeg velger likevel å ikke ta imot noen gratulasjoner enda.

Hva om Barca skulle rote seg bort neste helg? Har de fortsatt fortjent det?

1
Pierre_Gringoir [sitat…] Det er ikke jeg som er idioten her. 1 poeng skiller lagene, og 3 poeng er igjen å spille om. Selvfølgelig taler Oddsen for at Barca blir mestre, men jeg velger likevel å i...

Selvfølgelig er det du som er idioten her som ikke kan ta en ydmyk gratulasjon for det den er, og i stedet strør om deg med arrogante teorier om at den kommer for å dempe egne skuffelser. Det har da ingenting å si!!

Jeg mener det for hva det er verdt! Begge lagene fortjener seriegull, men det er bare ett av dem som får det. Og når alt kommer til alt har Barca vært det beste laget (og de som fortjener det mest), og ser sannsynligvis ut til å få det neste helg. Det er mye som skal skje før de ikke vinner. Så all honnør til dem, og gratulerer med det!

1
elCrack Jeg støtter ikke den evneveike trådstarters forvridde synspunkter annet enn at jeg gratulerer Barca med seriegullet. Den siste kampen er ikke noe annet enn en formalitet, og dere e...

Jeg støtter ikke den evneveike trådstarters forvridde synspunkter annet enn at jeg gratulerer Barca med seriegullet

Støttes, Fyllerøret til trådstarter bryr jeg meg ikke om.

Uansett. Gratulerer Barca. Og gratulerer Real Madrid med en upåklagelig seriesesong. Helt rått hvordan poengsankingen har vært i år. Vinner vi siste serierunde så har vi 98 poeng. i 99% av tilfellene holder det til seriegull. Jeg sa før sesongen at selv om vi har handlet inn spillere for mye penger, så kan man ikke garantere noe seriegull når man tilfeldigvis er i samme serie som verdens beste klubblag.

Men vi har fulgt dem til døra. Med et helt nytt lag, så har vi fra aller første sesong presset Barca helt til siste slutt. Det står det respekt av.

Gratulerer med en flott sesong Real Madrid. Gratulerer madridistas med å ha fått et lag som er godt nok til å ta opp konkurransen med de beste igjen. Vi har MYE I. Behold Pellegrini, så får vi i enda større grad et K også , og vi er enda bedre rustet til neste år. Det er Knight Riders lovnad.

2

Angående neste sesong så spår jeg et enda sterkere Barcelona. Hvorfor? Fordi de vil beholde Xavi / Messi og forsterke laget med et par kvalitetsspillere.

Kan du ikke laget neste års versjon av denne tråden å poste den med engang så slipper vi å vente?

2
elCrack Selvfølgelig er det du som er idioten her som ikke kan ta en ydmyk gratulasjon for det den er, og i stedet strør om deg med arrogante teorier om at den kommer for å dempe egne skuf...
Pierre_Gringoir

når alt kommer til alt har Barca vært det beste laget (og de som fortjener det mest), og ser sannsynligvis ut til å få det neste helg. Det er mye som skal skje før de ikke vinner.

"Sannsynligvis" og "skal skje mye"..

Snakket ikke direkte eller kun til deg, men etter en tråd som denne så hadde det vel haglet med ekstra mobbing, vitsing og spydigheter til barca-tilhengerne som tok seieren på forskudd, dersom man skulle drite seg ut i siste serierunde.

Når det er sagt, hadde jeg kanskje også gratulert dere om situasjonen hadde vært anderledes, da jeg antageligvis ikke hadde sett store håpet.

Jeg er også ganske sikker på at det går veien, men det var jeg også etter siste el classico, før nervene har fått kjørt seg igjen etter espanyol-kampen.

1 kamp til skal spilles, og må vinnes..

Som Raul07 sier så er det ikke avgjort enda. Riktignok skal det mye til for at Barca ikke avgjør dette til sin fordel, men hvem har ikke hørt eventyret om haren og skillpadden?

Neste helg tar jeg forhåpentligvis imot gratulasjoner.

1

og resten av gjengen i FC Barcelona med seriemesterskapet.

Kan du ikke liksågodt bare begynne å holde med Barca?

Du bidrar ikke med annet enn hodeløs svartmaling her inne uansett og går imot alle retningslinjer for det som gjelder for en god supporter.

Virker som du hadde gitt opp før sesongen i det hele tatt hadde startet, og syns egentlig ditt syn på Real Madrid og deres spillere virker nokså pessimistisk og likegyldig.

Er det lite livsgnist i deg? For her bak de utallige innleggene som består av syting og resignasjon fremstår du som en ganske trist og mørk person.

Tror de fleste har skjønt poenget ditt om at Madrid alltid er et hestehode bak vidunderlige Barca...

Spar meg! Ærlig talt...

2

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Siste svar

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien. Finne var satt ut av Brann-laget av trener Eirik Horneland, som heller prioriterte Bra...
Bilde

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 2–2) På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien.


Bilde www.vg.no
1
0 svar

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Laster...