Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Keepere: Jefferson (Botafogo), Renan (Avai), Victor (Gremio)

Forsvar: Andre Santos (Fenerbahce), Daniel Alves (Barcelona), David Luiz (Benfica), Henrique (Racing Santander), Marcelo (Real Madrid), Rafael da Silva (Manchester United), Rever (Atletico Mineiro), Thiago Silva (AC Milan)

Midtbanespillere: Carlos Eduardo (Hoffenheim), Ederson (Lyon), Hernanes (Sao Paulo), Jucilei (Corinthians), Lucas Leiva (Liverpool), Paulo Henrique Ganso (Santos), Ramires (Benfica), Sandro (Internacional)

Angrep: Andre (Santos), Neymar (Santos), Alexandre Pato (AC Milan), Robinho (Santos), Diego Tardelli (Atletico Mineiro).

Kilde :http://msn.tv2sporten.no/fotball/landslag/brasil-vraket-neste-hele-vmtroppen-3255211.html

Troppen bærer helt klart preg av at det nettopp har vært VM, men allikevel er det jo flere spillere her som vil være aktuelle som startere i 2014/med i troppen. Spillere som David Luiz, Sandro, Thiago Silva, Ramires, Paulo Henrique, Neymar og Pato er jo helt klart blant spillerne som kan komme til å være svært så sentrale etterhvert. Hva tror folket?

1
39 svar

39 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Sir_Ryan_Giggs

Sljønner ikke vorfor Hulk ikke får prøve seg mer på Brasil

1

GeorgieD

Ronaldinho og spesielt Ronaldo er nok ferdige ja. Ganso og Neymar er de nye stjerneskuddene, og blir omtalt som de nye Ronaldinho (eller Kaká) og Ronaldo. Legg merke til navnene. I VM 2014 er de stjernene på hjemmebane!

1

Sir_Ryan_Giggs

Ronaldinho og spesielt Ronaldo er nok ferdige ja. Ganso og Neymar er de nye stjerneskuddene, og blir omtalt som de nye Ronaldinho (eller Kaká) og Ronaldo

Ronaldinho er nok ikke ferdig ennå, men Ronaldo er ikke god nok. Og Ganso minner mer om Kaká, begge er offensiv midtbane

1

callofduty

Får virkelig håpe Diego spiller en knallsesong i Juventus, noe som kan gjøre han mye mer aktuell for en comeback for Brasil. Han er i tillegg bare 25 år gammel!

1

Biscione

Lucas, Ederson, Pato.. stallfyll at best.

1

mjordan23

Lucas og Ederson ja, men Pato starter nok kampene i 2014.

1

Alexandre_Pato

, men Pato starter nok kampene i 2014.

Lett at han gjør. Han blir også toppscorer i VM.

1

Raul07

Hehe ja, sant nok:-) Før store treningskamper og Copa America da:-)

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...