Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det ikke slik at vi unner svenskene større suksess enn danskene? Hvorfor, tror dere? P.g.a. Hamrèn? Forskjellige innstillinger overfor oss hos de?

Jeg håper Sverige overlister Nederland og kommer seg til EM!

1
23 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

_k9b_

Hater begge intenst og håper de ryker på kanonsmeller begge landene. Men det er Danmark jeg liker minst selvsagt.

2

Tiki-Taka

Når vi er i samme kvalikkgruppe som danskene, er det vel ikke akkurat ulogisk å unne svenskene mer suksess? Sånn med tanke på Norges sjanser til avansement liksom...

2

Hatleking

Heilt klårt :)

1

JackFrost

Jeg tror det er litt gnisninger mellom Danmark og Norge pga. spillestil og debatten som har herjet hva det gjelder. Mye av det er medieskapt og det er neppe så mye vondt blod mellom dansker og nordmenn som journalistene skal ha det til! Men en fotballkommentator vil vel kunne hevde med en viss rett at vi, satt på spissen, står vi på hver vår ende av skalaen i "tradeoff-en" mellom underholdning og kynisme. Hvertfall i et nordisk perspektiv.

2

St-Ravn

Jeg tror det er litt gnisninger mellom Danmark og Norge pga. spillestil og

Det hjelper kanskje godt med en Dansk landslagstrener som er totalt ensidig negativ til alt som har med Norge og spillere å gjøre også..

Skal bli grisedeilig å se det røde møkkatrynet på ham etter at Norge har grusa de Flatpanna spillerene hans i parken og på Ullevål...

Makan til trist Danske skal du lete lenge etter...

2

Kubrak

Skal bli grisedeilig å se det røde møkkatrynet på ham etter at Norge har grusa de Flatpanna spillerene hans i parken og på Ullevål...

Jeg er ganske sikker på at Norge kommer til å rævkjøre Danmark, etter å sett deres "prestasjoner" i VM. Gud hvor jeg gleder meg.

1

St-Ravn

dansker og nordmenn

Takker:)

Tumbs back at you! (så fort jeg får ladet opp tommelregisteret);)

1

Pery18

Alle svensker og dansker håper at Norge alltids skal gå på trynet. Vi derimot heier jo, av uforklarlige grunner, alltids på de.

1

JuveC-Mon

Gjør vi det?

Fra et fotballperspektiv er svenskene generelt flinkere til å heie på Norge enn vi er til å heie på dem. Det er vel stortsett i vinteridrett vi mottar et intenst hat.

Danmark synes vi er fjellaper og har en slags lynsjeinnstilling ovenfor Norges spillestil, selv om den er svært lik deres egen. (Med det unntak at den har en tendens til å fungere for vår del.)

1

Hatleking

Trur Noreg vinn 2-0 (Poulsen sm 4, 90)

1

ivers_juve

Evt. 2-1! J. A. Riise sm 93

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...