Fotball - Internasjonal

Beneamata

Inter - Schalke 04

Hva: Football Club Internazionale Milano - Fußball-Club Gelsenkirchen Schalke 04

Hvor: Giuseppe Meazza

Når: 5. april, 20:45

TV: Viasat Sport

Så var man her igjen. Kvartfinale. Uten helt de store forhåpningene. Etter den totalte ydmykelsen i Derby della Madonnina skal Inter forsøke og slå tilbake mot et Schalke 04 som går inn i kampen med alt å vinne. Inter er nok en knapp favoritte over to kamper, men tyske lagmaskiner skal man ikke kimse av.

Inter

Etter 0-3 i sekken mot byrival AC Milan må Leonardo og kompani mobilisere for nok en krampetrekning i et tøft kampprogram for den regjerende mester. Selvtilliten fikk seg en real karamell i helga, men resultatene ellers har vært ganske så gode.

Etter Rafael Benitez' avgang har målene rent inn begge veier. Nåværende trener Leonardo har sverget til sin offensive og til tider risikofylte måte å spille fotball på. Målforskjellen under Leo's ledelse er vanvittige 42-26 fordelt på tjue kamper i alle tureringer. Kynismen man besatt under José Mourinho er totalt fraværende, hvilket etter mitt skjønn setter Inter utenfor favorittgruppen med lag som kan gå hele veien.

Åttendelsfinalen mot Bayern München hadde alt. Det var to klassiske møter mellom forrige sesongs finalister. Den ellers så utskjelte og fortsatt pisselendige Goran Pandev sendte Inter videre på bortemål i det som kan kalles et ubevæpnet ran. Nå står et nytt tysk lag på motsatt banehalvdel.

Schalke 04

Den tradisjonsrike klubben fra Gelsenkirchen har hatt en begredelig sesong i Bundesliga. Felix Magath ledet Schalke til en glimrende 2. plass forrige sesong, men feilet i likhet med Rafael Benitez i forsøket på å gjenskape de respektive klubbenes suksess inneværende sesong. I Champions League har det dog gått betraktelig bedre. Tyskerne vant overbevisende gruppe B som inneholdt sterke lag som Lyon og Benfica. I åttendelsfinalen elimenerte Magath's mannskap Valencia etter 1-1 borte og sterke 3-1 hjemme.

Manglende poengfangst i Bundesliga gjorde uansett ikke jernmannen Magath noen tjenester og han fikk sparken midtveis i mars måned. Hans erstatter er Ralf Rangnick. Ralf er ingen ukjent mann på vakre Veltnis-Arena. Han fikk en drøy halv sesong ved roret i 2004/2005-sesongen.

Skader og suspensjoner

For hjemmelaget er Walter Samuel og David Suazo fortsatt skadet. Giampaolo Pazzini er ikke tilgjengelig for spill i Champions League.

Christoph Metzelder er etter rapportene tvilsom etter å ha pådratt seg et nesebrudd i fredagens kamp mot St. Pauli. I tillegg er Mario Gavranovic og Peer Kluge uaktuelle for spill.

Kamptropper og slikt kommer iløpet av morgendagen. God kamp!

4
284 svar

Det er jo ikke annet enn klar borteseier. Raul og Schalke fikser biffen, før de virkelig fikser den hjemme.

GO SCHALKE

2
grock19 [sitat…] Fat chance.. Det er dog en del stygge hensyn på begge sider. Men at mindre penger til Schalke for å betjene gjeld gjør dem mindre rustet til å holde på Neuer til kontrakte...
Conejo_Estudio

Syns du tar dette helt feil, grock. Her gjelder det å glede seg på Schalke og Tysklands vegne!

At Neuer har en framtid i Bayern er allerede et godtatt faktum hos de fleste Schalkefans, vil jeg tro. Gi meg adressen din så sender jeg en Schalkedrakt til deg - signert av meg, naturligvis.

2
Daniel_Parejo [sitat…] Ja, jo, jeg er jo fullstendig klar over det. Men jeg visste jo ikke at du misliker Inter såpass mye at du som Bayern-fan ikke helt klarer å hate at Schalke henger godt med...

Ja, jo, jeg er jo fullstendig klar over det. Men jeg visste jo ikke at du misliker Inter såpass mye at du som Bayern-fan ikke helt klarer å hate at Schalke henger godt med her! Men joda, Interkøddene. Jeg er egentlig ganske enig der.

Vel, har sjelden hatt noe til overs for dem og både megapengedopingen deres, oppførselen til en del av supporterne deres under finalen (pipekonsert halve kampen, da vi hadde 70% ball possesion og de piper når det andre laget har ballen), ultra-defensivfotballen de vant turneringen på (under ett, de var best i Madrid), fremmedlegion-måten deres å bygge lag på osv. er elementer jeg misliker. Spillere som Chivu, Materazzi m.fler og nylig Zlatan og Balotelli, hjelper ikke.

Men ranet i München toppet ting litt for øyeblikket, selv om det var utelukkende vår egen feil at det ikke var 5-1 (6-1) etter 1. omgang og at de i det hele tatt hadde sjansen. Blir nok bedre igjen når de faller tilbake der de hører hjemme, som en evig europeisk vits og permanente underachievers som kan finne på å tape på bortemål for RB Salzburg.

Seinfeld burde vært 2 times påbudt fag på vgs.

2

Det er bare å hylle Schalke. De var smarte og ytnyttet våre (mange) feil. Den defensive strukturen er noe av det verste jeg noen gang har sett. Inter pleide jo å være kjent for sitt fantastiske forsvarsspill, så sent som forrige CL.

Hyller Schalke, og håper på ett mirakel i Tyskland, likt det i Munchen.

2
Conejo_Estudio

Med tanke på at tullelaget Bayern er ute er det Schalke som står for Tysklands stolthet i Europa i år. Kampen mot Inter blir noen vanskelig nok, men jeg har troen på at Schalke klarer dette. Det viktigste i denne kampen blir et bortemål. Metzelder er enda tvilsom, men en avgjørelse vil bli tatt på siste trening før kampdag. Om han spiller får vi se den ultimate mannen spille med maske.

1

Inter vinner nok denne men problemet er at Lucio og Samuel er skadet.

1

Lignende innlegg

Laster...