Skal ikke le av Inter, men av Chivu. Mulig å være så dum og urutinert to kamper på rad?

2

Når man tror lavmålet for italienske lag i Europa er nådd kommer det ett nytt ett. 2-5 hjemme mot et middelmådig tysk lag er bunnotering sålangt.

2

Det målet til Stankovic er noe av det mest ekstreme jeg har sett.

2
Figo8921 Jeg syns at det er svært forkastelig hvis fremtiden til Leonardo skal baseres på disse to kampene. Tar man en 2. plass i serien, cupen og kvartfinaleplass i CL, syns jeg at man ska...

Yes, sir, er helt enig. Kvartfinale er faktisk omtrent eller kanskje litt mer enn hva jeg hadde forventet i år.. jeg er superfornøyd med sesongen så langt (kanskje med unntak av noen begredelige tap i Serie A). Det er bare så skuffende at stortapet i Kavrtfinalen kommer mot Schalke, og på den måten. Hadde det vært mot RM eller Barca, så javel, da kan må gå derfra med nogenlunde hevet hode. Det kan vi ikke nå.

Jeg ønsker gjerne at Leo sitter, men samtidig, så virker det ikke som han er så veldig flink taktisk. Hadde heller ønsket at han var assisterende trener for oss et par år, for så å ta steget opp til manager igjen. Han mangler litt på taktikk- og forbredelser-til-kamp-biten. Jeg mener, det forsvarsspillet går jo til nød mot storparten av lagene i Serie A, men når serie A er en dalende liga, så blir vi knust i europa. Tendensen til å helt lukke øynene for defensiv organisering har vært der lenge, den kom bare ikke tydelig nok frem før disse to kampene (Mot bayern var det også ganske så ille, men vi vant, så fokuset ble naturlig nok tatt vekk fra det defensivet). Så det er ikke det at disse to kampene isolert sett gjør så mye, men de understreker en tendens som har vært der en stund og ikke lenger kan ignoreres.

Tiden med Leo har for meg vist, ikke at han er en dårlig trener, men at han er en uferdig trener, en som er veldig flink med mennesker, men har mangler andre steder.

2

Jeg har overhodet ikke lyst til å se returkampen. plusset er vel at Lucio er tilbake og vi slipper å se chivu i midten. At inter vinner 4-0 / 5-1 har jeg minimal tro på. Et inter som ikke setter sjansene de burde, milito som misser på mottaket gang på gang (dog ute av kampform) og et forsvar som bare er til å le av.

1

Dette innlegget er vel som glidemiddel for alle Inter-hatere. Slipp alle hemninger løs. Fyr løs. La latteren sitte løst. Kjør på.

Hehe.

Skal innrømme at jeg ikke akkurat har noe særlig til overs for Inter, men kudos for at du skriver jævlig artig, det skal du ha for.

Hadde det vært noe annet tysk lag enn Schalke, hadde jeg jublet med, men pga. at det er Schalke og pga. Neuer..

Nåja. Le av Inter skal jeg i alle fall. Vet at en del av dem glimtet ny CL-finale når de fikk pushover-trekning i kvarten og ingen av de spanske favorittene på "sin" semi-side, etter mirakelet de fikk til i München.

1

Chivu: legg opp. Eventuelt kan du melde overgang til norsk andredivisjon der du hører hjemme. Og det er faen meg bare så vidt.

Det er liksom ikke noe vits å si noe mer.

Vi scorte 3 i Munchen, som i følge grocky var et "mirakel", som han jo har påpekt i samtlige poster i kamptråden. At vi da kan toppe det med 4 mål i Gelsen er vel høyst tvilsomt men langt i fra umulig. Heldigvis er Lucio tilbake.

1

Til og med den gamle ringreven Raul begynner og goale mot Inter. Det bør være flaut nok.

1
Djorkaeph Chivu: legg opp. Eventuelt kan du melde overgang til norsk andredivisjon der du hører hjemme. Og det er faen meg bare så vidt. Det er liksom ikke noe vits å si noe mer. Vi scorte 3...

i scorte 3 i Munchen, som i følge grocky var et "mirakel",

Var aldri ett mirakel at dere scoret 3 på det dårligste forsvaret, om man en gang kan kalle det det, på toppnivå i Europa, det som var ett mirakel var at dere ikke var 4, 5-1 nede etter 1. omgang (samt ett ekstra fra første kamp). Og med bare ett ekstra mål på alle de megasjansene, hadde det vært over, da italienske aldri har vært viden kjent for episke fightbacks eller å aldri gi seg. Det er liksom mer en nord-europeisk greie. (Tyske og engelske lag) Selv om Inter slo en brist i det i München, men med 3 mål bak, tror jeg de hadde spilt ut som de gjorde på slutten idag i 2. og fokusert på neste kamp.

Men "ubevæpnet ran" kan kanskje brukes om du liker det bedre, som TS brukte da han startet Inter-Schalke kamptråd ;) Flink med ord denne nykomlingen.

1
Laster...