Fotball - Internasjonal

bjorn-ivar

Norge-Danmark

Jeg er som sikker mange andre her, irritert over at man ikke viser Norge-Danmark på en "vanlig" kanal. Jeg har ikke canal+, og kan dermed ikke se kampen på TV. Har dere noen gode streamer eller andre muligheter til og se kampen?

2
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

riktignok en internasjonal kamp ja, prøv på fotball - norsk

mange tråder og diskusjoner om det der..

1

Norges lag:

Jarstein

Høgli-Wæhler-Hangeland-Ruud

Huseklepp-Tettey-Nordtveit-Grindheim-Riise

Moa

1
Loner_With_a_Boner

Sååååå gode var Norge!

1

Lurer på hvilken avis som skal være først ute med å dramatisere denne kampen. Kommer helt sikkert til å være flust av artikler hvor journalister trekker påstanden sin om at Norge er gode og eller verdensklasse, at Moa ikke holder nivå, at Drillo er for umoderne, at man ikke har en god spiller osv.

Denne kampen viser nok kanskje at kvalifiseringen hittill har vist et noe feilaktig bilde og at man ikke er på sitt beste når det teller mest, samtidig er det ikke krise med tap. Dette er bare en nøkkelkamp hvis Danmark vinner resten og Norge taper sin siste kamp. Tvilsomt at Danmark slår Portugal(pluss Kypros) og at Norge taper mot Kypros.

Danmark med uavgjort og seier, vil si en totalsum på 17 poeng, mens Norge med seier i sin siste kamp vil få 16 poeng. Så dette kan i verste fall føre til at Danmark har dette i sine hender og full kontroll om de går videre eller ikke. En seier for Danmark i de to siste oppgjørene er langt ifra sikkert og tror også de vil minst vil tape en kamp. Marginene må tippe i Norges favør, de har man vel ikke vært så heldige med i nyere tid... Men jeg har forsatt trua!

Uansett at man ikke kan kvalifisere seg etter denne kampen er ikke sikkert, og kampen er heller ikke ferdig. Uavgjort kan jo forsatt skje. Og da har Norge igjen en bedre posisjon. Dette var ikke det beste scenariet, men vi har gode muligheter for å gå videre, synes jeg. Hvorvidt det er sannsynlig kan diskuteres, men at toget har gått er jeg ikke enig i.

1

Lignende innlegg

Laster...