Fotball - Internasjonal

TheFalseCR7

Er Nederland verdens beste lag?

For øyeblikket, ja.

Jeg er fullt klar over det faktum at denne tråden kommer til å bli oversømt av innlegg angående Spania og hvor overlegne de er. Jeg kunne ikke brydd meg mindre, men håper bare inderlig at dere ser på det jeg har å si før det blir skrevet slike meningsløse motbevisninger.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Spania har uten tvil de beste spillerne til sin disposisjon både i sin første 11'er og sin ekstraordinere benk. Det er helt ufattelig hvor høy kvalitet disse enkelte spillerne holder, noe vi definitivt aldri tidligere har sett maken til.

Var dog forferdelig jevnt i VM,("Nei, det var det ikke!") og til slutt var det bare Casillas sin tå som gjorde at vi ikke kunne løfte vårt første verdensmesterskap.

Allerede tidlig i 2008 kunne vi alle se at dette laget hadde potensiale til å utgjøre noe virkelig stort. Nederland hadde dog ikke dybden og versatiliteten i laget til å gå hele veien, noe vi åpenbart fikk merke etter å ha blitt utklasset på beste vis av Russland. Etter den tid har Marwijk gjort underverker med tanke på forbedringer av alle mulige svakheter. Noen vil kanskje mene at han har gått vekk fra den spillestilen Cruyff & Co grunnla for en del tid tilbake. Jeg vil si at han har forbedret den. Ved å kombinere det fenomenale samspillet defensivt og offensivt med de glimrende ferdighetene hver enkelt spiller besitter har han greid å skape en viss trygghet i laget som ikke eksisterte 2 år tilbake i tid. Vi har en viss ballkontroll og en ekstremt kreativ og underholdene spillestil som bare toppes av Spania. Bedre fotball skal du lete lenge etter.

Nederland har kanskje ikke de beste 11 spillerne i verden, og forsvaret hadde åpenbart hatt nytte av visse justeringer. Men når alt kommer til alt, så har Nederland det sterkeste og beste laget p.d.d og jeg ser ingen spesiell grunn til at vi ikke skal runde 2012 uten det gjeveste EM trofeet i våre hender.

Som jeg sa tidligere, så mener nok majoriteten her inne at Spania er verdens beste lag per dags dato. Men dette er MIN mening, nå er det deres tur til å komme med DERES mening. Er Nederland verdens beste lag, eller lyver Fifa-Rankingen som vanlig?

Se og nyt :)

1
128 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg holder en knapp på Danmark. De slo jo tross alt verdens til idag beste lag; Norge.

1

Er Nederland verdens beste lag, eller lyver Fifa-Rankingen som vanlig?

Leder de Fifa-rankingen?

1

Spanai er selvsagt fremdeles verdens beste lag. Men artig å se både Tyskland og Holland. Faktisk morsommere imo. Men det er en smakssak selvsagt osv osv.

2
TheFalseCR7 Det gjør de. Her er for øvrig litt av listen: 1 Netherlands 1596 54 2 Spain 1563 -25 3 Germany 1330 25 4 England 1177 31 5 Uruguay 1174 18 6 Brazil 1156 -46 7 Italy 1110 51...

1 Netherlands 1596 54 2 Spain 1563 -25 3 Germany 1330 25 4 England 1177 31 5 Uruguay 1174 18 6 Brazil 1156 -46 7 Italy 1110 51 8 Portugal 1060 -16 9 Argentina 1017 5 10 Croatia 1009 -24 11 Chile 960 -14 12 Norway

Svært oppsiktsvekkende plasseringer på England, Italia og Kroatia vil jeg si. England har da ikke prestert noe i nærheten av å være verdens 4.beste lag! Italia har også vært utrolig svake de siste årene. Kroatia er sikkert ett ok lag, men 10.plass?? En slik ranking vil aldri være noen fasit. For det første er det svært vanskelig å sammenligne de ulike landslagene, da det så sjeldent spilles kamper, og spesielt kamper av betydning. Samtidig så er det lag som utvilsomt tjener på å ha enkle kampprogram.

1

Nederlands offensive spillestil minner meg veldig om Tsjekkia ala EM 2004. En fryd å se på for nøytrale supportere!

1
Orishas Argentina?

: )

Ellers kan man da bare konkludere med at siden den bare gir en indikator, at best, er det vanskelig å si noe spesielt annet enn at Spania er regjerende EM og VM-mestere og inntil noe annet har understøttelse, er de beste.

1

Lignende innlegg

Laster...