Fotball - Internasjonal

DeHvite

Dinamo Zagreb-Real Madrid

Dinamo Zagreb-Real Madrid

Stadion Maksimir

Onsdag 14/9 kl 2045

Svein Oddvar Moen

CHAMPIONS LEAGUE

På onsdag(for oss Real-fans) braker det endelig løs! Champions league er igang og Real Madrid starter på bortebane mot Dinamo Zagreb(Kroatia). Real Madrid er førsteseedet mens Dinamo Zagreb er fjerdeseedet.

Først og fremst, gruppen(gruppe D) ser slik ut:

Real Madrid Lyon Ajax Dinamo Zagreb

Real Madrid måtte se seg slått av erkerivalen Barcelona i fjor, i semifinalen. Det ser på ingen måte ut til at Jose Mourinhos mannskap skal gjøre det dårligere i år og man har også fått på plass nye spillere. Hovedstadslaget har startet sesongen med ett knepent sammenlagtstap mot Barcelona i Supercopaen, 6-0 seier borte mot Zaragoza og 4-2 seier hjemme mot Getafe i serien. Det holder til førsteplass i ligaen.

Jeg ser ikke bort ifra at vi starter med samme lag som mot Getafe, til tross for at Coentrao gjorde en svært svak kamp:

Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Coentrao, Di María, Özil, Ronaldo; Benzema.

Mourinho må se de to første kampene fra tribunen.

Se opp for: Mesut Øzil(midtbane)

Dinamo Zagreb kvalifiserte seg til Champions League med sammenlagtseire over Neftci PFC Baku, HJK Helsinki og Malmø FF. Dinamo Zagreb har åpnet serien bra og står med 6 seire og 1 uavgjort etter 7 runder. Jeg har ingen ide om hvilke spillere Dinamo Zagreb vanligvis starter med. Noen fans her inne? Zagreb har vært overlegne i kroatisk liga sålangt, men her tviler jeg på at de har sjans.

Se opp for: Sammir(midtbane)

Tips: 1-4

4
454 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Coentrao, Di María, Özil, Ronaldo; Benzema.

Håper at Khedira tar plassen til Coentrao.

1

Jeg har ingen ide om hvilke spillere Dinamo Zagreb vanligvis starter med. Noen fans her inne? Zagreb har vært overlegne i kroatisk liga sålangt, men her tviler jeg på at de har sjans.

Se opp for: Sammir(midtbane)

Jeg skal vel ikke kalle meg "fan", men følger med på Dinamo ja. Har sett en del kamper de siste årene. Alltid likt Kroatia sitt landslag og Dinamo. Boban & co har gjort sitt til det.

Vi må passe på Milan Badelj på midtbanen. Veldig bra spiller og er på landslaget. Ellers er jo Sime en glimrende back og Sammir er en teknisk og dyktig brasse-kroat. Demagoj Vida lykkes ikke i Bundesliga og er tilbake i Zagreb og er en bra spiller.

Ellers kan man jo nevne unggutta Andrej Kramaric (ble kalt den nye Suker) og 17 år gamle Mateo Kovacevic og like gamle Dino Spehar. Man har jo også gamle kjente som Jarko Leko. Biscan, Simunic og Cufré.

De har et bra lag og er farlige i Kroatia. Mye spennende talenter der også, som alltid. Vi kjenner jo til folk som Corluka, Eduardo, Modric, Mandzukic, Lovren osv som har blitt solgt de siste årene fra klubben.

Ser vi på landslaget til Kroatia, finner man en del spillere fra Dinamo Zagreb der:

Keeper Ivan Kelava Stopper Josip Simunic Stopper Domagoj Vida Back Sime Vrsaljko Sentral midtbane Milan Badelj

Men vi skal vinne selvsagt.

1

Blir nok en veldig bra stemning her, supportergruppa til Dinamo, BBB, har nylig avbrutt en boikott som har vart i over et år. Sammir er nok den eneste som kan true Real hvis han har dagen. Strålende spiller.

1

Veldig moro at man fikk en kamp mot motstand fra Balkan. Kunne gjerne tenkt med å se denne kampen i Kroatia.

1

Spent på Baldej, Vrasjiko og kanskje en Kovacic.

Glad for at vi trekte kroatene, gleder meg onsdagens kamp, tror det kan bli en godbit. Bortekamp i østblokka er aldri lett, så det også er sagt.

1

Vel...

AS skriver at Mourinho mest sannsynligvis bytter ut flere spillere, for å rotere på spillerne. Vi skal som kjent ut i en tøff ligakamp til helgen, så en midtukekamp i ligaen, ny ligarunde neste helg og så Champions League. Kort fortalt: tøft kampprogram.

Skal man tro AS vil Real Madrid starte med Khedira og Albiol sentralt. Det er ventet at Kaká og Higuaín starter, samt Arbeloa og noen andre rotasjonsspillere.

Blir fort en tøff kamp dette i så fall. Jeg tippet med 1 - 0 handikapp på Real Madrid. Angrer litt nå.

1
Orishas [sitat…] Hehe, joda. Ingenting er avgjort på forhånd selvsagt, men Levante borte er ikke akkurat blant de tøffeste oppgjørene.

Beklager, fikk plutselig en liten Koffer i meg. Selvsagt skal man ta tre poeng, men vi rotet bort mange poeng i slike kamper i fjor. Var vel 4-5 av de vi klarte å tulle bort poeng i, mot lag som Osasuna, Mallorca osv - og vi tok så vidt tre poeng borte mot Sociedad, Gijón osv.

Men det må vel sies at vi viste våren 2011 at spillet satt bedre og slo til med solide borteseiere. Likevel er det liten tvil om at vi trives best når motstanderen prøver å angripe og gir oss rom. Da slakter vi jo dem. Verre når de ligger bak, er organiserte og kontrer på oss.

1
pewzidane [sitat…] Neineinei...

Jo, jo, jo...

Albiol og Khedira. Stinker kreativitet der! :-)

Må få i gang Lass igjen, mener jeg. Sahin er ute en stund til, og vi trenger Lass i kampform. Han bør spille sammen med Xabi dersom Khedira skal hviles i noen kamper.

1

Er Lass i troppen? Og hvis ikke, har han ikke trent eller hva faen er det?

Megahyklersk av Mou hvis Lass er spilleklar og ikke tas med i kamptroppene. I hvert fall med Sahin (og Khedira) ute.

1

Tipper dette blir startoppstilingen til Dinamo ***Kelava - Vida, Tonel, Cufre, Ibanez - Badelj, Calello - Tomečak, Sammir, Leko - Rukavina.

Vrsaljko fikk rødt mot Malmø så han kan ikke spille, det samme gjelder Simunic som fikk rødt for 3år siden eller noe sånt og det kortet følger han til denne matchen hehe.

Ellers så tror jeg gutta kommer til å gi alt selvfølgelig, men det største problemet blir vel hvem som klarer å bytte drakt med C. Ronaldo =)***

1

Lignende innlegg

Laster...