Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er alltid norske dommere som skal komme i fokus. Når det er sagt så fikk jeg ikke sett kampen, så hvordan var dommeren?

1

– Jeg håper ikke vi opplever slik dømming igjen, det var en skam, sa Cristiano Ronaldo.

Bosingwa ble utestengt for en kommentar om mye, mye verre dømming for noen sesonger siden

Herregud, sutrete man skulle være da. Alt han sier er at han ikke vil oppleve slik dømming igjen, mens Bosinqwa omtrent gikk til personangrep på Øvrebø.

Og ja, dømmingen var rævva.

2

Ronaldo sin fot så ikke god ut etter kampen. Det er ikke godt å få en slik trøkk, uten at dommer tar ordentlig tak. Det er fare for stygg skade. Det kan være en grunn til at han sier noe sånt. Ingen unnskyldning, men en grunn. Håper ikke vi mister han i et par kamper...

1
Toddamannen Og så?

Og så?

Akkurat dette lurer jeg også litt på, det er ofte slik at hvis man gjør noe selv så får man ikke lov til å si det om andre.

Når Nani sier at Di Maria filmer så er det ikke mindre sant bare fordi Nani gjør det også.

1
Daniel_Parejo [sitat…] Virkelig? All denne klagingen fra Barca-bermen om Real Madrids stygge spill og hvordan dommeren skal slå ned på dette?

Avhenger helt og holdent av om hvilken holdning den aktuelle debattanten har hatt tidligere i forhold til filming, grisespill osv. Har han vært objektiv ser jeg ikke noe problem i at han kommer med en slik uttalelse. Man skal få lov til å kritisere noen selvom man er dårligere på det området selv.

1
Toddamannen Avhenger helt og holdent av om hvilken holdning den aktuelle debattanten har hatt tidligere i forhold til filming, grisespill osv. Har han vært objektiv ser jeg ikke noe problem i...

Har han vært objektiv ser jeg ikke noe problem i at han kommer med en slik uttalelse. Man skal få lov til å kritisere noen selvom man er dårligere på det området selv

Ja, selvsagt. Å skyte seg selv i foten, driti i å feie for egen dør osv er kjempeflott det altså. Det ser bare ikke så bra ut i lengden.

1

Litt OT, men kroatisk media hevder at Ronaldo sa "De er sjalu fordi jeg er kjekk, rik og en fantastisk spiller" da han ble spurt angående hjemmefansens rop om Messi. Stemmer dette? Høres litt vel arrogant ut, selv til Ronaldo å være.

1
Daniel_Parejo [sitat…] Ja, selvsagt. Å skyte seg selv i foten, driti i å feie for egen dør osv er kjempeflott det altså. Det ser bare ikke så bra ut i lengden.

Så jeg kan ikke klage på at andre klubber gjøre dårlige signeringer, fordi Liverpool hentet Andy Carroll for 35 mill? Jeg har jo ingen mulighet til å "feie for egen dør", så jeg må rett og slett smøre meg med tolmodighet, og om Liverpool noen gang har en tropp totalt blottet for flopper, da kan jeg uttale meg kritisk?

1
Toddamannen Så jeg kan ikke klage på at andre klubber gjøre dårlige signeringer, fordi Liverpool hentet Andy Carroll for 35 mill? Jeg har jo ingen mulighet til å "feie for egen dør", så jeg må...

Dette er jo overhodet ikke sammenliknbart. Ronaldo, etter en kamp der han gikk blødende av banen, klager på en dommer som absolutt ikke gjorde jobben sin. Da er det utrolig håpløst av en Barcelona-supporter, som ønsker at Messi og gjengen skal beskyttes, å si at fotball er for menn. Her er man hyklerisk i forhold til egne utsagn om at dommeren skal beskytte spillere. Da kan man fint feie for egen dør.

1

Ikke rart Ronaldo er fortvilet, bare sjekk dette bildet. Når det er sagt er det unødvendig med slikt ordbruk angående dommeren til media. Alle vet at det betyr bråk, og sannsynligvis utestengelse..

1
Daniel_Parejo Dette er jo overhodet ikke sammenliknbart. Ronaldo, etter en kamp der han gikk blødende av banen, klager på en dommer som absolutt ikke gjorde jobben sin. Da er det utrolig håpløst...

Bruken av uttrykkene er jo sammenlignbart, selvom situasjonene er forskjellige. "Feie for egen dør", "skyte seg selv i foten" osv blir jo brukt hele tiden her inne. Og det brukes i situasjoner det ikke bør brukes.

Jeg sa jo tidligere at det i denne situasjonen avhenger av hvilken holdning den aktuelle debattanten har hatt når egne spillere har blitt taklet hardt.

1
Toddamannen Bruken av uttrykkene er jo sammenlignbart, selvom situasjonene er forskjellige. "Feie for egen dør", "skyte seg selv i foten" osv blir jo brukt hele tiden her inne. Og det brukes i...

Bruken av uttrykkene er jo sammenlignbart, selvom situasjonene er forskjellige

Eksempelet ditt går ut på at klubben har gjort noe du aldri i verden har noen som helst innvendelse på. Dessuten er det ikke hyklerisk å kalle en signering dårlig selv om ens egen klubb har gjort en like dårlig.

Denne situasjonen blir en helt annet. Her er det egne utsagn som diskuteres, ikke utsagn som er kommet fra klubben. Jeg regner egentlig med at du ser forskjellen her, og hvorfor ikke dette finnes sammenliknbart.

Edit: du finner ikke én Barcelona-supporter her inne som ikke har klaget på det. Klagingen er berettighet, for all del. Men da skal man ikke komme spradene inn etterpå og fortelle Ronaldo at han må vokse opp og bli en mann.

2
Daniel_Parejo [sitat…] Eksempelet ditt går ut på at klubben har gjort noe du aldri i verden har noen som helst innvendelse på. Dessuten er det ikke hyklerisk å kalle en signering dårlig selv om...

Eksempelet ditt går ut på at klubben har gjort noe du aldri i verden har noen som helst innvendelse på. Dessuten er det ikke hyklerisk å kalle en signering dårlig selv om ens egen klubb har gjort en like dårlig.

Denne situasjonen blir en helt annet. Her er det egne utsagn som diskuteres, ikke utsagn som er kommet fra klubben. Jeg regner egentlig med at du ser forskjellen her, og hvorfor ikke dette finnes sammenliknbart.

Vi diskuterer egentlig to forskjellige ting. Jeg diskuterer først og fremst bruken av disse type uttrykk. Altså at en person ikke kan si noe negativt om et annet lag fordi laget han holder med er verre på dette området. Jeg syns det er en uting.

Jeg ser at Barca/Real-situasjonen ikke er direkte sammenlignbar med eksempelet jeg dro inn med Carroll, men det var et passende eksempel til budskapet jeg ville få frem.

1

Lignende innlegg

Laster...