Fotball - Internasjonal

mancitypower

samme drakta også det

alle som ser det for de har det. men city som har den borte men ikke på hjemmedrakta for det er brortedrakt som sde skal spille i på bortekampen men ikke hjemmedrakta for den er hjemme. og så har milan samme drakta så de kan vite den. mancini som har vært i italia så de vet at han er i city så de ville ha samme drakta. for milan som har samme drakta som city spillte i også de nå. så lag som skal ha samme som city. bare beste lagene som har drakt og så skal mange ha den. så de vet at city kan bli best i champions legue også. for ingen som skal ha samme drakt som dårlige lag også det. men de ser beste lagene og så vil de den. så dere kan ikke si nei at det ikke er samme drakt og slikt.

8
88 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

for de kan ikke snakke ned drakta lengre. og så fotballen. før så skulle de igjen. snakke ned fotballen og si det ikke er ekte også de. og så sier jeg drakta at den er lik og det er samme så de kan ikke si at det ikke er det. alle som ser det og mancini har vært i italia så de kan vite det og så skulle de ha samme drakt som city. og så vil de ha den nesten alltid men ikke city som bruker dene hele tiden hvis dere trodde det. så dere skal ikke snakke den ned.

2

Sånn helt alvorlig, og ikke for å være stygg; du bør prøve å jobbe med rettskrivingen. Med mindre du faktisk bare er useriøs bør du prøve å iallfall forbedre deg litt, slik at folk kan forstå hva du skriver. Litt enkle komma- og punktum-regler, og det å faktisk bruke stor bokstav i starten av hver setning hadde vært en god start. Men om du bare er inne for å skrive tull, så skal du få lov til det også. Selv om det ikke lengre er særlig morsomt, da det er umulig å forstå det du skriver.

1

Men jeg syntes det var ganske underholdende i starten, nå er det bare uforståelig.

1

Hvis jeg har forsått trådstarter rett, noe som langt ifra er sikkert, så er h*n irritert over draktene og forholdsvis bortedraktene. Jeg liker heller ikke disse dårlige kopiene Man City stiller i som bortedrakter.

1
popanlegg [sitat…] Nja... Er faktisk ikke helt sikker på at det er det. VGoth er ett godt eksempel på ett troll. Dette her vet jeg ikke hva jeg skal tro om.

De to første ukene på VGD skrev vedkommende tilnærmet perfekt norsk, før det plutselig falt ned på det nivået. Vedkommende har stadig uttrykt at han ikke startet kontoen og at det var en annen som skrev, men dette blir så tullete all den tid vedkommende skrev akkurat det samme før, bare i bedre norsk.

Dette er trolling til de grader og det er utrolig at MOD ikke har gjort noe med det ennå.

1

Man Citys første innlegg på VGD:

"tottenham er et lag city skal slå. Jeg forventer fullt kjør allerede fra start av. mancini har fått tid til å drille gjengen og vi skal allerede denne sesongen være utfordrer til tittelen så det gjelder å være på hugget fra start av og få fin seierrekke."

Morsomt hvordan han har blitt en dårligere skriver med månedene.

1
TouchForFree Man Citys første innlegg på VGD: "tottenham er et lag city skal slå. Jeg forventer fullt kjør allerede fra start av. mancini har fått tid til å drille gjengen og vi skal allerede d...

"tottenham er et lag city skal slå. Jeg forventer fullt kjør allerede fra start av. mancini har fått tid til å drille gjengen og vi skal allerede denne sesongen være utfordrer til tittelen så det gjelder å være på hugget fra start av og få fin seierrekke."

Yup, dette er skrevet for ett år siden. Selve poenget med innlegget er akkurat det samme som pisset vedkommende skriver nå, bare i langt dårligere norsk. Trolling hvis noen lurer.

1

bare beste lagene som har drakt

Sant det. De dårligste lagene har ikke råda til drakter lenger.

1

milan som har samme drakta. så dere ser det. så ikke si nei til det for dere kan ikke si det hvis dere trodde det. så de skal ha samme som city og da kan de vite det og så vil de ha den fordi city blir best igjen. ikke sikkert de vil ha drakta til dårlige lag hvis dere trodde det.

2

Mulig han prøver å være skriftspråket's Picasso...

1

du skriver ikke best du heller figo. så bare tie still og holde kjeft og holde kjeft

1

Lignende innlegg

Laster...