Fotball - Internasjonal

fenni

Hvilke nasjonale ligaer følger du?

Og hvor mange kamper ser du?

Resultatmessig kan man selvsagt følge mange ligaer, men hvor mange ser du faktisk kamper fra?

Er omtrent slik for meg;

1. Serie A

Ser de aller fleste kamper som sendes på Canal +, dvs alle kampene til Milan, og kanskje 70-80 % av kampene til Roma, Juventus, Inter (som jeg ser i skrivende stund) og Napoli. I snitt 3-4 kamper pr runde.

2. La Liga

Ser vel sånn ca 90% av kampene til Barcelona og 70-80% av RM's kamper. Andre kamper blir stort sett kun om jeg ikke har andre gjøremål der og da. Blir i opptak om de kolliderer med Milankamp.

3. Bundesliga

1530 kampen på lørdag går fint i forhold til de overnevnte ligaene. Prøver å få med meg en og annen søndagskamp også. Men i snitt neppe mer en kamp pr runde.

4.Tippeligaen

Ingen faste rutiner, men ofte både hovedkampen søndag og mandagsmatchen når de andre ligaene har sommeropphold. Mindre og mindre utover høsten.

5. Eredivisie/MLS/Primera Division (Arg) en sjelden gang.

1
89 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ser mest av Premier League og Tippeligaen, mest på grunn av at jeg liker å følge vår nasjonale liga og Premier League er de klubbene jeg har mest peiling om. Ellers blir det de Juventus-kampene jeg får tid til, samt toppkamper i Spania, Frankrike, Tyskland og øvrige Italia. Om jeg finner kamper i Nederland, Portugal, Russland, Brasil, Argentina, Championship, Sverige, Danmark eller USA interessante hender det jeg ser mange kamper herifra.

Med andre ord ser jeg som regel kamper fra de ligaene jeg har tilgjengelig på TV-en. Skulle ønske jeg hadde belgisk og qatarsk fotball tilgjengelig der, ettersom jeg er meget merkelig og digger disse ligaene.

Men mest av alt blir det som sagt TL eller PL, og til dels Serie A, La Liga, Bundesliga eller Ligue 1.

1

La Liga og Bundesliga ser jeg mest, 1-2-3 kamper i serierunden fra hver. Ser også litt italiensk og nederlandsk hvis det passer. En sjelden gang premier League. Ellers ikke noen, følger selvsagt med i norsk fotball øverste to divisjoner, men i hovedsak bøydepunkter/nyheter i kortformat. Prøver å få med matchball mandag med thorstvedt, et flott program med god miks av skøy og seriøsitet....

1

Ser vel La Liga og Serie A like mye. PL er andreprioritet, men har alltid fulgt med der og liker serien veldig godt. Før sesongen lovet jeg meg selv å følge mer med på Bundesliga, spesielt pga Solbakken og Køln, men har ikke blitt så mye av det enda.

Må si det lages bedre ramme rundt PL og La Liga med studio og reportasjer, mens Serie A er mer i bakgrunnen her i Norge. Synes det ville vært morsomt og enda mer interessant med italiensk fotball hvis kanalene ga de like mye oppmerksomhet. Litt rart å se kamper som Milan-Inter der de ikke har studio osv, mens Barca-Osasuna eller RM-Levante for eks kan ha det.

1
Seb_Giovinco Ser mest av Premier League og Tippeligaen, mest på grunn av at jeg liker å følge vår nasjonale liga og Premier League er de klubbene jeg har mest peiling om. Ellers blir det de Juv...

Skulle ønske jeg hadde belgisk og qatarsk fotball tilgjengelig der, ettersom jeg er meget merkelig og digger disse ligaene.

Ligaen i Qatar, såpass ja..;o)

Belgia var ikke så merkelig, med mer tid og tilgjengelighet kunne jeg også tenkt meg å se en og annen kamp der i fra.

1
RLMA Ser vel La Liga og Serie A like mye. PL er andreprioritet, men har alltid fulgt med der og liker serien veldig godt. Før sesongen lovet jeg meg selv å følge mer med på Bundesliga,...

Må si det lages bedre ramme rundt PL og La Liga med studio og reportasjer, mens Serie A er mer i bakgrunnen her i Norge. Synes det ville vært morsomt og enda mer interessant med italiensk fotball hvis kanalene ga de like mye oppmerksomhet. Litt rart å se kamper som Milan-Inter der de ikke har studio osv, mens Barca-Osasuna eller RM-Levante for eks kan ha det

Kunne tenkt meg det samme selv...men fra et kommersielt synspunkt er det neppe tilfeldig at Canal + prioriterer La Liga, om det er slik at de må prioritere. Tveegget sverd, på en måte kunne jeg ønsket meg at en annen kanal som ville satse på serie-a, på den andre siden synes jeg det er en god deal å få La Liga på kjøpet på Canal+, i tillegg holder Canal + kommentatorene (serie-a) høyt nivå.

1

1. La Liga (3-4 kamper)

2. Serie A (1-2)

3. Bundesliga (1-2)

4. Premier League (stort sett bare en kamp)

5. Tippeligaen (bare en sjelden gang)

1

1. Liga Sagres - Ser for det meste bare Portos kamper, men hører ofte på kamper på portugisisk radio :-)

2. La Liga - 1-2 kamper i uka.

3. Tippeligaen - En kamp i uka kanskje.

4. Premier League - En kamp nå og da.

Følger flere ligaer tett, uten at jeg ser særlig mange kamper fra de.

1

1. Premier league - 2-3 kamper i uka.

2. La Liga - 1-2 kamper i uka

3. Tippeligaen - hovedkampen som regel

4. Serie A - Storkampene

1

Varierer mye fra uke til uke, men:

PL: 5-6 kamper

TL: 2-3 kamper

La Liga: 2-3 kamper

Serie A: 1-2 kamper

BL: 1-2 kamper

1

1. PL

2. La Liga

3. Bundesliga

4. Tippeligaen

1

1. Ligue 1 (1-5) LYon (fast), Marseille, lille, PSG og Rennes av og til

2. Bundesliga (1-2) Bayern Munchen (fast), Hannover av og til

1

1. La Liga

Ser Real Madrid sine hver helg og prøver å få med meg 2-3 til. Ender vel opp med å se 10min av Barcelona får jeg slår av. Har Canal+

2. Premier League

Har Tv2 HD og ser vel gjerne 2-3 kamper der hver helg. Støtter Tottenham, prøver å se dem og storkampene

3. Argentinsk liga

Pleier å se River sine kamper i Nacional B på stream, samt 1-2 kamper ellers fra toppdivisjonen hver helg

4. Serie A

Ser gjerne 2-3 kamper hver helg på Canal+ når jeg har tid. Følger Palermo og ser ellers det jeg kan av kamper.

5. Bundesliga

Har Europsport 2 og prøver å se noen, men som oftest kolliderer de med andre ligaer som jeg prioriterer foran den tyske

6. Tippeligaen

Ser Brann sine kamper, som oftest. Ser gjerne kamper enn så lenge de ikke kolliderer med andre mer interessante kamper.

1

Ser mest av eliteserien og ePL siden jeg har Sumo-abonnement. Sniker meg dog til å se en del La Liga på nettet siden det er der man blir servert den beste fotballen.

edit: Samt noen kamper i Danmark rent sporadisk (enten ved å se dem live eller over nettet som tidtrøyte). Kun fordi jeg er halvt aalborgenser (holder ikke egentlig med dem, men er artig å følge med likevel).

1

Premier League topper listen lett. Tippeligaen ganske jevnt og trutt.

Sniker med meg en del Spansk når det er virkelige toppkamper, mulig etpar Serie A kamper om jeg kjeder meg noe grasalt.

1

1. PL 2. Serie A 3. La Liga 4. Tippeligaen 5. Bundesligaen

1

1. Premier League 2. Tippeligaen

Der stopper det vel egentlig, men prøver å få med meg storkamper i Spania, av og til noen kamper fra Bundesligaen samt noen TV2 Sport-sendte oppgjør i den portugisiske og den brasilianske serien når jeg har tid.

1

Følger kun med på Premier League.

Ser av og til storkampene fra andre ligaer, og liker å få med meg høydepunkter og lignende fra eksempelvis La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og Serie A. Men det er kun PL jeg følger, her ser jeg vanligvis 3-4 kamper i uka.

1

Brasil: Ser lag som Santos, Gremio, Sao Paulo, Internacional, Corinthians, Flamengo++ når det passer med tidspunkt osv. Kommer også mye ann på hvilke spennende spillere som er i de forskjellige lagene til enhver tid.

Ukraina: Prøver å få med meg de fleste Shakhtar-matchene.

Spania: Ser Villarreal når det passer. Ellers blir det endel Barcelona og Real Madrid. Av og til Atletico.

Italia: Prøver å få med meg de fleste Milan-kampene. Noen Inter-matcher blir det også.

England: Ser de fleste toppoppgjør. Av og til Chelsea, Arsenal, Tottenham og United-matcher.

Portugal: Ser Porto når det passer....

Norge: Én gang årlig, kanskje.

1

Lignende innlegg

Laster...