Fotball - Internasjonal

NimaMod

Lass (Rayo)

Noen som har latt seg imponere av denne store talentet her ? Han stor spilt mot Real. Søkte ham og fant ut : Han er 18 år! spilte 25 kamper for Rayo B sist sesong og skåret 23 mål som ving!

Wenger, dette er jo noe for deg !

2
37 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har du peil på hvorfor du ikke kan noe om fotball? Hater medlemmer som deg som ikke kan noe mer enn hvor lang Ku**** til Ronaldo er :( Dere drar nivået på forumet til å være så lavt som det er. Men fortsett sånn å j sender deg til Vg`s homse forum.

Men j velger å tilgi deg å ta deg under vingen mine og spytte kunskap på deg.

DU har idag møtt din leder, idol Jeg er matadoren og du er oksa !

2

Noen som har latt seg imponere av dette stor talentet her?

Han stor spilte mot Real Madrid!

Jeg søkte opp han og fant ut at, han er 18 år, spilte 25 kamper ifjor for Rayo B og scoret 23 mål som ving!

Arsenè Wenger, dette er noe for deg!

1
Diego_Milito Noen som har latt seg imponere av dette stor talentet her? Han stor spilte mot Real Madrid! Jeg søkte opp han og fant ut at, han er 18 år, spilte 25 kamper ifjor for Rayo B og scor...

Noen som har latt seg imponere av dette stor talentet her?

Haha, skulle det her liksom være den riktige versjonen?

Men ja, han virket som et bra talent. Kan allerede se at han sannsynligvis kommer til å finne seg en større klubb snart.

1

Lass Bangura viste seg bra frem i kveld, absolutt. Veldig bra spiller og et stort talent. For håpe Rayo beholder han i noen år eller får rikelig med euro for han. Trist at de f.eks mistet en kar som Negredo for slikk og ingenting til Madrid for noen år siden. De sliter økonomisk og trenger de pengene de kan få pdd

1

La oss heller diskutere spilleren Alhassane Bangoura, enn og rette på hverandres skrive-leifer.

Statistikken til denne guineanske spilleren for "B"-laget sist sesong er jo intet mindre enn imponerendes. 23 mål på 25 kamper når en er 18 år er jo helt greit. Et stort talent uten tvil, og en mann for fremtiden for Rayo om de klarer og beholde han!

2
Kalifen Nei, jeg snakker om orddeling. Eller i hans tilfelle, orddelingsfeil.

Dersom jeg registrerte korrekt så skrev han ordet "storspilte" feil ved å dele det i midten. Så fremt det er den feilen det siktes til, så er det en særskrivingsfeil, og ikke en orddelingsfeil. Dette tar for øvrig wikipedia-siden du henviste til også opp.

"Det er en utbredt mis­forståelse at ord­deling er det samme som særskriving, nemlig deling av sammen­satte ord midt i en setning"

1
Coca_cola Dersom jeg registrerte korrekt så skrev han ordet "storspilte" feil ved å dele det i midten. Så fremt det er den feilen det siktes til, så er det en særskrivingsfeil, og ikke en or...

"Det er en utbredt mis­forståelse at ord­deling er det samme som særskriving, nemlig deling av sammen­satte ord midt i en setning"

Da kontrer jeg med denne:

"Orddeling er en mer generell betegnelse på deling av ord. Begrepet omfatter både særskriving og det å bryte ett ord over to linjer med bruk av bindestrek på slutten av første linje."

1
Kalifen [sitat…] Da kontrer jeg med denne: "Orddeling er en mer generell betegnelse på deling av ord. Begrepet omfatter både særskriving og det å bryte ett ord over to linjer med bruk av b...

Da slår jeg i bordet med språkrådet:

http://www.sprakradet.no/Aktuelt-ord/Orddeling-og-sarskriving//

De skiller mellom de som to ulike, så da tenker jeg vi skal gjøre det også. Åssen er det å være ennå staere enn meg? Slitsomt?

1

Tenk så kjedelig denne tråden hadde vært om Kalifen hadde holdt kjeft i utgangspunket. At en tulling som ikke kan skrive skal rette en annen som ikke kan skrive topper jo tråden for min del.

La dette bli en diskusjonstråd for orddelingsfeil og definisjonsspørsmål!

1

Lignende innlegg

Laster...