Fotball - Internasjonal

Alexandre_Pato

AC Milan - Viktoria Plzeň

Runde 2 sparkes i gang i Champions League og tjekkiske Viktoria Plzeň kommer på besøk til Milano og San Siro.

Milan spilte mot favoritten Barcelona i den første kampen, og fikk med seg et meget godt resultat hjem, 2-2 endte denne kampen. Plzeň klarte ikke mer enn 1-1 hjemme mot BATE, så med andre ord ligger alle 4 lagene med ett poeng hver.

Lagene som trolig starter kampen er som følgende:

Abbiati; Abate, Thiago Silva, Nesta, Zambrotta; Van Bommel, Nocerino, Emanuelson; Seedorf, Cassano, Ibrahimovic (4-3-1-2)

Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Limbersky; Jiracek, Horvath; Petrzela, Kolar, Pilar; Bakos (4-5-1)

Kamptips: 1-0. Ibrahimovic fikser tre poeng for et skadeutsatt Milan, som har så mange som hele 7 spillere ute.

Mexes, Gattuso, Flamini, Ambrosini, Pato, Robinho, Boateng er alle på skadelisten, og det hjelper heller ikke at El Shaarawy ikke får spille, mens Super Pippo Inzaghi ikke er med i CL-troppen.

FORZA MILAN, MILAN PER SEMPRE

2
120 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

og det hjelper heller ikke at El Shaarawy ikke får spille, mens Super Pippo Inzaghi ikke er med i CL-troppen.

Hvorfor har man ikke meldt på disse to?

1

Dette laget Milan møter kjenner jeg overhodet ikke til. Så det kan bli hit eller miss. Med den skadelista som Milan stilller med så er det noe som sier meg at dette ikke akkurat blir kalasfotball.

1
GabrielOmarBatistuta

Siden TS har begynt å mislike Cassano sin popularitet på forumet så håper jeg han svarer på kritikken med 3 mål og 2 cassist.

1
LaCangura Dette laget Milan møter kjenner jeg overhodet ikke til. Så det kan bli hit eller miss. Med den skadelista som Milan stilller med så er det noe som sier meg at dette ikke akkurat bl...

Dette laget Milan møter kjenner jeg overhodet ikke til

Kjenner det ikke noe spesielt jeg heller. Så begge kampene mot Rosenborg, og kampene mot FCK. Det er mange som undervurderer dette tjekkiske laget, men tør å garantere samtlige at det er et godt lag vi møter. De har raske, tekniske spillere og spiller meget fin fotball.

1
Alexandre_Pato [sitat…] Kjenner det ikke noe spesielt jeg heller. Så begge kampene mot Rosenborg, og kampene mot FCK. Det er mange som undervurderer dette tjekkiske laget, men tør å garantere sam...

Det er mange som undervurderer dette tjekkiske laget, men tør å garantere samtlige at det er et godt lag vi møter. De har raske, tekniske spillere og spiller meget fin fotball.

Jeg har jo ofte likt Tsjekkoslovakisk fotball så jeg tror dette kan bli knall.

1

Bonera og Antonini er også tilbake fra skade, men det er vel heller ikke noe å juble for akkurat. Ambrosini forventes også å være klar til onsdag.

1
fenni Formen til Milan er ikke bedre enn at man har ingen grunn til å være arrogant nok til å "spare" Zlatan. Det man har visst så langt i år (bortsett fra resultatmessig mot Barca) tils...

Saken er den at Zlatan er en nøkkelspiller for Milan, og det er nødvendigvis ikke lurt å belaste han enormt med 2 kamper på en knapp uke rett fra skade (går ut ifra at MilanLab vurderer dette nøye). Selv om det nødvendigvis ikke vil være ekstra stor fare for at han slår opp skaden, så er det rimelig åpenbart at det er én kamp som er viktigere her enn den andre, og det er Juventus-kampen til helgen.

Zlatan må spille mest mulig av den kampen rett og slett, og om hans deltakelse i dag betyr at han ikke klarer 90 minutter mot Juve, så bør det definitivt veie svært tungt på Allegris skuldre å spille med han.

Dersom Milan har 75% sjanse for å vinne dagens kamp med Zlatan på banen, og den faller 5-10% uten han, så er det faktisk en risiko som fort er verd å ta. Det handler ikke om arroganse, undervurdering eller lignende, men prioriteringer som må tas. Om Zlatan ikke spiller og Plzen får med seg poeng fra kampen, så trenger det med andre ord ikke være en feil avgjørelse som ble tatt.

1
MVBasten3 Saken er den at Zlatan er en nøkkelspiller for Milan, og det er nødvendigvis ikke lurt å belaste han enormt med 2 kamper på en knapp uke rett fra skade (går ut ifra at MilanLab vur...

Italienske klubblag, det italienske landslaget, egentlig alt med italiensk fotball tilsier at man går inn i denne typen kamper med en halvlunken innstilling. Hvis man da i tillegg skal spare spillere, så ender det utrolig fort opp med et pinlig resultat. Jeg vet at de fleste ser denne gruppen som walkover for Milan og Barca, for min egen del tilsier erfaringen at det slettes ikke trenger å bli sånn. Dessuten synes jeg det er på tide at Milan igjen gjør det bra i CL. Jeg vil altså IKKE prioritere serie a foran CL denne sesongen.

Når det da i tillegg er begrenset med angrepsspillere tilgjengelige i denne kampen, så vil jeg i alle fall ha Zlatan klar på benken. Jeg digger Cassano, men han er jo rimelig stasjonær, og er så veldig mye bedre når han har Zlatan til hjelps.

Alt i alt er poenget mitt at Milan denne høsten, med spillet som er visst hittil og skadesituasjonen, ikke har råd å gi bort poeng i en kamp som denne. Mulig jeg er pessimistisk, men per dags dato er ikke Milan i situasjon til å velge hva som er viktigste kamper. Hjemme mot Cesena eller Plzen er pr nå mer enn vanskelig nok. Dessverre.

1

Tipper dette ender 1-1.

Vi spiller ikke særlig bra om dagen og det er lite som tyder på at man vokner i en kamp som denne. Da har jeg heller troen på at det evnt. skjer mot Juve til helgen.

2

Ifølge Gazzetta stiller Milan med dette laget.

Abbiati - Abate - Silva - Nesta - Antonini - Nocerino - Van Bommel - Seedorf - Aquilani - Ibrahimovic - Cassano

1
Campania Tipper dette ender 1-1. Vi spiller ikke særlig bra om dagen og det er lite som tyder på at man vokner i en kamp som denne. Da har jeg heller troen på at det evnt. skjer mot Juve ti...

Vi spiller ikke særlig bra om dagen og det er lite som tyder på at man vokner i en kamp som denne. Da har jeg heller troen på at det evnt. skjer mot Juve til helgen.

Ikke noe å si på det. Men tror du ikke Ibrahimovic kommer til å hjelpe oss veldig, selv om han nettopp har kommet tilbake fra skade. Føler meg så mye bedre når Ibra er på banen, enn når han ikke er. Ikke nok med det så slipper feite Cassano å være ensom spiss i morgen, og det ville nok neppe blitt enkelt.

1
fenni Håper virkelig det, ut fra skadesituasjonen er dette det beste Milan kan stille med. Nå ser jeg plutselig på denne oppgaven med langt mer positive øyne ;o)

Nå ser jeg plutselig på denne oppgaven med langt mer positive øyne ;o)

Det gjør jeg også, og det bør vel egentlig alle gjøre mtp Zlatan er tilbake. Det er bare dette med hvordan Antonini kommer til å klare seg, men så er ikke Viktoria Plzen en altfor skremmende motstander.

1

Plzen har 4-2-2 og 17-12 i serien (Sparta Praha har til sammenlikning vunnet alle sine 8 kamper). De overraska stort med å vinne sist sesong, og det ligger i korta at de vil slite mer i år. Stallen er antakelig ganske tynn. Budsjettet er lavere enn flere Tippeligaklubbers. Så selv om Milan har skuffa noe i innledninga, bør dette bli en komfortabel seier.

Vi har en del skader, men mangler strengt tatt bare to av Boateng, Pato og Robinho fra en førsteellever. Erstatterne er Aquilani og Cassano, spillere som er i den italienske landslagstroppen.

For øvrig vant vi 7 av 10 seriekamper uten Zlatan i fjor, men med Pato og Robinho ute er det klart vi styrkes betraktelig av at han er tilbake. Han mista en del dager med trening etter Malmøkampen i oppkjøringa, og har vært ute i to nye uker nå. Viktig at han ikke får en ny småskade.

1

Ifølge Milannews er dette laget Milan stiller med i kveldens kamp.

Milan (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Nesta, T.Silva, Taiwo; Nocerino, Van Bommel, Seedorf; Aquilani; Cassano, Ibrahimovic.

1

Lignende innlegg

Laster...