Fotball - Internasjonal

Fkleppe

Arsenal sett str. 1-3 mnd

Hei. En kompis skal snart bli far og damen lurte på om jeg visste hvor hun kunne skaffe smekke, flaske, body og kanskje en joggedress med Arsenal på. Størrelsen skal 1-3 mnd.

Takk

2
16 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ingen sjanse for å friste den lille over til Spania, nærmere bestemt her? ;)

For å svare på spørsmålet så finner du det garantert på den offisielle hjemmesiden til Arsenal :)

2

Nå vet jeg ikke hvor denne damen holder til i landet, men dersom det er i nærheten av hovedstaden trenger hun strengt tatt ikke dra lenger enn til Oslo City for å få tak i alt det ovennevnte. Nevner jeg navnet på sjappa så blir sikkert innlegget betraktet som reklame og slettet av overivrige moderatorer, men det finnes altså en forretning oppe i 4. etasje på Oslo City som selger originale supportereffekter for en lang rekke lag - inklusive Arsenal.

1

Hei. En kompis skal snart bli far og damen lurte på om jeg visste hvor hun kunne skaffe smekke, flaske, body og kanskje en joggedress med Arsenal på.

Regner med at du allerede har sendt bekymringsmelding til barnevernet..

1

Forklar ungen din at han får spørre på PL-forumet.

dette er internasjonal fotballsida.

1

Jeg er ingen økonom, men er det ikke bedre å kjøpe str 4-6mnd istedet? Da har den lille noe å vokse i, og drakten burde teoretisk vare alt fra 2 til 4 ganger lengre, alt etter vokseraten på ungen.

La oss for enkelthets skyld si at body og joggedress koster 600kr til sammen. Med full klaff (altså en meget stor baby ved fødselen, og tilsvarende liten vokserate) vil ungen kunne bruke utstyret 4 ganger lengre enn ditt opprinnelige forslag (4 * 600) minus den opprinnelige prisen (600).

Da ender vi etter mine anslag på 1800kr spart. Regnestykket blir enda bedre hvis ungen vokser uvanlig sakte, men det blir bare spekulasjoner. Smekke og flaske utelot jeg med vilje da dette sannsynligvis har lengre holdbarhet.

Men jeg er som sagt ingen økonom.

Edit: I ettertid ser jeg at det finnes åpenbare mangler i dette regnestykket. Ta det som en utfordring.

1

Lignende innlegg

Laster...