Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Snakkes om en overgangssum på €12+3 millioner for spilleren som hadde ett år igjen av kontrakten.

Grattis med et godt kjøp?

Blir det flere kjøp i løpet av sommeren? Ny midtstopper? Ny angriper?

1

Skal Mourinho svare med et Maicon, Lahm eller Modric?

1

Alba med tidenes kondis? Spilt samtlige minutter i EM. På overtid av overtiden i andre ekstraomgang tar han et sugende 80 meters løp i full spurt. Fikk bakover sveis.

Kommer til å bli et livsfarlig våpen ilag med Alves på hver sin backplass.

1

Var vel den minste overraskelsen i dette vinduet hittil.

Gratulerer med å ha slått Man U til hans signatur!

2
papadask Alba med tidenes kondis? Spilt samtlige minutter i EM. På overtid av overtiden i andre ekstraomgang tar han et sugende 80 meters løp i full spurt. Fikk bakover sveis. Kommer til å...

Alba med tidenes kondis?

Jeg kan vanskelig se at noen skal slå Barcelona hva kondis på backene angår neste sesong, nei…

Den offisielle prisen er for øvrig €14 millioner. Alba signerer en femårskontrakt, kun den medisinske testen gjenstår.

1

Han hadde ett år igjen av kontakten, sikkert derfor det ble billigsalg.

1

:))) Selv om dette har ligget i kortene i evigheter er det deilig å "endelig" få det på plass. Han har vært veldig solid i lang tid nå, vært klasse i EM også.

1
pewzidane Glimrende signering for Barca dette. Offensivt, om ikke annet, et steg opp fra Abidal også.

Offensivt ja. Overall nei, i hvert fall enn så lenge. Selv om jeg har blitt voldsomt imponert over det han har levert i EM og da spesielt samarbeidet med Iniesta. Kan bli en uhyre skummel kombo på det som tidvis har vært en noe død venstreside (i hvert fall sammenlignet med Messi, Xavi, Alves på andre siden).

Begynner å kunne stille et rimelig spinnvilt lag med spillere med egen akademibakgrunn også nå. Samtlige med A-landslagskamper/-innkallelser for Spania eller Argentina.

Valdes, Montoya, Pique, Puyol, Alba Xavi, Busquets, Iniesta Cesc, Messi, Pedro

1

Jordi Alba blir en bra forsterkning for Barcelona, lite tvil om det. Hadde vi ikke hatt to backer som er like gode eller bedre allerede, skulle jeg selv gjerne sett at vi hev oss inn i kampen om han.

1
Cobi Offensivt ja. Overall nei, i hvert fall enn så lenge. Selv om jeg har blitt voldsomt imponert over det han har levert i EM og da spesielt samarbeidet med Iniesta. Kan bli en uhyre...

Begynner å kunne stille et rimelig spinnvilt lag med spillere med egen akademibakgrunn også nå. Samtlige med A-landslagskamper/-innkallelser for Spania eller Argentina.

Valdes, Montoya, Pique, Puyol, Alba Xavi, Busquets, Iniesta Cesc, Messi, Pedro

Nesten perverst.

1
Observator2012

Analyser har vist at Jordi Alba er den spilleren som løper mest under årets EM og har det raskeste rykket på 5-10 meter. I semifinalen mot Portugal løp han 14350 meter. Alba er en kjempespennende back med duracell batterier og er god defensivt og har et vanvittig stort offensivt register. Selvom han er back så truer han bakrommet som en ving. Ser folk her inne sammenligner med Coentrao og Marcelo? Coentrao har vært god for Portugal men synes ikke han har vært glitrende for Real Madrid. Marcelo er en god back og har begynt å levere varene både for Real Madrid og Brasil. Personlig så synes jeg både Alba og David Alaba (Bayern Munchen) er bedre enn både Marcelo og Coentrao.

1

Lignende innlegg

Laster...