Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tempoet på fotballen for 30 år siden kan ikke sammenlignes med det som er i dag. I tillegg er det mye lettere å finne ut informasjon gjennom video og internett i dag enn det var på 80-tallet og trenerene kan se enkeltvideoer av hver eneste spiller på landslaget til Spania og studere alle bevegelsene han gjør. Dette gjør bare Spania sin prestasjon enda mer imponerende. Som sagt var forsvarsspillet på 80-tallet noen ganger helt håpløst på de mindre etablerte lagene.

2

Vad tycks? Hadde Brasils 82' lag slått dagens Spania?

Brasil i 2002 med Ronaldinho, Ronaldo, Rivaldo, Carlos osv ville gitt mer motstand.

1
Rafinha Tempoet på fotballen for 30 år siden kan ikke sammenlignes med det som er i dag. I tillegg er det mye lettere å finne ut informasjon gjennom video og internett i dag enn det var på...

Helt riktig. Tempoet og det generelle nivået på fotballspillerne er høyere i dag enn før i tiden, og da blir det meningsløst og meningene altfor subjektive for å måle fotballag opp mot hverandre. Brasil i 82 var fantastiske i sin æra, på samme måte som Spania i dag.

Brasil/Nederland på 70-80-tallet "oppfant" den lekne fotballen Spania bedriver med i dag, samtidig som Spania utfører den vel så lekkert mot bedre motstand. Jeg vet jakral kommer til å slakte meg for dette, men det er min personlige mening etter å ha sett en del kamper fra VM 74-86 de siste årene.

1

Brasil 1982 er oppskrytt. Er sikker på at 1962 eller 1970 utgaven hadde slått dem. Carlos Alberto, Pelé, Jairzinho, Tostão, Rivelino og andre jeg ikke husker.

1
Knaxern Brasil 2002 hadde lekt med dagens Spania, hadde vært samba over hele linja.

Fantastisk lag. Verdens kanskje to beste offensive midtbanespillere i Rivaldo og Ronaldinho, verdens beste målgjører på topp og to flyvende vingbacker.

Det er umulig å sammenligne lag fra ulike epoker. Det eneste jeg vet, etter å ha sett fotball i altfor mange år, er at Spania anno 2012 muligens er det beste defansive laget jeg har sett, og offensivt har du alltids enkeltspillere som kan glimte til med en scoring eller to.

1

Men Cruyff er en legende, en gud og alt han tar i og sier blir til gull. Da stoler jeg på han.

1

Jeg hadde stor sans for det franske laget 98/2000, med Zidane som stjernen.

Brasil 2002 er også en av mine favoritter.

Italia 2006 er det beste defensivet laget noen sinne.

1

Lignende innlegg

Laster...