HåkonÅrstad

Azar Karadas var med å sette Primeira Liga på Europakartet da han gikk dit fra Rosenborg i 2004.

I går solgte nettopp den samme klubben to spillere for 585 mill, så han har tydeligvis bedre resultater å vise til en de du har nevnt så langt.

1
HåkonÅrstad Azar Karadas var med å sette Primeira Liga på Europakartet da han gikk dit fra Rosenborg i 2004. I går solgte nettopp den samme klubben to spillere for 585 mill, så han har tydelig...

Ja, ett godt eksempel du kommer med her.

Minner meg litt om hvordan Bjørn Tore Kvarme satt Premier League på radaren til millioner av mennesker, noe som igjen førte til at Liverpool eksporterte spillere som Mascherano, Alonso og Arbeloa til Spania.

2

Manuel Neuer - Hadde muligheten til å gå til Drømmenes Teater i Manchester-metropolen, men valgte å bli i bakgårdsligaen i Tyskland.

3

Stephen Makinwa satt virkelig Hellas på fotball-kartet da han valgte å gå på lån dit for et par år siden.

2

Det ser også ut som om Alessando Del Piero har planer om å frelse surfenasjonen Australia.

Robbie Folwer klarte kanskje ikke helt å fullføre jobben?

Nesta har jo også tatt på seg å frelse kanadierne og lære dem italiensk forsvarsspill.

1

Moa Abdellaoue dro til bakgårdsligaen Bundesliga og løftet den til nye høyder i 2010. Hadde det ikke vært for ham hadde vi nok aldri hørt om spillere som Schweinsteiger, Podolski, Neuer og Gomez. Og Bayern München hadde i hvert fall ikke klart å komme til CL-finalen.

1

Daniel Ola har gjort ein strålande jobb med å gjøre den latviske ligaen til ein av europas beste.

1

Tor Henning Hamre som nær hentet gullstøvelen til den estiske (?) ligaen gjennom sitt misjonærarbeid der istedet for å velge den enkle løsningen og leve profflivet i Mandalskameratene.

1

Både Nicky Butt og Mateja Kezman spilte for South China i Hong Kong. Ikke at noen av dem presterte så voldsomt bra, og jeg tviler heller på at denne ligaen er satt så ekstremt på kartet av den grunn, ikke i Asia en gang.

Ellers får jo f. eks. Qatar og Kina en del oppmerksomhet takket være blant annet

Kina Drogba, Anelka, Kanouté, Barrios,

Qatar Juninho Pernambucano, Gabriel Batistuta, Stefan Effenberg, Claudio Caniggia, Marcel Desailly, og mange flere.

1
Laster...