Håper det blir årets kjipeste kamp. 0-0 hadde vært pent, så ryker (denne er til deg abelsborg) Chelski ut.

3

To lag som er fornøyde med uavgjort. Lurer på om jeg skal besøke en bookmaker på onsdag.

1

Alt ligger dessverre til rette for at Chelsea flakser seg videre.

1

Får bare håpe ikke kampen blir slik som Levante - Barcelona for 2 år siden. Da sto Barca i 30 min og bare trilla ball. Levante sto med en mur på 16 meter, og ikke et skritt lengre frem. Begge var tydelig fornøyde med 1-1. Ble jo Liga trofe av detta for Barca.

1
LAUDRUP10_1 Kan jo tenkes at Juve vil gå for å vinne denne puljen da..Shaktar er videre uansett resultat..

I og med at lagene er mer eller mindre like gode så er det jo mer sannsynlig at Shakhtar med hjemmebanefordel er de som skulle vunnet kampen. Men tar man med at Juventus har mye mer å kjempe for så er det med all sannsynlighet uavgjort som kommer til å bli det endelige resultatet.

Jeg tror at et av lagene kommer til å prøve seg, og dermed få 1-0, men dette kommer til å gjøre at det andre laget blir mer innbitt og når de som leder da spiller på 80% så blir det endelige resultatet 1-1 i denne kampen. I hvert fall det jeg setter penger på i kveld.

1

Dette her kan virkelig bli en thriller. Taper Juve, og Chelsea slår danskene, ryker Juve ut av CL. Vinner Juve, tar dem gruppeseieren! Fy satan så spennende..!

1

Juve må gjøre jobben selv i dag. Egentlig er det bortekampen mot Nordsjælland de skulle vunnet og således vært klare allerede. Vanskelig å si hvor man har Shaktar, men jeg er veldig glad for at de er videre uansett.

1

Hadde igrunn vore litt kjekt om Juventus på pur tok å skåra i ein fair play-setting og dermed vann, slik at Shakhtar rauk ut. Synd dog dei ikkje kan ryke ut... :)

1
Laster...