Fotball - Internasjonal

Pepinho

Barcelona - Sevilla

God lørdag, venner. La Liga er tilbake og Barcelona møter Sevilla i tredje runde på Camp Nou i kveld. Kampen ser du på Cmore.

1
105 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

jeg tror At Fc Barcelona vinner kampen med 4 mål. jeg Tipper målskårerne er: Messi, Neymar, Messi og Tello og Song (han skårer i opvarmingen)

dette Blir en bra kamp dere. go Fcb!!

1

Er vel på tide med Tello fra start nå. Pedro ikke i troppen, Alexis med to landskamper i beina + lang tur/retur Sør-Amerika. Neymar-Messi-Tello smaker av fugl. Sevilla er meget svekket på papiret kontra forrige sesong. Fuck FIFA-hangover, CL til midtuka etc, denne skal vi vinne. Ferdig snakka.

1

Barcelona XI: Valdés - Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Sergio Busquets, Iniesta - Tello, Messi, Neymar

benk: Pinto, Adriano, Montoya, Dos Santos, Song, Cesc and Alexis

Er Bartra virkelig så elendig at han selv dos Santos får være på benken istedenfor??

1
D10S Barcelona XI: Valdés - Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Sergio Busquets, Iniesta - Tello, Messi, Neymar benk: Pinto, Adriano, Montoya, Dos Santos, Song, Cesc and A...

Er Bartra virkelig så elendig at han selv dos Santos får være på benken istedenfor??

Utrolig at noen har ikke merket det ennå. Jeg har sagt hele tiden at Bartra er ikke i nærheten av å være god nok for Barcelona. tata har tydeligvis skjønt det.

1
Blaugrana_007 [sitat…] Utrolig at noen har ikke merket det ennå. Jeg har sagt hele tiden at Bartra er ikke i nærheten av å være god nok for Barcelona. tata har tydeligvis skjønt det.

Jeg har sagt hele tiden at Bartra er ikke i nærheten av å være god nok for Barcelona

Da er jeg en av de som ikke har skjønt det.

Jeg synes Bartra har vært bra de gangene han har fått sjansen. Vi kan jo ikke forvente at han skal være Thiago Silva, men jeg synes han har et bra potensial og jeg håper han får flere sjanser fremover.

Ellers synes jeg Neymar viser veldig lovende takter. Piqué, derimot...

1

Lignende innlegg

Laster...