Fotball - Internasjonal

att

CL; Køben - Juve

Kamptråd for rundens høydepunkt for alle som liker fotball. Ståle Solbakken skal med sitt FC København kjempe seg videre fra det han mener er dødens gruppe. Det skal sies at Juve og RM er veldig happy med sin gruppe da de ser på både Gala og Køben som overkommelig motstand, menmen.

Køben ligger på 10. plass i Superligaen. Juve på 4. plass i ligaen som "er dårligere enn Bundesligaen".

Hvor; Parken, København Når; Tirsdag 17. september klokka 2045 TV; Selvsagt. Viasat 4

Video.

2
193 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

det han mener er dødens gruppe.

Festet meg mer ved.. "Manchester United har nok en gang havnet i en relativt enkel gruppe - sammen med Shakthar, Leverkusen og Real Sociedad."

Haha, bra du fikk med deg et spark til BL i FCK-Juvekamptråden også ^^

0-3.

1
grock19 [sitat…] Festet meg mer ved.. "Manchester United har nok en gang havnet i en relativt enkel gruppe - sammen med Shakthar, Leverkusen og Real Sociedad." Haha, bra du fikk med deg et...

Festet meg mer ved.. "Manchester United har nok en gang havnet i en relativt enkel gruppe - sammen med Shakthar, Leverkusen og Real Sociedad."

At United ofte slipper de virkelig store lagene i gruppespillet stemmer vel, uten at jeg gidder å sjekke opp. Men neida, gruppa ække enkel.

1

Kommer nok til å bli herlig. Reiser til København tidlig tirsdag, og skal være så heldig å få se denne kampen live. Blir min første Juve-kamp. Har også billetter til FCK - Gala og FCK - Real! Blir nok en tur til!

2
Seb_Giovinco Kommer nok til å bli herlig. Reiser til København tidlig tirsdag, og skal være så heldig å få se denne kampen live. Blir min første Juve-kamp. Har også billetter til FCK - Gala og...

Reiser til København tidlig tirsdag,

Jævlig irriterende at Bayern ikke fikk dem, var gode sjanser der på slutten, ble trauste Plzen isteden.

Har gratis overnatting med en garantert happy ending og jeg skulle gjerne besøkt henne uansett igjen, hadde blitt en kjempeflott tur.

Men det blir stas for dere Juvegutter som tar turen isteden da.

Attt: Joda, men denne gangen fikk de ingen enkel gruppe for en gangs skyld og det er rimelig blåst å skrive at det er det. Potensielle bananskall i alle kamper.

1
att [sitat…] Blir nok moro. Tipper du får bakoversveis hvis dette er din debut med kamp i utlandet. Køben i CL er bra stemning har jeg hørt.

Kommer godt forberedt. Har vært på kamp i Spania, England, Danmark, Makedonia, Østerrike og Portugal i EM 2004.

Blant annet opplevd en stappfull stadion i Skopje da Vardar tok imot BATE til CL-kvalik i fjor sommer. Ellevilt var det.

I tillegg til min første kamp i utlandet, som var England - Kroatia i EM 2004 Portugal. Da var jeg kun ti år. Ellers er det faktisk andre gang jeg ser FCK, har vært på OB-FCK for to år siden (tror jeg det var).

I tillegg til et utklipp av kamper i PL, deriblant United - City og West Ham - Chelsea.

1

Viasat driter på leggen nok en sesong ja, begynner å bli for dumt det opplegget de kjører. Noen som vet om en billig nettside som sender de andre kampene?

1

Dersom du ikke har Viasat-pakken: FirstRow, fromsport eller coolsport kan prøves. Advarsel: Noen av pop-upsene er ikke worksafe ;)

1
SRamosIV Hehe... Tar gjerne et veddemål på dette. Enda et på hvem som kommer lengst i CL. Hvis du bor i Oslo så kan vi jo gjøre opp ganske greit:-) Artig om en Juventus-supporter skulle ha...

Heh..hvorfor skulle jeg være ironisk? Du får det jo ut til å høres ut som Juve er soleklare gruppefavoritter - noe de ikke er. Betsafe gir 1,40 i odds på at ditt lag vinner gruppen.

Uanz, det er to gode lag. Jeg ser på Juve som bedre defensivt, og RM som en god del bedre offensivt. Dog skal det sies at Juve har hatt god kontroll på RM innbyrdes, men vi får nå sjå.

1
att Heh..hvorfor skulle jeg være ironisk? Du får det jo ut til å høres ut som Juve er soleklare gruppefavoritter - noe de ikke er. Betsafe gir 1,40 i odds på at ditt lag vinner gruppen...

Vel... Fordi Real Madrid er langt ifra samkjørt. Selv føler jeg meg ganske sikker på at Juventus blir gruppevinner. Hva har de i odds egentlig? I forsvar er det jevnt men midtbanen deres er sterkere. Det er det som er hovedgrunnen til at jeg vil kalle dere favoritter. Innbyrdes bryr jeg meg ikke så mye om.

1

Lignende innlegg

Laster...