Fotball - Internasjonal

Carlos91

Elche - Real Madrid [Kamptråd]

Når: Onsdag 25. september

Kl: 22:00

Hva: La Liga runde 6

Hvor: Martinez Valero

TV: Cmore Live

Troppen: Keepere: Diego López, Iker Casillas og Jesus Fernandez Forsvarsspillere: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Carvajal, Arbeloa og Nacho. Midtbanespillere: Khedira, Casemiro, Modric, Di María, Isco og Illarramendi. Angrepsspillere: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé og Morata.

1
401 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Skal vi tippe på:

-----------López----------- Carvajal-Ramos-Pepe-Arbeloa --Modric---Illarramendi--Isco-- ---di María----------CR------- ------------Benzema--------------

Tror det er greit å gi Benzema sjansen framover til han scorer og får litt selvtillit i ligaen. Selv skulle jeg gjerne ha sett Jesé og Morata fra start, men nå går man inn i et enormt tett kampprogram og spillerne vil få sine sjanser. Men greit å spille inn et «fast» lag først, for så å fordele spilletiden på de andre.

1
Dabedida Skal vi tippe på: -----------López----------- Carvajal-Ramos-Pepe-Arbeloa --Modric---Illarramendi--Isco-- ---di María----------CR------- ------------Benzema-------------- Tror det...

Benzema

Stiller forsatt et spørsmålstegn ved Benzema. Jeg mener at han bør hvile, og ihvertfall når det er såpass dårlig motstand som i dagens kamp.

Morata kunne garantert gjort en bedre jobb. Synes litt synd på spanjolen. Han får ikke starte allverdens av kamper, men han gjør jo en god figur som innbytter.

1

Hvis Ancelotti fortsetter roteringen, ikke minst med el derbi i bakhodet, så skal vi ikke utelukke at Morata får sjansen fra start i morgen.

Hadde imidlertid vært enda kulere om Jese fikk starte.

1

Frykter vi kan gå på smell dersom man undervurderer motstanderen her. Viktig med tidlig ledelse, så får man heller ta ut de 3 viktigste tidlig i kampen. Tviler på at Varane starter med det samme, men kan jo kanskje være greit å la Pepe hvile hvis han skal spille mot Atletico. Varane-Ramos i midtforsvaret med Arbeloa og Carvajal på hver sin side høres greit ut.

I midten vil jeg ha samme 4er som sist, men Modric inn for Illarramendi. Di Maria - Khedira - Modric - Isco. Viktig å få spilt inn en midtbane. Illarramendi inn for Khedira når man scoret noen mål.

Benzema og Ronaldo fra start på topp. Men ønsker å se Morata og Jese tidligere enn normalt, dersom seieren er sikret.

1
Figo8921 Temmelig viktig å spille inn selvtillit i Benzema og den kommer gjerne gjennom enkle kamper som denne.

Nøyaktig mitt poeng.

Jesé og Morata vil få mange sjanser denne sesongen. Det er jeg helt overbevist om. Men akkurat nå anser jeg det som langt viktigere å få i gang Benzema, og slik situasjonen er nå vil å benke ham gjøre vondt verre, tror jeg.

Og når jeg sier det, samtlige her vet hvordan jeg stiller meg i forhold til Jesé og Morata.

1
Maradona_123 Vi har ventet 3 år, trenger han 3 år til?

Beklager, ble litt irritert da jeg først så svaret ditt.

Jeg gidder ikke å harselere med Benzema såpass ennå, jeg kan delvis forstå en elendig sesong i fjor. Fantastisk lite som egentlig gikk på skinner, noe som førte til at mange her ble lettet da Mourinho stakk. Ikke Benzemas topp sesong, men jeg tror så absolutt at han kan finne tilbake til de prestasjonene som han tross alt hadde for klubben i over et år. Han var tross alt fantastisk god på det tidspunktet. Jeg tror det vil løsne for han, men å allerede nå putte han på bank, tror jeg har lite for seg.

1
Dabedida Nøyaktig mitt poeng. Jesé og Morata vil få mange sjanser denne sesongen. Det er jeg helt overbevist om. Men akkurat nå anser jeg det som langt viktigere å få i gang Benzema, og sli...

Jesé og Morata vil få mange sjanser denne sesongen. Det er jeg helt overbevist om. Men akkurat nå anser jeg det som langt viktigere å få i gang Benzema, og slik situasjonen er nå vil å benke ham gjøre vondt verre, tror jeg.

Og når jeg sier det, samtlige her vet hvordan jeg stiller meg i forhold til Jesé og Morata.

Enig, sliter han med denne psyken så vil ikke benk hjelpe stort. Man holder fremdeles på å spille seg inn til et fast mønster, viktig å la disse finne tilbake igjen så skal man nok få virkelig fart på sakene utover høsten.

1
Maradona_123 2 av 3 år har han ikke akkurat vært strålende. Jese presterer neppe noe dårligere enn det Benzema presterer for tiden, så det er bare å gi han sjansen. Vi har gitt Benzema masse av...

Han var fantastisk god fra januar og ut i Mourinho sin første sesong og ut ligagull-sesongen. Enkelt blant verdens beste spisser i den 1.5 årsperioden.

At han hadde en svakere sesong ifjor er klart, samtidig var ikke den sesongen så dårlig tatt i betraktning at hele laget var under pari og antall målpoeng han leverte.

Samtidig virker folk fullstendig å glemme at han kom til klubben som et talent, en ung spiller - på tross av prislappen hadde han ikke mange år på baken. Det er klart at det tok tid for han å starte å prestere på et skikkelig høyt nivå. Å legge sammen denne tiden for så å bruke det mot ham synes jeg blir falskt og misvisende. Skal man anvende dette synet, kan man bruke det mot flestparten av spillerne våre bortsett fra noen unntak i CR, Varane, Alonso og Khedira.

1
El_Rey Han var fantastisk god fra januar og ut i Mourinho sin første sesong og ut ligagull-sesongen. Enkelt blant verdens beste spisser i den 1.5 årsperioden. At han hadde en svakere seso...

Samtidig virker folk fullstendig å glemme at han kom til klubben som et talent, en ung spiller - på tross av prislappen hadde han ikke mange år på baken.

Nå må vi ikke overdrive her....

Blir feil å fremstille han som en ung spiller - et talent- som ikke hadde mange år bak seg. Vi snakker ikke akkurat som Varane, Higuaín & co her som ankom RM som tenåring med knapt en sesong bak seg som toppspiller. Vi snakker om en 22 år gammel fransk landslagsspiss med 3-4 år fast på a-laget i Lyon og som hadde debutert for Frankrike to år tidligere.

Benzema hadde fått mye spilletid i 3-4 sesonger i Lyon (til og med 19 kamper i CL), hadde debutert for Frankrike to år (!) før overgangen til Real Madrid og var 22 år i 2009 da han ble signert.

1

Lignende innlegg

Laster...