Fotball - Internasjonal

GiPazzini_85

Serie A torsdag: Inter- Fiorentina (20.45)

Inter- Fiorentina 20.45

Inter kjørte over Sassuolo i lunsjkampen på søndag der de til slutt vant hele 7-0. Med det ligger Inter på 4.plass med 10 poeng og vil med seier her innta 2.plassen på bedre målforskjell enn Juventus og Napoli.

Solid start for Inter under Mazzarris ledelse hvor man står med tre seire og én uavgjort etter de fire første rundene. Nedsablingen av Sassuolo forrige søndag var tidvis imponerende til tross for at det var mot en sjeldent svak motstander, men Mazzarris lag har sakte, men sikkert begynt å se sterkere og sterkere ut etter at han tok over i sommer hvor også 1-1-kampen mot Juventus for to runder bør fremheves som en særs solid kamp av Inter. Det har da heller ikke manglet på superlativene fra klubbeier Moratti som denne uken gikk og uttalte at han var overrasket over at Mazzarri har klart å gjøre et topplag ut av Inter på såpass kort tid.

Men det er ikke bare den gode seriestarten som er med på å prege nyhetsbildet hva Inter gjelder de siste ukene. Denne uken ble det meldt at man nå ser ut til å komme til en løsning med indonesiske Erick Thohir som ligger an til å kjøpe en andel på 70 % av klubben. Det ryktes at overtakelsen kan fullbyrdes allerede førstkommende fredag og Inter vil med det bli den andre klubben i Serie A med utenlandsk aksjemajoritet etter at amerikanerne tok over Roma for to sesonger. Dette vil føre til at klubben har tilført sårt tiltrengte penger for at man skal kunne henge med i toppen og vil ende Morattis 18-årige periode som klubbens eier selv om han fortsatt sitter igjen med 30 %. Hva presidentposten gjelder, er heller ingenting avklart der Moratti denne uken ikke utelukket at han kunne fortsette i denne posisjonen til tross for at det nå blir Thohir som sitter på aksjemajoriteten.

I en sesong hvor man ikke har europacupspill å tenke på så er Mazzarris jobb såpass enkelt som at klubben denne sesongen skal spille seg opp i toppen igjen. Laget har ikke vært blant dem som har skapt de største overskriftene på overgangsmarkedet denne sesongen hvor man har fått sendt flere av sine unggutter på lån og spillere som Rocchi, Stankovic og Cassano har forlatt klubben. Nyervervelsene Campagnaro og Taider har allerede fått mye spilletid og gjort det relativt godt, mens Icardi fikk en flott start på sin Inter-karriere ved å nette mot Inter og Belfodil så langt bare har fått 20 minutter på banen. De spillerne som derimot har imponert mest så langt hos Mazzarri er backrekken som har fungert meget bra så langt, en Nagatomo som har løftet seg siden i fjor og ikke minst en Alvarez som har storspilt i den hengende rollen i angrep bak Palacio. Hva som skjer med han nå som Palacio er klubbens toppscorer og Milito hadde et imponerende innhopp sist med 2 mål og er på full vei tilbake, er usikkert all den tid Mazzarri er såpass forsiktig med tanke på at han ønsker å fylle midtbanen med slitere. Mazzarri selv uttalte at han ser ingen grunn til å gjøre noen endringer per dags dato, noe som kan tale til Alvarezs fordel. Med kamper mot Fiorentina, Cagliari og Roma fremover nå så vil man bli noe klokere på hva man kan forvente av Inter.

Til dagens kamp må Mazzarri klare seg uten Carrizo, Chivu og Zanetti som alle er skadet. Handanovic får som vanlig Campagnaro, Ranocchia og Juan foran seg, mens Jonathan og Nagatomo tar vingbackene. Guarin, Cambiasso og Taider fortsetter på midten, mens Alvarez skal ligge i rommet bak Palacio.

Fiorentina stod for en solid prestasjon forrige søndag da de slo Atalanta 2-0 i Bergamo. Med det ligger Montellas lag på 5.plass med 10 poeng og vil med seier her gå forbi Juventus og opp på 3.plass og Napoli på 2.plass dersom man vinner med mer enn 2 mål.

Fiorentina har fått en god start på sesongen så langt der man, som Inter, står med 3 seire og én uavgjort så langt. Hjemmekampen mot Cagliari for to runder siden som endte 1-1 ble meget skuffende ikke bare i form av resultatet, men også fordi at man her mistet Cuadrado og Gomez med skader i en tid fremover, mens Pizarro måtte sone to kamper etter at han ble utvist. Mot Atalanta på søndag stilte man dermed med et særs redusert lag, men Montellas lag viste karakter i en særs jevn kamp som tidvis kunne bikke begge veier, men som Fiorentina kom seirende ut av med 2-0.

Det ble en sommer der det ble foretatt en del endringer i spillerstallen ved at Jovetic (Man City), Ljajic (Roma) og Viviano (tilbake til Palermo) forlot klubben, mens spillere som Rossi (Villarreal), Gomez (Bayern München), Ambrosini (Milan), Iakovenko (Anderlecht), Rebic (RNK Split), Joaquin (Malaga) og Ilicic (Palermo) har kommet til. Rossi og Gomez har, etter en litt smårusten start, innfrid forventningene ved å nette henholdsvis fire og to mål i serien så langt, men ved Gomezs skade mot Cagliari for to runder siden så ligget det nå et ekstra tungt press på skuldrene til Rossi frem til Gomez blir klar igjen i november. Ellers har Ambrosini gjort en god jobb på midtbanen etter at Montella ble tvunget til å legge om i Cuadrados fravær, mens Joaquin har til gode å overbevise de gangene han har fått sjansen og Iakovenko og Ilicic bare har fått sporadiske innhopp. Men det er liten tvil om at innkjøpene til Fiorentina ser interessante ut og gir mer bredde i troppen, samtidig som at klubben skriker etter en bedre førstemålvakt og bedre dekning bak Gomez.

Med 4.plassen i fjor så er Fiorentina da også tilbake i Europa der de fikk en god start på gruppespillet ved å slå Pacos Ferreira 3-0 forrige torsdag. Det er store forventinger til laget i år etter den meget gode fjorårssesongen og det kan bli litt av en utfordring for Montella da laget også spiller i Europa og med det får ekstra mye belastning. Samtidig har klubben handlet godt og har bra dekning på de fleste plasser, men mangelen på bredde både i mål og med de som skal score målene kan fort bli et lite problem. Dermed kan nok være litt i overkant å påstå at Fiorentina denne sesongen skal kunne gi Juventus kamp om Scudettoen. For med Gomez ute med skade i hvert fall i én måned og en Neto som ser til tider meget usikker ut, så skal Fiorentina få det tøft fremover og med tanke på hvor bra lag som Juventus, Roma, Inter og Napoli har startet så kan man ikke gå på feilskjær som mot Cagliari for to runder siden dersom det skal spilles CL-fotball på Artemio Franchi neste sesong.

Montella må til dagens kamp klare seg uten Iakovenko, Cuadrado, Gomez og Hegazy som alle er skadet. I tillegg til dette er Pizarro suspendert. Neto starter mellom stolpene og får Tomovic, Savic, Rodriguez og Pasqual foran seg. Ambrosini, Aquilani og Borja Valero tar seg av den dype midtbanen, mens Fernandez og Joaquin skal gi Rossi støtte i den offensive delen.

Skader og suspensjoner

Carrizo, Chivu og Zanetti er skadet for Inter.

Iakovenko, Cuadrado, Gomez og Hegazy er skadet for Fiorentina, mens Pizarro er suspendert.

Inters tropp:

Målvakter: Handanovic, Castellazzi, Maniero

Forsvar: Jonathan, Juan, Andreolli, Campagnaro, Wallace, Ranocchia, Samuel, Pereira, Rolando, Nagatomo

Midtbane: Kovacic, Alvarez, Guarin, Kuzmanovic, Cambiasso, Taider

Angrep: Belfodil, Palacio, Milito, Icardi

Fiorentinas tropp:

Målvakter: Lupatelli, Munua, Neto

Forsvar: Alonso, Compper, Pasqual, Rodriguez, Roncaglia, Savic, Tomovic

Midtbane: Ambrosini, Aquilani, Borja Valero, Bakic, Fernandez, Ilicic, Joaquin, Matos, Vargas, Vecino, Wolski

Angrep: Rebic, Rossi

Forventede lag:

Inter: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Taider, Nagatomo; Alvarez; Palacio

Fiorentina: Neto; Tomovic, Rodriguez, Savic, Pasqual; Aquilani, Ambrosini, Borja Valero; Joaquin, Fernandez; Rossi

Kampen blir sendt på CMore Fotball og CSports.

Stream: http://www.atdhenet.tv/

http://www.rojadirecta.es/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

2
151 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg tror på seier, håper på dette laget :

Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Taider, Nagatomo; Milito, Palacio

Men blir nok det laget du satt opp GiPazzini_85.

Håper også vi får se Kovacic spille i kampen.

1
Elvis_Presley Jeg tror på seier, håper på dette laget : Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Taider, Nagatomo; Milito, Palacio Men blir nok det laget du sa...

Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Taider, Nagatomo; Milito, Palacio

Det er ingen vits i å endre laget som så langt har gjort det veldig bra. Milito er vel heller ikke klar for å starte en kamp vil eg tro.

Fiorentina er ikke et enkelt lag å møte, men eg tror uansett vi vil ta en sliteseier idag. Passer bra at Gomez er ute, det navnet får meg til å grøsse.

1

Sist gang Fiorentina slo Inter borte i Serie A var 7.5.2000. 0-4! Chiesa med to, Bati og Bressan gålla.

Siden den gang har Inter 12 strake hjemme mot Fiorentina skriver nettavisen.

Over 2 i odds på hjemmeseier i kveld. Jeg bare nevner det!

2
Helena_M [sitat…] Det er ingen vits i å endre laget som så langt har gjort det veldig bra. Milito er vel heller ikke klar for å starte en kamp vil eg tro. Fiorentina er ikke et enkelt lag å...

Inter later jo til å være inne i en vanvittig flytsone for tiden. Virker som man etter mye tull og spilleravganger de siste årene, har endelig greid å balansere laget igjen. Ikke har man CL å bekymre seg for heller, kontra AC Milan, Napoli og Juventus. Meget mulig at man kan ta rotta på Juventus igjen dette året.

1

Dette blir den første Serie A-kampen under mitt opphold i Milano. Satser på god stemning. € 24 for billetten vil jeg si er en god pris.

2
att Ja. Kjempe.

Mazzarri er en svært dyktig trener. Han fikk gode resultater med Napoli, og er kommet til en klubb med bedre spillere, fasiliterer og midler.

Inter har ikke overprestert i år. Vi kommer til å kjempe helt i toppen, og eg ser ikke bort fra at vi muligens kan ta gullet.

1
att [sitat…] Flaks óg flaks. Synd Viola mangler Cuadrado og Gomez i kveld. Inter får sikkert enda et overpresteringspoeng.

Mistenker morsomheter her :)

Flaks eller ei, det ser unektelig bra ut. Uten CL å tenke på slipper de en del skader, slitasje osv. på spillere i tillegg. Men hva dette angår, så tror jeg hovedsaklig at dette vil mest sannsynlig gå utover AC Milan og deres muligheter til en CL-plass denne sesongen.

Tipper fremdeles Juventus på første, Inter på andre og Napoli på tredje.

1
Figo8921 Mistenker morsomheter her :) Flaks eller ei, det ser unektelig bra ut. Uten CL å tenke på slipper de en del skader, slitasje osv. på spillere i tillegg. Men hva dette angår, så tro...

Tipper fremdeles Juventus på første, Inter på andre og Napoli på tredje.

Seriøst? Vel. Etter min mening har dagens motstander en bedre stall enn Inter.

Den alltid kritiske kebabkongen Beneamata er vel også enig i at hans eget lag har overprestert så langt. Mener jeg leste det i en annen tråd.

Time will show. Et Inter tilbake i toppen hadde selvsagt ikke vært feil. Italiensk fotball trenger det.

1

FORMAZIONI UFFICIALI

INTER (3-5-1-1): Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Taider, Nagatomo; Alvarez; Palacio.

Allenatore: Mazzarri.

FIORENTINA (4-3-2-1): Neto; Tomovic, Rodriguez, Savic, Pasqual; Aquilani, Ambrosini, Borja Valero; Joaquin, Mati Fernandez; Rossi.

Allenatore: Montella.

1

Lignende innlegg

Laster...