Fotball - Internasjonal

Koffer

Veland...

- Nei, det synes jeg ikke. Nå kan det hende Carlo Ancelotti ser noe jeg ikke ser, men jeg ble veldig overrasket over at han ikke tok Casillas inn i varmen igjen. Men nå skal det sies at López kanskje har vært Real Madrids beste spiller i 2013 etter Cristiano Ronaldo, så det er vanskelig å si at noen har gjort et dårlig valg, sier Veland.

Hvorfor er det så veldig overraskende? Skal det på gå trynefaktor eller på sportslige resultater å velge den rette i mål for Real Madrid? Du skriver det selv veldig fint. Lopez har kanskje vært Madrids aller beste spiller i 2013 sammen med Ronaldo.

Casillas var før skaden mot VCF på vei nedover sportslig sett. Det så du på spillet hans og på ansiktuttrykket. Han virket tafatt og noe uengasjert. Selv om han hadde mangel på kamptrening så gjenspeilet dette seg mot Brasil i CC. Han er 'over the top' og Lopez er en mye bedre keeper. Dette er noe alle ser, både høye hatter som Mou, Ancelotti og resten av trenerkabalen samt den vanlige objektive mannen i gata. Selvfølgelig er det enkelte Casillas-elskere som er uenig i dette, fordi de dyrker han.

Derfor er ikke dette overraskende. Madrid er en klubb som skal vinne hele tiden. Da må man bruke de beste spillerne. Hvilke signal hadde det gitt om Lopez imponerer på trening og i kamp i større grad enn Iker, men de hadde valgt Casillas?

Takk vår Herre for at Lopez er Madrids keeper. Jeg elsker Casillas og mener han er en av tidenes spillere. Men akkurat nå er Lopez bedre. Mye bedre, på de aller fleste områder, og derfor skal han selvfølgelig spille. Casillas har to valg, bli eller å forlate klubben. Sistnevnte er kanskje best for alle parter da han vil få spilletid mot VM samtidig som Madrid slipper enn gigantisk lønnsutgift.

1
16 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja.

Eg er rimeleg overbevist over at Lopez set større pris på minutta han får mellom stengende enn Casillas gjorde før han vart skada i vinter.

Men det er kanskje naturleg etter 14 år saman med førstelaget.

1

Derfor er ikke dette overraskende. Madrid er en klubb som skal vinne hele tiden. Da må man bruke de beste spillerne. Hvilke signal hadde det gitt om Lopez imponerer på trening og i kamp i større grad enn Iker, men de hadde valgt Casillas?

Han kritiserer da ikke valget i det hele tatt. Men han er imponert over at Ancelotti har baller til å benke Casillas.

For all del, Ancelotti er ingen lettvekter som Pérez og/eller fansen kan bare veivalse, men det var jo overraskende at selv Mourinho valgte å benke kapteinen, og Portugiseren er jo kjent for å lage kontroverser. De fleste spådde jo en Casillas mellom stengene når denne sesongen satte i gang, selv om de mente at Diego López var bedre.

1
Remor [sitat…] Ble han for kul for VGD?

Ja. Jeg tror han sluttet å være her "fordi han nå hadde fått en såpass viktig jobb og det var kanskje ikke så lurt å henge på VGD". Hehe, neida, jeg vet ikke helt jeg azz. Denne skal vi la henge litt i løse lufta.

Veland er jo forbilde for andre debattanter her, som grock19 og disse som ønsker å komme seg over på mer seriøse medier.

1

Selges Casillas til PL blir han fort en keeper i verdensklasse. Med enorm rekkevidde, og fantastisk feltarbeid.

1
WhiteMagic Ja. Jeg tror han sluttet å være her "fordi han nå hadde fått en såpass viktig jobb og det var kanskje ikke så lurt å henge på VGD". Hehe, neida, jeg vet ikke helt jeg azz. Denne sk...

Veland er jo forbilde for andre debattanter her, som grock19 og disse som ønsker å komme seg over på mer seriøse medier.

Hadde betalt store summer for å se kamper med et ekspertpanel bestående av Mancitypower, Properscouser og sjefsfasanist SimoneInzaghi. Pluss en cameo av JohnLocke.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Siste svar

Akor Adams klar for Lillestrøm

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt. Angriperens avtale med Lillestrøm blir bekreftet av klubben selv. Adams har vært i Sognd...
Bilde

Adams klar for Lillestrøm – VG Nå: Sportsdøgnet

Akor Adams (21) er Lillestrøm-spiller fra og med neste år. Nigerianeren har skrevet under på en treårskontrakt.


Bilde direkte.vg.no
2
1 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien. Finne var satt ut av Brann-laget av trener Eirik Horneland, som heller prioriterte Bra...
Bilde

Vrakede Finne ga Brann nytt håp med sensasjon på Aspmyra

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 2–2) På kampens siste spark på ballen sikret Bård Finne (26) ett poeng for Brann i et usannsynlig drama i Eliteserien.


Bilde www.vg.no
1
0 svar

Duoen Kane/Son tilbake

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene ha...
Bilde

Duoen Kane/Son tilbake – endte fire kampers «tørke» i Brentford-seier – VG Nå: Sportsdøgnet

For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford.


Bilde direkte.vg.no
1
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Laster...