Fotball - Internasjonal

Figo8921

KAMPTRÅD REAL MADRID - MALAGA La Liga

Jeg så ingen kamptråder her inne ennå og kampen er bare 1 dag unna, så her er det bare å kjøre på.

Kamp: Real Madrid - Malaga Hvor og når: Santiago Bernabeu 19 Oktober kl. 16.00

Info: Bale har jobbet som en helt fram til denne kampen og det er noe mulig at han vil spille de siste 10. Real Madrid står så langt med 6-1-1 denne sesongen og er avhengig av å vinne denne, for å kunne holde følge med Barcelona og Patetico. Cristiano Ronaldo og Isco er lagets toppscorere så langt med henholdsvis 7 og 4 mål. CR scoret forøvrig sitt 200 mål for Real Madrid mot nettopp Malaga.

1
194 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg bare nevner det igjen: Dersom noen prøver å mekke kamptråd til kampen mot Juventus, kommer jeg til å kjeppjage dere ut av forumet.

Det viktigste i denne kampen (ved siden av tre poeng, naturligvis) er å få Benzema til å score igjen for Real Madrid. Isco må også begynne din disco.

Så, tre poeng, mål av Benzema og Isco som herjer igjen, så vil jeg være fornøyd med kampen.

2
Dabedida Jeg bare nevner det igjen: Dersom noen prøver å mekke kamptråd til kampen mot Juventus, kommer jeg til å kjeppjage dere ut av forumet. Det viktigste i denne kampen (ved siden av tr...

kommer jeg til å kjeppjage dere ut av forumet.

Faren min er blandingsbarnet til Sylvester Stallone og Arnold Swacherkejrnkjenrkenr, just saying.

Neida, den skal du få mekke i fred.

Skulle gjerne sett Isco disco og mål av Benzema, men tipper CR som vanlig punkterer med 2-3 mål og Benzema spiller atter en håpløs kamp.

1

0-1 Nacho Camacho 2' 0-2 Santa Cruz 12'

1-2 Selvmål 89' 2-2 Ronaldo, straffe 93' 3-2 Ronaldo, straffe 97'

Tilleggstid 4 min; Dommer: Cesar Muñiz Fernandez

5

Keepere: Casillas, Diego López og Jesús. Forsvarsspillere: Pepe, Sergio Ramos, Carvajal, Marcelo, Arbeloa, Coentrão og Nacho. Midtbanespillere: Khedira, Casemiro, Modric, Di María, Isco, Illarra og Bale. Angrepsspillere: Ronaldo, Benzema, Jesé og Morata.

rm.no

1
Raul07 Jepp Tre skal bort og det blir vel Jesús, Nacho og Casemiro, tipper jeg.

Casemiro

"Åpenbaringen" fra pre season står vel uten minutter så langt i La Liga? Forteller oss ganske mye om forskjellen på sommerkamper og regulær sesong og at det er så godt som meningsløst å legge noe særlig i det som foregår i juli. Enkelte her har jo gjentatt flere ganger at Madrid var så gode i sommer og at man må finne tilbake til det.

1
elpipita Sparer han til el-clasico.

Litt slik som dere sparte ham til El Derbi.

Men så brukte dere ham ikke, og man så jo hvordan det gikk.

Min spådom blir da altså at hvis Casemiro er i startelleveren mot Barcelona så vinner dere, hvis han ikke er i startelleveren så vinner dere ikke.

1
SRamosIV At det er forskjell på seriefotball og treningskamper er ganske åpenbart. Men jeg lurer på hvorfor Casemiro er noe "bevis" på dette? Han har jo tross alt ikke spilt i La Liga..

Det jeg siktet til var altså at en som åpenbart har blitt veid for lett for laget tross alt spilte veldig mye i pre season., og imponerte mange. Dette forteller oss med all tydelighet at lite eller ingenting kan leses ut fra disse sommerkampene. Alle "visste" at Casemiro ikke ville få en stor rolle utover høsten, men enkelte begynte å lure i sommer.

1
Orishas Det jeg siktet til var altså at en som åpenbart har blitt veid for lett for laget tross alt spilte veldig mye i pre season., og imponerte mange. Dette forteller oss med all tydelig...

Dette forteller oss med all tydelighet at lite eller ingenting kan leses ut fra disse sommerkampene.

Synes ikke denne påstanden akkurat står på solid grunn. Casemiro har gjort seg fortjent til flere muligheter, på samme måte som Morata. Men at Ancelotti ikke tar sjansen slik vi står nå forstår jeg ganske godt. Ancelotti selv sa noe om at tiden ikke er rett for Casemiro akkurat nå..

1

Lignende innlegg

Laster...