Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Arne Larsen Øklands annullering av sitt eget mål har kanskje ikke Leverkusen glemt? Spent på om den episoden blir trukket frem. Morsomt var det er nettopp et sammentreff med at det er akkurat Leverkusen som opplever dette.

1

Völler: Hoffenheim have spent such a lot of money on a nice stadium. Maybe next time they should buy some proper nets

Humrer!

1

Spennende å se etterspillet her, for det kan vel være en formell feil når ikke nettet blir sjekket for hull? Det er jo som at dommer-teamet skal kontrollere at det er riktig antall spillere på banen osv.

1

Husker det var en lignende scoring i en leaguekamp i England for 2 eller 3 år siden.. men husker ikke hvem.

1

Synes det er så sjukt at dommeren ikke klarer å tolke spillernes reaksjoner. Kiessling hadde aldri deppet om den ballen hadde gått i mål. Rolfes var vel den eneste Leverkusen-spilleren som feiret, og da bør man ta hintet.

1

Alltid stusset over hvordan en såpass begrenset kar som Kiessling har scoret så mye mål. Nå fikk man svaret på det.

2

Ser det sammenlignes med Økland. Er det noen som tror Økland ville sagt fra om han det var vinnermålet han scoret? Altså, det er lettere å si fra når man leder 3-0 fra før og har scoret hattrick, enn det er når det er 1-1 og man ligger an til å bli matchvinner med scoring til 2-1.

1
Justice 96 Ser det sammenlignes med Økland. Er det noen som tror Økland ville sagt fra om han det var vinnermålet han scoret? Altså, det er lettere å si fra når man leder 3-0 fra før og har s...

Ser det sammenlignes med Økland. Er det noen som tror Økland ville sagt fra om han det var vinnermålet han scoret

Men han er jo norsk? Nordmenn er så ærlige at de aldri ville filmet, jukset eller gjort noe umoralsk? Det har jeg lest flere ganger. Nei, Økland og nordmenn ville selvsagt sagt ifra!

1

En må verdsette ironien i det at Tarik klager på at spillere feiret. Dette er mannen som i motsetning til Kiessling her har forsøkt å filme seg til straffespark og regelrett jukse for å score. Leverkusen jukset ikke. Jeg har ingen problemer med at de ikke sa ifra. Akkurat dette er noe en må kunne forvente at dommerne får med seg.

1

Slutt å klage klovner. Dette er resultatet av at man ikke vil ha video dømming i fotballen. Det er hundrevis at ting en dommer kan gjøre feil, vi har teknologis til å hjelpe dommere som må ta avgjørelsen der og da.

Har selv opplevd dette flere ganger med hull i nett i kamper i aldersbestemte klasser. Der vinkelen dommeren står i mot målet tilsier fra hans ståsted at ballen gikk inn. Så blir virkelighetsoppfatningen noe man kan diskutere til man blir grønn i trynet.

Helt greit at han godkjente målet, det er vi som har muligheten til å se alt i reprise flere ganger, men nekter å la dommeren å ha samme mulighet i slike situasjoner. Det er ren etterpå klokskap som settes i system vi da ser i slike tråder.

1

Lignende innlegg

Laster...