Fotball - Internasjonal

Termion

*CL* AC Milan - Barcelona (Kamptråd)

Nok et møte mellom de to CL gigantene.

Tirsdag 22. Oktober 20:45 San Siro, Milano Viasat Fotball HD

Barcelona leder La Liga mens AC Milan har slitt mer i Serie A. Allikevel tok AC Milan 3 poeng hjemme mot Udinese lørdag kveld, mens Barcelona spilte 0-0 borte mot Osasuna for første gang på 65 kamper. Vi husker alle dette oppgjøret i vinter. Dette er kanskje ikke like viktig, men vertene har sannelig noe å bevise siden den gangen, selv om de rundspilte Milan i returoppgjøret.

1
284 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Barca sliter borte i CL. Det gir håp. Pluss at de sikkert vil være greit fornøyd med uavgjort her, da har de god kontroll på gruppeseieren. Så da får vi satse på at 1-1 er et bedre tips enn 0-3, 1-4 e.l.

1

To siste tilsvarende er vel 0-0 og 2-0? Tipper faktisk Milan holder buret reint denne gangen også. Balo ute?

1
Hallogallo [sitat…] Også her er det et håp at det faktisk er Barca vi møter, selv om de har slutta med å slå korte cornere.

Det skal sies jeg var rimelig trygg på at vi kom til å tape sist også, og da bommet jeg rimelig godt. Men denne gangen har jeg en mye dårligere følelse for å si det slik. Jeg klarer ikke se hvordan vi ikke skal bli utklasset, rett og slett. Større mirakler har vel skjedd i fotballen før så det er sagt, men likevel.

1
MVBasten3 Det skal sies jeg var rimelig trygg på at vi kom til å tape sist også, og da bommet jeg rimelig godt. Men denne gangen har jeg en mye dårligere følelse for å si det slik. Jeg klare...

Jeg klarer ikke se hvordan vi ikke skal bli utklasset, rett og slett.

Som sagt kan vi trøste oss med Barcas mediokre bortestatistikk i CL. De fikk god kamp borte mot Celtic, selv etter at skottene fikk en spiller utvist. Trur/håper katalanerne er greit fornøyd med uavgjort her.

1
Deathlock84 Ja, for Barcelonas to siste sesonger i CL har vært kanon, LOL. 0-0 eller 1-1. Begge lag kjempefornøyd. (Ingen vet at Barca sparer på kruttet til El Clasico lørdag) ???

Ja, for Barcelonas to siste sesonger i CL har vært kanon, LOL.

Jeg vil tro at de fleste hadde vært fornøyd med to semifinaler på rad. Den første der Barcelona meget ufortjent ble utslått av Chelsea blant annet.

Det er bare i semifinalen mot Bayern og borte kampen mot Milan i åttendedels i fjor at Barcelona virkelig har raknet i CL på flere år.

1
Remor [sitat…] Jeg vil tro at de fleste hadde vært fornøyd med to semifinaler på rad. Den første der Barcelona meget ufortjent ble utslått av Chelsea blant annet. Det er bare i semifinal...

Fantastisk, man skulle tro dere hadde røket ut i gruppespillet 2 år på rad.

Den mot Chelsea var Guds håndsrekning til russeren så han endelig kunne få det etterlengtede CL-gullet. Jeg tror faktisk ikke man vil se en slik semifinalekamp igjen noengang.

1

Lignende innlegg

Laster...