Fotball - Internasjonal

Remor

Barcelona - Real Madrid [Kamptråd]

Når: Lørdag 26. Oktober 2013, kl 18:00

Hvor: Camp Nou, Barcelona

Hva: El Clásico

Barcelona og Real Madrid har begge spilt ferdig sine CL-kamper og det er på tide å slenge ut denne tråden litt før tiden. Dette blir ingen supertråd der jeg kommer med en vegg av tekst, men et akseptabelt åpningsinnlegg. Når vi er på side to vil ingen lese denne møkka uansett.

Barcelona leder La Liga med 25 poeng, men har ikke overbevist etter landslagpausen. 0-0 mot Osasuna og 1-1 mot AC Milan i CL er resultatene i de to siste kampene.

Real Madrid ligger tre poeng bak med 22 poeng. Lørdag vant de 2-0 hjemme mot Málaga og deretter nå for noen minutter siden 2-1 mot Juventus i CL.

Antatt lagoppstillinger:

Barcelona:

Valdés

Alves - Piqué - Mascherano - Adriano

Xavi - Busquets - Iniesta

Sanchez - Messi - Neymar

Real Madrid:

Casillas

Arbeloa - Pepe - Ramos - Marcelo

Khedira - Modric

Di Maria - Isco - C. Ronaldo

Benzema

Real Madrid-folka kan hakke på meg om dere er uenige.

God kamp folkens.

3
815 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lukter 2-2 eller 1-1 her. Utrolige 4 i odds BÅDE på U og B i denne kampen på expekt. Litt bingo-oddssetting ute og går rundt om i Europa om dagen?

1

Jeg har bestemt meg for at a) jeg håper Real Madrid vinner denne kampen og b) jeg håper ikke Benzema starter for Real Madrid.

Siden det ikke er presisert i åpningsinnlegget vil jeg bare si at det er snakk om La Liga-fotball, ikke cup eller Champions League.

Ellers:

------------López--------- Arbeloa--Varane--Ramos--Marcelo -------Khedira--Illarra--Modric di María------------------C.Ronaldo --------------Benzema------------

Tipper dette er laget man starter med, selv om jeg gjerne skulle ha sett Carvajal for Arbeloa, Morata for Benzema og Isco for Khedira (ja, det hadde blitt overkjøring på midten, men gøy hadde det vært).

____________

Leste forresten noe om at Piqué er tvilsom til El Clásico? I så fall blir det vel Puyol/Batra-Mascherano, går jeg ut i fra? Og med Alba ute mens både(?) Messi og Adriano kjenner på noen smeller, tror jeg fort dette kan bli en litt mer interessant kamp enn hva man trodde for en ukes tid siden.

Jeg lukter en knepen Madrid-seier i det fjerne.

Barcelona 0 - 4 Real Madrid

3

Gi meg Morata/Jese som spiss, Varane i midten og Carvajal på bakcen. Seier ville vært strålende, og uavgjort absolutt godkjent.

1

Storfornøyd med poeng her. Seier hadde vært ekstremt, uavgjort hadde vært flott, tap er forferdelig.

1

Hvor får man sett denne? Da mener jeg bortsett fra CMore og puber.

Kan man kjøpe matchen noe sted?? Tips mottas med takk.

1

Lignende innlegg

Laster...