Fotball - Internasjonal

milfern

Real Madrid - Sevilla 30.10.2013

Real Madrid - Sevilla.

Onsdag 30 oktober kl 22:00. Noko meir avansert treng vi stort sett ikkje. C.Ronaldo med enormt sympati hos madridistas ++ etter Blatters klovneri i dag. Gledar meg til å høyre Bernabeus støtte.

Kjør debatt.

1
777 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Les på twitter at Ancelotti har bekrefta på dagens pressekonferanse at Benzema skal starte mot Sevilla.

Jesus Christ.

1
Puskas_Marcelo [sitat…] Eier ikke baller osv! Set fire to the Marca!

Eier ikke baller osv!

Ikkje berre om Benzema startar. Men sjølv trur eg og han kjem til å starte med Bale då presset til å starte med han er for stort.

Og det kjem ikkje til å gå på bekostning av di Maria som hadde våre naturlgeg. Argentinaren er i fyr og flamme om dagen og Isco kjem derfor til å bli benka til fordel for Bale. Khedira ryk også.

---------------Benzema........... C.Ronaldo----di Maria------Bale ----------Illa---------Modric

1

C.Ronaldo med enormt sympati hos madridistas ++ etter Blatters klovneri i dag.

I spesielt denne kampen blir det enormt viktig å vise C. Ronaldo hvor mye han betyr for fansen. I dag er det regional sørgedag i Madrid og i Portugal. C. Ronaldo flagger på halv stang, og det er da viktig å vise verden at på tross av vedvarende og sterk motstand fra de som bestemmer hvem som skal få Ballon d'Or, så er C. Ronaldo dypt elsket i hvert fall ett sted.

Med fordel kan fansen også vise sin støtte til Portugal, som også ble vanvittig støtt av Blatter sine hårreisende uttalelser.

4

Troppen til kampen:

Casillas, Diego López and Jesús. Pepe, Ramos, Varane, Carvajal, Marcelo, Arbeloa, Coentrão, Nacho, Alonso, Casemiro, Modric, Di María, Isco, Illarramendi, Bale, Ronaldo, Benzema, Jesé & Morata.

Verdt å merke seg at Alonso er tilbake.

1

Det er i slike kamper Bale skal starte. Satser på denne, men blir vel noe annet som f.eks Benz på topp, Khedira på midten, Arbeloa inn og Di Maria inn (det er helt ok dog)

Lopez Carvajal-Varane-Pepe-Marcelo Illarra-Modric-Isco Bale-Jese-Ronaldo

1

Håper målet til Jese gjør at Ancelotti fikk åpnet øynene litt, kanskje han faktisk kjenner han igjen ansiktet hans på treningene fremover, kan bli lettere å få spilletid om treneren faktisk vet hvem han er. Det har ikke virket slik hittil.

2

Satser på dette:

Diego Lopez

Carvajal - Ramos - Varane - Marcelo

Isco - Ilarra - Modric

Bale - Morata - Ronaldo

1
Erlendil [sitat…] I spesielt denne kampen blir det enormt viktig å vise C. Ronaldo hvor mye han betyr for fansen. I dag er det regional sørgedag i Madrid og i Portugal. C. Ronaldo flagger p...

Med fordel kan fansen også vise sin støtte til Portugal, som også ble vanvittig støtt av Blatter sine hårreisende uttalelser.

Tenk at en senil gammel mann skaper så mange problemer for barn og unge i Madrid og Portugal, til og med voksne mennesker som sørger hjemme etter en forelesning av den gamle mannen, huff huff

1
Carlos91 Satser på at Bale starter denne. Viktig å få han i toppform, nå.

Viktig å få han i toppform, nå.

Hvis Di María hadde blitt skadet i forrige kamp så hadde jeg vært enig i at det hadde vært veldig viktig å få Bale i toppform, men når Di María er i toppform så ser jeg ikke helt grunnen til å benke ham for å trene opp en ny spiller til å ta samme jobben.

Det sagt så er jeg helt enig i at Bale bør spille denne, slik at Di María får hvilt seg.

Edit: Når jeg ser Milfern sin lagoppstilling så ser jeg tankegangen din, selv om jeg trodde at IscoDisco var helten i Realgjengen.

1
milfern Les på twitter at Ancelotti har bekrefta på dagens pressekonferanse at Benzema skal starte mot Sevilla. Jesus Christ.

Jeg håper Isco, Bale ooog Benzema starter idag. Har bestemt meg for å gi Benzema én sjanse til - det skjer ikveld!!

Ellers vil jeg se Carvajal og Marcelo med Varane og Ramos bak.

Dersom Benz ikke har overbevist til pause er det rett ut.

Håper på å se litt mer vilje og tempo ikveld. Gleder meg veldig - fallhøyden er som vanlig stor.

1

Di Maria har spilt mye i det siste. Han kan godt starte på benken i kveld. Coentrao kan godt få prøve seg i kveld også. Ikke lenge siden Marcelo var tilbake fra skade. Viktig at han ikke spiller for mye med et tett kampprogram slik at han slår opp, eller blir skadet på nytt. Coentrao er uansett en god erstatter som burde holde i massevis hjemme mot Sevilla.

Pepe er vel en av de få som har startet alle kampene hittil(?). Greit at han får hvile også. Viktig å gi Varane matchtrening, selv om det i grunn ser ut til at han ikke trenger det.

Håper på:

Lopez

Carvajal - Varane - Ramos - Coentrao

Illarra - Modric

Bale - Isco - Ronaldo

Benzema (Siden han skal starte uansett)

1
samsung22 Di Maria har spilt mye i det siste. Han kan godt starte på benken i kveld. Coentrao kan godt få prøve seg i kveld også. Ikke lenge siden Marcelo var tilbake fra skade. Viktig at ha...

Pepe er vel en av de få som har startet alle kampene hittil(?). Greit at han får hvile også. Viktig å gi Varane matchtrening, selv om det i grunn ser ut til at han ikke trenger det.

Tipper selv det er Ramos som får hvile... Han trente vel heller ikke her for et par dager siden.

1
samsung22 Ancelotti er nok bare klar over at Benzema er den beste spissen vi har, selv om det ikke ser slik ut nå. Lever vel i håpet om at Benzema skal våkne. Vi så mot Barcelona at han kan...

Ancelotti er nok bare klar over at Benzema er den beste spissen vi har, selv om det ikke ser slik ut nå. Lever vel i håpet om at Benzema skal våkne.

Fullstendig klar over det. Ancelotti og trenerstaben har nok vesentlig flere timer i uken på å vurdere Benzema enn det vi her inne har.

Alt han gjør før avslutningene er stort sett bunnsolid. Vi får bare håpe på at de siste brikkene faller på plass snarest, gjerne ikveld.

2

Marca og AS Diario melder om dette laget:

Diego Lopez

Arbeloa - Varane - Pepe - Marcelo

Modric - Illarramendi

Bale - Isco - Ronaldo

Benzema

1

Håper på:

Diego Lopez Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo Modric - Illarra - Isco Jese - Morata - Ronaldo

Tror: Diego Lopez Arbeloa - Varane - Pepe - Marcelo Khedira - Illarra - Isco Bale - Benzema - Ronaldo

1

Lignende innlegg

Laster...