Fotball - Internasjonal

Seb_Giovinco

Golden Boy 2013

Her er alle de nominerte:

Her er alle de 40 nominerte: Raphael Varane (Real Madrid) Jesé Rodrigues (Real Madrid) Richmond Boakye (Elche) Bruma (Galatasaray) Emre Can (Bayer Leverkusen) Sebastian Cristóforo (Sevilla) Lucas Digne (PSG) Julian Draxler (Schalke 04) Yannick Ferreira Carrasco (Monaco) Victor Fischer (Ajax) Fred (Shakhtar Donetsk) Serge Gnabry (Arsenal) Mauro Icardi (Inter) Juan Iturbe (Verona) Adnan Januzaj (Manchester United) Geoffrey Kondogbia (Monaco) Mateo Kovacic (Inter) Diego Laxalt (Bologna) Nicolas López (Udinese) Romelu Lukaku (Everton) Adam Maher (PSV Eindhoven) Lazar Markovic (Benfica) Marquinhos (PSG) Aleksandar Mitrovic (Anderlecht) Matija Nastasic (Manchester City) Mame Niang (Milan) Kenneth Omeruo (Chelsea) Alex Chamberlain (Arsenal) Brayan Perea (Lazio) Paul Pogba (Juventus) Juan Quintero (Porto) Josip Radosevic (Napoli) Rafinha (Celta) Ante Rebic (Fiorentina) Yaya Sanogo (Arsenal) Forian Thauvin (Marseille) Tiago Ilori (Liverpool) Óliver Torres (Atlético Madrid) Tony Trindade de Vilhena (Feyenoord) Vitinho (CSKA)

Jeg aner ikke hva kriteriene er, men utifra kvalitet vil jeg peke ut Pogba, Varane, Draxler og Kondogbia. Er et par navn her jeg aldri har sett i aksjon før, men har hørt om deres kvaliteter.

De jeg har mest tro på her er Icardi, Varane, Draxler, Kondogbia, Pogba, Marquinhos og Lukaku. Kjedelig påstander, men disse spillerne innehar allerede så store kvaliteter. Av de litt mer ukjente er Laxait, Thauvin og Fischer de mest spennende etter min mening. Januzaj kan også nevnes, men han tror jeg dabber litt av etterhvert.

Men over til det viktige, hvem vinner prisen? Golden Boy er altså Europas største talent.

1
58 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg blir svært overrasket om det ikke blir Pogba, Varane eller Draxler som vinner denne prisen.

Skulle naturligvis gjerne ha sett at Jesé (stor fanboy og sånn, vet dere) ta denne, men tvilsomt at Segunda-spill og herjing i aldersbestemt mesterskap er nok til å smette seg forbi nokså faste A-lagsspillere.

Har ikke grunnlag for å bedømme hver og enkelt av disse navnene, men av dem jeg har sett er det Varane, Jesé, Bruma, Can, Digne, Draxler, Kondogbia, Marquinhos, Nastasic, Pogba og Óliver Torres som slår meg som de mest spennende. Tror også som deg (TS) at Januzaj kommer til å dabbe litt av etter hvert, men absolutt en spennende type.

Varane, Draxler og Pogba er allerede svært sentrale brikker for sine lag.

2

Jeg regner med at hva de faktisk har prestert så langt i karrieren vil være tungtveiende, men at potensial også spiller inn. Sånn sett virker Pogba, Varane, Nastasic, Kondogbia og Draxler som sterke kandidater.

Potensial er dog mye vanskeligere å fastslå. Personlig har jeg stor tro på Oliver Torres av de som ikke er nevnt over. Men denne kåringen kommer nok for tidlig for hans del.

1
Jackern Jeg regner med at hva de faktisk har prestert så langt i karrieren vil være tungtveiende, men at potensial også spiller inn. Sånn sett virker Pogba, Varane, Nastasic, Kondogbia og...

Personlig har jeg stor tro på Oliver Torres av de som ikke er nevnt over. Men denne kåringen kommer nok for tidlig for hans del.

Som deg har også jeg, som skrevet over, stor tro på at Óliver Torres kommer til å herje i årene framover. Men denne kåringen kommer muligens ett år for tidlig for hans del, selv om han allerede har vist seg fram for La Liga-publikumet ved flere anledninger.

Nå som han spiller på det som ser ut til å utvikle seg til å bli et stabilt godt lag, vil også forhåpentligvis (og sannsynligvis) sjansene komme oftere. Jeg spår Óliver Torres som årets komet denne sesongen. Er vel ikke eldre enn atten år (rask titt viser at han blir nitten i november), så han har to år på seg til å vinne denne prisen.

Vedder en tommel på at han tar den i løpet av de neste to årene.

1

Marquinhos er den dyreste på listen, så han burde vinne.

Sånn seriøst er jeg rimelig sikker på at Pogba vinner denne.

1
Dabedida [sitat…] Som deg har også jeg, som skrevet over, stor tro på at Óliver Torres kommer til å herje i årene framover. Men denne kåringen kommer muligens ett år for tidlig for hans del...

Vedder en tommel på at han tar den i løpet av de neste to årene.

Og så håper vi selvsagt på at han var en av spillerne Barcelona fikk kjøpsopsjon på som en del av Villa-avtalen :)

Tommel er alt for høye stakes på en så sikker bet at jeg glatt avstår.

1

Veldig hyggelig andel Serie A-spillere. 10/40. Skulle gjerne likt å si at det lover bra, men flesteparten av disse blir vel solgt ut av landet dersom suksessen fortsetter.

11/40 inkl. Boakye på utlån

1
grock19 [sitat…] En av disse tre.

Tror også at Lukaku med 16 mål og 7 assists kan blande seg inn.

Det som allikevel slår meg når jeg ser disse navnene (1993 og senere) er hvor talentfull 1992-årgangen er.

Götze, Neymar, Lucas Moura, Isco, Wilshere, Alaba, Lamela, El Shaarawy, Courtois, Koke, Eriksen, Verratti, Coutinho og lignende mot Draxler, Lukaku, Pogba, Varane, Kondogbia, Nastasic, Oxlade-Chamberlain, Icardi, Thauvin, Jesé, Maher, Vietto, Fred og lignende.

For ett år siden var f. eks. El Shaarawy mer enn et halvt år yngre enn det Jesé er nå, og han hadde allerede startet med å bøtte inn med mål i Serie A.

1
-Jolla Tror også at Lukaku med 16 mål og 7 assists kan blande seg inn. Det som allikevel slår meg når jeg ser disse navnene (1993 og senere) er hvor talentfull 1992-årgangen er. Götze, Ne...

Tror også at Lukaku med 16 mål og 7 assists kan blande seg inn.

Det som allikevel slår meg når jeg ser disse navnene (1993 og senere) er hvor talentfull 1992-årgangen er.

Kan nok hende, men tror han lider litt under å være på utlån til litt mindre klubber.

De tre førstnevnte spiller mer eller mindre fast for noen av de største klubbene i verden og får jevnlig spille i CL.

Og ja, 92-årgangen er spesiell.

1

Står nok mellom Varane og Pogba her. Varane uten skadeoppholdet hadde utvilsomt fått min stemme og han har hatt flere høyprofilerte forestillinger mot bla. Barca og United. Pogba har muligens vært mer stabil, men har også tidvis vært litt i skyggen av Pirlo/Vidal.

Dødt løp for min del, men bør bli en av disse to.

1
Figo8921 Grock svarer ganske greit på dette her egentlig. Lukaku lider under dette med å spille for små klubber. Varane og Pogba har derimot etablert seg og spilt fantastisk for to av verde...

Grock svarer ganske greit på dette her egentlig. Lukaku lider under dette med å spille for små klubber.

Jeg er uenig, Lukaku har spilt som en av verdens beste spisser i 2013 og vært bært en liten klubb som WBA mot store resultater og scoret mål for Everton, i tillegg til de assistene hans. Han har blitt førstevalg på Belgia nå, spennende før neste VM.

I mine øyne en langt større prestasjon å utgjøre store forskjeller for disse lagene enn Pogba/Varane som bare har fått tillit, men ikke akkurat vært en av nøkkelspillerne enda. Lukaku har prestert i 2 klubber + landslaget, de andre har knapt fått sjansen på landslaget

Man kan si det sånn at mens de andre to får tillit i en av verdens største klubber, scoret Lukaku flere ligamål forrige sesong enn noen av Chelsea's spisser.

1
Termion [sitat…] Jeg er uenig, Lukaku har spilt som en av verdens beste spisser i 2013 og vært bært en liten klubb som WBA mot store resultater og scoret mål for Everton, i tillegg til de...

Jeg er uenig, Lukaku har spilt som en av verdens beste spisser i 2013 og vært bært en liten klubb som WBA mot store resultater og scoret mål for Everton, i tillegg til de assistene hans. Han har blitt førstevalg på Belgia nå, spennende før neste VM.

I mine øyne en langt større prestasjon å utgjøre store forskjeller for disse lagene enn Pogba/Varane som bare har fått tillit, men ikke akkurat vært en av nøkkelspillerne enda. Lukaku har prestert i 2 klubber + landslaget, de andre har knapt fått sjansen på landslaget

Ganske sterkt uenig her. I forhold til folk rundt hans egen alder så er nok Lukaku muligens den beste spissen man finner for tiden, men i forhold til folk som Suarez, Zlatan, Rooney, RvP osv. så kommer han til for kort. Kan godt nevne Sturridge her og som har hatt et fantastisk år, for ikke å snakke om Tevez som strengt talt ikke gjør det dårligere i Serie A.

Han har heller ikke spilt CL dette året, en arena Varane og Pogba har tatt med storm. Jeg lurer også litt på hvor mye du strengt talt har sett av Varane og Pogba når du sier at de ikke er nøkkelspillere. Begge to har faste plasser i sine respektive klubber, Varane blant annet har i løpet av fjorårssesongen danket ut Pepe fra stopperplass og hatt store kamper mot blant annet United og Barcelona i CL og La Liga.

Ellers ser man nok av spillere som storspiller i små klubber for så å falle helt bort når de blir hentet til en større klubb.

1
Termion Pogba hadde jeg ikke hatt noe å si på nei men ikke Varane. Alt for anonym i det siste til at han vinner.

Alt for anonym i det siste til at han vinner.

Dette er jo ren komedie all den tid han har vært skadet og derfor ikke har vært å innfinne på banen, gutten har spilt 2 kamper denne sesongen og var forøvrig strålende i begge kampene.

Som nevnt over her er det også det de fleste har skrevet i mot Varane, at han har vært skadet innledningsvis i 2013/14-sesongen, til tross for dette har han spilt såpass bra at han anses blant favorittene. Det ville ikke vært det minste rart om Varane vant dette, men jeg holder personlig Pogba som den største favoritten pga. skadeavbrekket til Varane.

1

Kondogbia-Pogba -------Matuidi------- K. Zouma-Varane

Forslår at Blanc legger om til denne blokken her, burde være umulig å trenge igjennom

1

Lignende innlegg

Laster...