Fotball - Internasjonal

RoyaleWithCheese

***Dortmund - Arsenal***

Når: Onsdag, 6. november 2013, kl. 2045

Hva: 4. gruppespillkamp i Champions League

Hvem: Die Schwartzgelben mot The Gunners

Hvor: Signal Iduna Park, Dortmund

Kanal: Viasat 4

-------------------------------------------------------------------------

Serielederen i England skal til Tyskland for å revansjere det sure hjemmetapet mot laget som ligger ett poeng bak Bayern i Bundesligaen. Med over 60000 gale tyskere i ryggen er dette noe Dortmund ønsker å unngå, og kan med seier feste et solid grep om gruppeseieren i den meget tette Gruppe F, der tre lag ligger på 6 poeng før denne runden. Begge lagene kommer til kampen etter gode opplevelser i helgen, etter at Dortmund moste Stuttgart 6-1 etter hat-trick av Lewandowski, mens Arsenal fortjent vant 2-0 over Liverpool etter scoringer av Cazorla og Ramsey. Det forrige møtet i Tyskland mellom lagene endte 1-1 i gruppespillet i 2011.

Mulig lag, Dortmund:

Weidenfeller Grosskreutz - Subotic - Hummels - Schmelzer Bender - Sahin Blaszczykowski - Mkhitaryan - Reus Lewandowski

Dortmund må fortsatt klare seg uten Gündogan og Piszczek som begge er skadet. Ellers skal det ikke være noe problemer, og Jürgen Klopp har plenty å velge i.

Mulig lag, Arsenal:

Szczesny Sagna - Mertesacker - Koscielny - Monreal Arteta - Ramsey Rosicky - Özil - Cazorla Giroud

Wenger har ikke den samme luksusen som Klopp for øyeblikket, og Arsenal topper som vanlig skadetabellen i Premier League, med Kieran Gibbs som ferskeste tilskudd på den listen. Heldigvis for Arsenal er Monreal er en mer enn habil erstatter på venstrebacken. Ellers er Wilshere tvilsom, mens Flamini, Walcott, Podolski, Oxlade-Chamberlain, Gnabry, Sanogo og Diaby definitivt er ute.

-----------------------------------------------------------------------------------

Som i kampen på Emirates forventer jeg at Arsenal har mye ball mens Dortmund kommer til å være livsfarlig på kontringer. Bortelaget kommer til å savne farten og kontringstyrken til Walcott i denne, og må satse på at magikerne Özil, Ramsey og Cazorla kan sørge for at alltid hardtarbeidende Giroud får spillerom på topp. Hjemmelaget er favoritter, men Arsenal på bortebane har vist seg å være en håndfull for å si det mildt. Jeg har troen på uavgjort. God kamp!

Mitt tips: 1-1

4
1,3k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Irriterende at Walcott ikke er klar til denne. Det hadde vært en vinn-vinn situasjon for oss å ha han utpå. 1. Hvis Dortmund presser og står høyt som i forrige kamp, så hadde vi hatt en som kunne straffet de tilbake med hurtigheten sin. 2. Dortmund er klar over Walcott og holder litt tilbake, slik at det er lettere for oss å gjøre det vi er best på, trille ball.

Vi er nødt til å ta vare på de sjansene vi får her. 1 poeng er mer enn godkjent i denne. Grugleder meg ekstremt.

1

Vinner vi denne så kommer vi til å få en gigaboost mot United på old trafford.

Er så jævlig stor forskjell på å komme på 1,2 og 3 i denne gruppa. Alt fra åttendelsfinale mot Olympiakosnivå, Barcelona x2 eller europaleague for å slite ut spillere..

Jeg har troen på seier, vi vant over Bayern på bortebane, da kan vi klare det her også. Dortmund kommer til å gå for seier, så vi får utnytte kontringene.

1
FlyEmirates Vinner vi denne så kommer vi til å få en gigaboost mot United på old trafford. Er så jævlig stor forskjell på å komme på 1,2 og 3 i denne gruppa. Alt fra åttendelsfinale mot Olymp...

gigaboost mot United på old trafford.

Typisk det. Har jo allerede en boost etter å ha slått Liverpool, mens det siste vi husker er at vi ble rundspilt av Fulham i andreomgang etter at uflaksen valgte å skade tre spillere på rappen og dermed ruinerte samspillet. Det var gøy. Blir sikkert enda morsommere når vi møter superformlaget Sociedad på borte på tirsdag, som i helgen vant hele 5-0 over Osasuna. Mmaltraktering.

1
FlyEmirates Vinner vi denne så kommer vi til å få en gigaboost mot United på old trafford. Er så jævlig stor forskjell på å komme på 1,2 og 3 i denne gruppa. Alt fra åttendelsfinale mot Olymp...

Jeg har troen på seier, vi vant over Bayern på bortebane, da kan vi klare det her også. Dortmund kommer til å gå for seier, så vi får utnytte kontringene.

Relativt forskjellige kamper med et annet utgangspunkt fra første oppgjør.

Dere er i god form om dagen, men jeg tror Dortmund blir for sterke her.

1
samsung22 [sitat…] Relativt forskjellige kamper med et annet utgangspunkt fra første oppgjør. Dere er i god form om dagen, men jeg tror Dortmund blir for sterke her.

Dere er i god form om dagen, men jeg tror Dortmund blir for sterke her.

Dortmund er om mulig i enda bedre form, 9-1-1 på de 11 første kampene og 31-9 i målforskjell i serien. I CL er det ikke annet enn bortetapet mot Napoli som har ødelagt dagen.

Tror dette blir en fantastisk god kamp.

1

Om Dortmund vinner denne står de med 9 poeng, samme gjør Napoli om de vinner. Blir det dem to som tar seg videre?

1

BVB laget jo hakkemat av Stuttgart nå på fredag, og er i knallform. De har hatt en dag lengre hvile, Arsenal-spillerne jobbet knallhardt mot Liverpool, og har i tillegg reisingen til Tyskland.

Signal Iduna Park er et fort, og de gule og svarte kommer til å ta denne uten store problemer. Vi jager og jager, har ballinnehavet, men Dortmund straffer oss knallhardt to ganger på lynende hurtige og effektive kontringer. Samt én gang ved Lewandowski-magi.

3-1.

2
Figo8921 [sitat…] Skal ikke se bort i fra det, Arsenal skal også til Italia og møte Napoli. Blir nok en helt annen kamp enn hjemme i England hvor de kjørte over italienerne til tider. Napol...

Blir nok en helt annen kamp enn hjemme i England hvor de kjørte over italienerne til tider.

Jeg tror også at det blir en helt annen kamp enn på Emirates, men at vi kjørte over de til tider? De ble rett og slett totalt ræveid gjennom 90 minutter. Til og med da Arsenal la seg bakpå så klarte de ikke å gjøre noe. Hamsik og Insigne så ut som middelmådige folk.

63 - 37 % ballbesittelse i vår favør, og de hadde 1 av 13 skudd på mål.

1
Rusty_Ryan BVB laget jo hakkemat av Stuttgart nå på fredag, og er i knallform. De har hatt en dag lengre hvile, Arsenal-spillerne jobbet knallhardt mot Liverpool, og har i tillegg reisingen t...

Vi jager og jager, har ballinnehavet

Tror nok Dortmund kommer til å ha ballen mest. På Emirates hadde de jo ballen i store deler av kampen og lot Arsenal-spillerne løpe rundt før de la seg lavere og utelukkende satsa på kontringer etter å ha fått 2-1 målet.

1
Ishpitter [sitat…] Tror nok Dortmund kommer til å ha ballen mest. På Emirates hadde de jo ballen i store deler av kampen og lot Arsenal-spillerne løpe rundt før de la seg lavere og utelukken...

På Emirates hadde de jo ballen i store deler av kampen og lot Arsenal-spillerne løpe rundt før de la seg lavere og utelukkende satsa på kontringer etter å ha fått 2-1 målet.

Dortmund spillerne løp totalt 11km mer enn oss. Vi presset for scoring på 1-1 og dominerte banespillet, de lå ganske lavt i den perioden. De fikk 1-2 på en køntring etter å ha ligget lavt en god stund. Kun små marginer som avgjør slike kamper, minutter i forveien kunne det like godt vært oss som ledet 2-1 etter Cazorla traff tverrkrysset.

1

Vi virket forøvrig veldig nervøse i 1.omgang mot BD. Var mye sløvt/upresist fra spillere en ikke forventer det av. Det ble luket bort i 2.omgang. Jeg tror med den selvtilliten spillerne har, vil banespillet sitte mye bedre fra starten av kampen. Det vil hvertfall gi oss litt bedre odds.

1

Lignende innlegg

Laster...