Fotball - Internasjonal

Jonaz

Portugal - Sverige

Fredag Kl. 8.45 på Tv2 sport.

Zlatan har et trøblete kne og Ronaldo har stått over dagens trening, men begge stiller nok til start. Innbyrdes leder Sverige med et par poeng over ti kamper spredt over de siste femti tiårene.

Sverige har sin akkileshæl bakover i banen med store tunge stoppere som Portugal vil forsøke å gå i beina på. Portugal har også mye playoffrutine mens Sverige kvalifiserer seg som regel direkte. Men Sverige har Zlatan, hjemmebane til slutt og en enorm selvtillit ift det å spille på Friends Arena. De vil nok si seg ok fornøyd med et tap borte så lenge det ikke blir bortemålsproblematikk av det.

1
609 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Portugal vinner nok denne. Sverige må virkelig, og da mener jeg VIRKELIG, gi klare instrukser til midtstopperparet og de er nødt til å være skjerpet gjennom hele kampen dersom de skal komme helskinnet fra denne kampen. I hjemmekampen mot Tyskland var det helt håpløst. De serverte Schürrle 3 ganger og gjorde en rekke tabber. Ronaldo er en bedre venstreving enn Schürrle, og han er i form. Blir utrolig viktig for Sverige å klare å holde sjakk baki der.

Ellers får laget en ny dimensjon med Zlatan på banen. De spilte uten Zlatan mot Tyskland. Derfor kan Sverige klare å få med seg 1, eller dersom de er heldig, 2 mål. Jeg mener uansett at Portugal er et bedre lag og laget deres er bedre på samtlige punkter utenom spissplassen.

Kamptipset mitt blir dermed 2-0.

1

Lignende innlegg

Laster...