Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er helt enig i at fotball skal spilles utendørs, men jeg tror ikke det gjør en voldsom forskjell uansett hva det blir til. Jeg tror dessverre resultatet blir 5-0 til Sverige. Lykke til.

1

PORTUGAL:

Patricio; Pereira, Alves, Pepe, Coentrao, Veloso, Meireles, Moutinho; Nani, Postiga, Verdens Beste

2
PrideOfMadeira [Slettet]

Enig. Det burde virkelig opprettes et eget forum for det, "Messi vs. Ronaldo", så kan fanboys få diskutere så mye de vil der. Denne "diskusjonen" har ødelagt så godt som alle Barcelona/Madrid-trådet i årevis (dvs, halve fotball-internasjonal). Regner med at det er flere som begynner å bli lei.

1

Gleder meg til kampen, er ganske likegyldig til hvem som går til VM. Men har troa på en bra kamp, Sverige hang godt med i 1. omgang i Portugal.

1

Official Portugal XI: Patricio; Pereira, Pepe, Alves, Coentrão; Veloso, Moutinho, Meireles; Nani, Almeida, Verdens Beste.

Almeida på topp istedenfor Postiga..

1
PrideOfMadeira [Slettet]

Einig. No når alle er einige er det ikkje lengjer noko å diskutere uansett. . Men trur vi vil få sjå ein kjedeleg kamp i kveld. Portugal er ikkje gode nok til å dominere borte på Sverige og det trur eg dei veit.

C.Ronaldo kjem til å halde seg på topp og vente på kontringar.

Om vi får eit svensk mål tidleg eller i første omgong trur eg vi kan få ein fantastisk kamp!

1

Og her er svenskenes lag:

Isaksson, Lustig, A. Johansson, Per Nilsson, Martin Olsson, Larsson, Rasmus Elm, Kim Kallstrom, Alex Kacaniklic, Ibrahimovic, Elmander

1

Så stor, så flott og så ny. Likevel øydeleggjer namnet alt. "Friends Arena", skulle tru det var stadion i Kardemomme By.

Takke meg til Ullevaal Stadion.

2

Lignende innlegg

Laster...