Tips - er det ikke greit å også skrive klubb spillere selges/kjøpes fra? Ettersom ikke alle overgangene er internt i Serie A?

Og i stedet for å skrive 500tusen, kan du jo skrive €0.5mi

2
Raul07 Tips - er det ikke greit å også skrive klubb spillere selges/kjøpes fra? Ettersom ikke alle overgangene er internt i Serie A? Og i stedet for å skrive 500tusen, kan du jo skrive €0...

Ja du har nok rett i at det er greit å ta med klubb som kjøper/selger også. Desimaler er nok best ved mindre summer. Ble vel tusen pga jeg hentet tall fra transfermarkt og de oppgir tallene slik ved summer under millionen. Skal notere meg det til neste oppdatering.

1
Dejan_Stankovic89 Montella ferdig i Viola

Ting har etterhvert gått noe i stå etter den svært gode førstesesongen han hadde i 2012/13- sesongen, et lag bestående av mye nytt. Gonzalo Rodriguez, Savic, Pizarro, Valero, Aquilani og til dels Toni hadde alle bra inntreden i klubben. De to påfølgende sesongene har man ikke vært helt heldige med spillere som har blitt hentet inn. Rossi som kom i januarvinduet den første sesong har vært mye skadet. Mario Gomez som kom den andre sommeren har vært det samme. Mens spillere som Ilicic og Joaquin har vært greie spillere det, men ikke spillere som har hevet laget i noe særlig grad.

På en annen side kan man spørre om noen andre ville klart og føre klubben til bedre resultater med det utgangspunktet Montella har hatt. Jeg tviler i grunnen. De to siste sesongene har man heller ikke gjort seg noe bort i cupene.

1

Sakset fra klubbtråden:

"Da endte det som man fryktet, nettopp det at styret valgte å sparke Montella. Samtidig er det vanskelig å kritisere styret for denne avgjørelsen med tanke på den usikkerheten Montella har vist de siste ukene.

Likevel er det vemodig å miste en trener som virkelig fikk fart på laget igjen etter noen tunge år som begynte med at en konfliktsky Prandelli ikke klarte å holde styr på garderoben.

De tre sesongene under Montella var preget av fremgang både i form av tabellplassering (tre strake fjerdeplasser) og resultater i cupturneringer ved siden av mer underholdende spill.

Med mange skader og stor slitasje på stallen så gikk faktisk årets sesong over all forventning i form av 4.plass, cupsemifinale og semifinale i EL. Høyst godkjent for en klubb som Fiorentina og i hvert fall når Gomez har hatt vått krutt i lang tid og Rossi har vært skadet i hele år.

Hva som har skjedd mellom klubben og Montella er vanskelig å fastslå. Muligvis ville klubben først ha garantier fra Montella før man ville gi ham garantier og vice versa.

Nå linkes Paulo Sousa til klubben. Han har gjort det godt i Videoton, Maccabi Tel Aviv og nå senest i Basel og har en del likheter med Montella mtp hans fleksbilitet til formasjoner, men samtidig også en hang til en variant av 3-5-2.

Likevel må en spørre seg om Fiorentinas neste trener ikke burde hentes fra Italia og hvor det satses på unge italienere som f.eks Bernardeschi. Di Francesco i Sassuolo er en god kandidat her mtp hans offensive fotball, det samme kan sies om den gamle Viola-spilleren Iachini (Palermo), Mandorlini (Verona), Camplone (Perugia) og Ventura (Torino)."

1
att Gervinho stikker til Al-Jazira for €14m.

Hmm var jo fryktelig god på høsten og var den eneste som klarte å skape noe på egenhånd i CL. Har vel hatt det tyngre etter afrikamesterskapet i vårsesongen. Virker som overgangen er så godt som klar. Skal visstnok få en kraftig lønnsøkning.

Kommer oppdatering etter det er klart om det blir Bologna eller Pescara neste år.

1
MVBasten3 Det hele er ganske absurd, selv om det vel har ligget i kortene siste dagene. Hvem skulle tro at Montella skulle få sparken på slutten av sesongen istedenfor å bli headhuntet av st...

Hvem skulle tro at Montella skulle få sparken på slutten av sesongen istedenfor å bli headhuntet av større klubber?

Svært få. Samtidig ser det helt klart ut som om Montella sjøl starta prosessen som endte med at han fikk sparken. Fiorentina ville ha ham med videre. Montella ville først ha forsikringer om at klubben kunne gi ham forutsetningene han mener er nødvendig for å ta klubben et steg videre. Da han ikke fikk det, oppsto denne rare situasjonen.

1

Da ble det Bologna opp til Serie A en klubb som hører med i den øverste divisjonen. Legger ved en oppdatering med noen nye overganger samt Bologna er nå med på listen.

AC Milan

Inn:

Luca Antonelli Genoa- €4,5mil

Rodrigo Ely- Avellino – free transfer

Ut:

Ricardo Saponara – Empoli - €4mil

Michael Essien- Panathinaikos - free transfer

Robinho - ? – free transfer

Atalanta

Inn:

Mauricio Pinilla – Genoa - €2mil

Ut:

Bologna

Inn:

Ut:

Jose Angel Crespo – Cordoba - ?

C**arpi**

Inn:

Ut:

Chievo

Inn:

Ut:

Empoli

Inn:

Ricardo Saponara –AC Milan- €4mil

Ut:

Romano perticone – Trapani - ?

Fiorentina

Inn:

Ut:

Neto - ? - free transfer

Frosinone

Inn:

Ut:

Raffaele Schiavi - Catania - ?

Genoa

Inn:

Serge Gapké – Nantes - free transfer

Goran Pandev – Galatasaray – free transfer

Ut:

Luca Antonelli – AC Milan - €4,5mil

Mauricio Pinilla – Atalanta - €2mil

Enis Nadarevic – Trapani - ?

Inter

Inn:

Xerdan Shaqiri – Bayern München - €18mil

Jelson Murillo – Granada - €8mil

Davide Santon – Newcastle -€3,7mil

Ut:

Ricardo Álvarez – Sunderland -€10,5mil

Alfred Duncan – Sampdoria - €2,6mil

Lukas Spendlhofer – Sturm Graz - €0,45mil

Matias Silvestre - ? - free transfer

Jonathan - ? - free transfer

Hugo Campagnaro - ? - free transfer

Lazio

Inn:

Dusan Basta – Udinese - €5mil

Maurício – Sporting - €2,65mil

Wesley Hoedt – AZ Alkmaar - €0,5mil

Patric – Barcelona - free transfer

Ravel Morrison - Klubbløs – Free transfer

Ut:

Giuseppe Sculli- ? - free transfer

Christian Ledesma - ? - free transfer

Mickael Ciani - ? - free transfer

Alessandro Di Mario - ? - free transfer

Juventus

Inn:

Paolo Dyabala – Palermo - €32mil

Alberto Brignoli – Ternana - €1,75mil

Sami Khedira – Real Madrid – free transfer

Ut:

Napoli

Inn:

Ut:

Palermo

Inn:

Matheus Cassini- Corinthians - €1,5mil

Aleksandar Trajkovski – Zulte Waregem - ?

Ut:

Paolo Dyabala – Juventus - €32mil

Edgar Barreto – Sampdoria - free transfer

Ezquiel Muñoz - ? – free transfer

Sampdoria

Inn:

Luis Muriel – Udinese -€10,5mil

Alfred Duncan – Inter - €2,6mil

Andrea Coda – Udinese - free transfer

Niklas Moisander – Ajax - free transfer

Edgar Barreto – Palermo - free transfer

Ut:

Sergio Romero - ? - free transfer

Sassuolo

Inn:

Ut:

Paolo Bianco – ? - free transfer

Roma

Inn:

Leandro Paredes – Boca - €4,5mil

Nemanja Radonjic – Perth Glory - ?

Daniel Peter De Silva – Empoli - ?

Ut:

Torino

Inn:

Ut:

Verona

Inn:

Ut:

Javier Saviola - ? - free transfer

Udinese

Inn:

Ali Adnan –Rizespor - €2,2mil

Ut:

Luis Muriel – Sampdoria - €10,5mil

Dusan Basta – Lazio - €5mil

Andrea Coda- Sampdoria - free transfer

Ali Adnan – Granada - utlån

1
GiPazzini_85 Da ser det ut til at Paulo Sousa tar over Fiorentina: http://www.football-italia.net/67631/report-sousa-agrees-viola-deal

Spennende mann det.

Så langt etter sesongen er Colantuono klar for Udinese, Sarri for Napoli og Zenga for Sampdoria. Gjenstår vel kun formaliteter før Mihajlovic blir bekreftet for Milan og hvis Sousa går til Fiorentina er det kun Empoli som står uten Manager selv om det fort skjer flere endringer i løpet av sommeren. Det er tross alt i Italia.

1

Må også si at det som overrasker meg mest så langt er at Parma har penger til å kjøpe Lodi får €5mil fra Catania. Må jo være en tvungen opsjon her etter at de har lånt han i ett år.

1

Går rykter om at City skal være villige til å by €120mil for Pogba nå. Må si at når det begynner å komme opp i slike summer at jeg ikke vil bli like deppet om Pogba først skulle gå. Uansett ser jeg helst at man venter en sesong til da Pogba vil være svindyr også neste år. Pogba kan fort være det neste Zidane lignende salget. Med €120mil har man vel penger nok til å kjøpe Veratti, Cavani og Darmian ut fra markedsverdien deres (selv om PSG aldri selger både Veratti og Cavani).

1

Skjedd lite offisielt siden siste oppdatering, men er en del spennende rykter og spillere som visstnok er så godt som klare.

Mandzukiz skal være så godt som klar for Juventus. Det samme meldes det om angående Miranda som nærmer seg Inter. Valdifiori til Napoli. Ryktes at Napoli er interessert i et par Empoli spillere til nemlig Saponara og Hysaj. Kondogbia skal nærme seg Milan. Vært mer stille rundt J. Martinez nå, men spiller jo ett mesterskap så blir kanskje bekreftet etter det. Tevez skal ha bestemt seg for Boca og er på vei bort fra Serie A.

1
Juventuss Går rykter om at City skal være villige til å by €120mil for Pogba nå. Må si at når det begynner å komme opp i slike summer at jeg ikke vil bli like deppet om Pogba først skulle gå...

Pogba kan fort være det neste Zidane lignende salget

Det viktigste for Juve, dersom laget selger er at ledelsen har en håndfast plan som er mulig å gjennomføre. Jeg er enig i at Verratti blir en naturlig target, men jeg håper at man kan forsikrer seg om at noe slikt er gjennomførbart før man selger. Hvis vi ender opp med Plan B vedrørende erstattere så blir jeg meget skuffet.

1

AC Milan

Inn:

Luca Antonelli Genoa- €4,5mil Rodrigo Ely- Avellino – free transfer

Ut:

Ricardo Saponara – Empoli - €4mil Michael Essien- Panathinaikos - free transfer Robinho - ? – free transfer

Atalanta

Inn:

Mauricio Pinilla – Genoa - €2mil

Ut:

Bologna

Inn:

Ut:

Jose Angel Crespo – Cordoba - ?

C**arpi**

Inn:

Ut:

Chievo

Inn:

Ut:

Empoli

Inn:

Ricardo Saponara –AC Milan- €4mil

Ut:

Romano perticone – Trapani - ?

Fiorentina

Inn:

Ut:

Neto - ? - free transfer

Frosinone

Inn:

Ut:

Raffaele Schiavi - Catania - ?

Genoa

Inn:

Serge Gapké – Nantes - free transfer Goran Pandev – Galatasaray – free transfer

Ut:

Luca Antonelli – AC Milan - €4,5mil Mauricio Pinilla – Atalanta - €2mil Enis Nadarevic – Trapani - ?

Inter

Inn:

Xerdan Shaqiri – Bayern München - €18mil Jelson Murillo – Granada - €8mil Davide Santon – Newcastle -€3,7mil

Ut:

Ricardo Álvarez – Sunderland -€10,5mil Alfred Duncan – Sampdoria - €2,6mil Lukas Spendlhofer – Sturm Graz - €0,45mil Matias Silvestre - ? - free transfer Jonathan - ? - free transfer Hugo Campagnaro - ? - free transfer

Lazio

Inn:

Dusan Basta – Udinese - €5mil Maurício – Sporting - €2,65mil Wesley Hoedt – AZ Alkmaar - €0,5mil Patric – Barcelona - free transfer Ravel Morrison - Klubbløs – Free transfer

Ut:

Giuseppe Sculli- ? - free transfer Christian Ledesma - ? - free transfer Mickael Ciani - ? - free transfer Alessandro Di Mario - ? - free transfer

Juventus

Inn:

Paolo Dyabala – Palermo - €32mil Alberto Brignoli – Ternana - €1,75mil Sami Khedira – Real Madrid – free transfer Mario Mandzukiz - Atl. Madrid - €18m Roberto Pereyra - Udinese - €14m

Ut:

Napoli

Inn:

Ut:

Palermo

Inn:

Matheus Cassini- Corinthians - €1,5mil Aleksandar Trajkovski – Zulte Waregem - ?

Ut:

Paolo Dyabala – Juventus - €32mil Edgar Barreto – Sampdoria - free transfer Ezquiel Muñoz - ? – free transfer

Sampdoria

Inn:

Luis Muriel – Udinese -€10,5mil Alfred Duncan – Inter - €2,6mil Andrea Coda – Udinese - free transfer Niklas Moisander – Ajax - free transfer Edgar Barreto – Palermo - free transfer

Ut:

Sergio Romero - ? - free transfer

Sassuolo

Inn:

Ut:

Paolo Bianco – ? - free transfer

Roma

Inn:

Leandro Paredes – Boca - €4,5mil Nemanja Radonjic – Perth Glory - ? Daniel Peter De Silva – Empoli - ?

Ut:

Torino

Inn:

Ut:

Verona

Inn:

Ut:

Javier Saviola - ? - free transfer

Udinese

Inn:

Ali Adnan –Rizespor - €2,2mil

Ut:

Luis Muriel – Sampdoria - €10,5mil Dusan Basta – Lazio - €5mil Andrea Coda- Sampdoria - free transfer Ali Adnan – Granada - utlån Roberto Pereyra - Juventus - €14m

Oppdatér gjerne, i hvert fall din klubb. Kunne fint lagt til spillere som Kondogbia og Nainggolan men jeg har ikke pengebeløpene i hodet.

1
Laster...