Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kampstart: 02:05

Barcelona starting lineup (4-3-3): Marc-Andre ter Stegen | Adriano, Marc Bartra, Jeremy Mathieu, Douglas | Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Gerard Gumbau | Munir, Luis Suarez, Sandro

Chelsea line-up: Courtois, Ivanovic (c), Zouma, Cahill, Azpilicueta, Fabregas, Matic, Kenedy, Oscar, Hazard, Diego Costa.

1
113 svar

113 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

tyvenbjarne

Att, du har nådd Max antall ordspill.

3

10Messi

Manglet bare én til, så ble det FEM. Heldigvis holder vi oss på MAX.

2

VGoth

Barcelona ble smadret atter en gang. Riktignok ikke banket like sønder og sammen som de ble av legendariske United, men allikevel. Denne De_Gulpman-fyren får seg forhåpentligvis en ny og dermed genuin virkelighetsoppfatning snart.

2

xavi-maestro

Riktignok ikke banket like sønder og sammen som de ble av legendariske United, men allikevel.

Jeg lurer på hva som drev deg da du bestemte deg for å innta den trolle-rollen du har her. Like mye lurer jeg på hva som driver deg til å fortsette jevnt og trutt over flere år.

1

VGoth

Like upresis og absurd som alltid, du. Slik vi kjenner deg. Jeg har aldri trollet og kommer heller aldri til å gjøre det, uansett hvor mange subliminale beskjeder du måtte bestemme deg for å shippe av gårde. Eller bare fåfengte og dårlige master of suppression-teknikker da. Foreslår at du tar en real opprydning i egen debattskikk og innlegg før du forsøker deg på en femstjerners legendedebattant, som du attpåtil, helt uten grunn, kaller troll. Den påstanden kan du nemlig ikke underbygge.

Du og DeGuzman er nesten som knoll og tott når det gjelder å takle fortjente nederlag. Av ren medmenneskelighet, så må jeg innrømme at det nesten, men bare nesten, smerter meg å se noen lide så mye, når fokuset heller bør ligge i gleden å få se United's stjerner i heroismesyntese.

1

Rhino9

Digg med nattgrandis.

Veldig gule drakter på Barca. Er dette hjemmedrakter?

2

VGoth

Eden Hazard er jammen meg litt av en show horse. I likhet med så mange andre før han, snudde han også i døra på Old Trafford av helt ubegripelige årsaker. Jeg veit ikke hva som skjedde, siden den overgangen var helt i boks, men det er nærliggende å tro at det var for å bevare balansen i PL og unngå total United-dominans. Hazard selv er intetanende.

Regner med at han spiller seg inn blant topp fem i verden i år.

1

milfern

men det er nærliggende å tro at det var for å bevare balansen i PL og unngå total United-dominans.

Du var bedre før.

1

VGoth

Kan det tenkes at du mener "de"? United var i hvert fall bedre før. Keen observation, "milf". Og hvor har det blitt av den eldre garden? Samtlige her inne kjører "milf" i brukernavnet sitt i disse dager. Dritphett.

1

DeGuzman

Selvfølgelig som jeg sa. Uten å skrive et eneste innlegg så kommer altså trollene på rekke og rad som har seriøse problemer gående oppe i hode sitt. Jeg gleder meg til seriestart, skal sørge for å stikke innom trådene deres å le hver eneste gang dere taper siden dere ble så påvirket. Kommer til å ta flere mnd om ikke år før dere har klart å rehabilitere dere.

Blir tross alt fryktelig mye mer oftere enn hva vi gjør, så jeg gleder meg til en god latter.

Ha en fin dag.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...