Fotball - Internasjonal

sspanther

Inter under nytt eierskap

Hva kan man forvente?

Vil de ha nok å rutte med for å bygge opp troppen igjen slik at de kan hevde seg i Serie A?

1
6 svar

Har jo en ganske solid stall og tok ett steg i riktig retning med 12 poeng mer enn året før.

Er avhengig av at Kondogbia begynner å leve opp til prislappen sin og at Brozovic også tar ytterligere steg. Nå har de jo hentet Banega som kan fungere bra. så er potensiale i det som var lagets svakeste punkt i fjor. Så har man også arbeidsjernet Medel og brassen Melo.

Murillo og Miranda er ett veldig solid stopperpar med Juan Jesus som backup. Handanovic en av de beste keeperne i verden. Brukbare backer i Santon, Dodo, Ambrosio og nysignerte Erkin. I tillegg har man av en merkelig grunn valgt å forlenge med Nagatomo.

I angrep har man en målscorer i Icardi. I tillegg har man Perisic og Eder som imponerte i EM. Eder fikk det ikke til etter han ble hentet til Inter etter en fantastisk høstsesong med Sampdoria. En annen som ikke fikk det til var Jovetic og forhåpentligvis for Inter har han mer å gi i år(mente det var tvunget opsjon, men er kanskje frivillig så kan vel hende han ikke kommer). Veteranen Palacio er også ett alternativ sammen med lynvingen Biabiany.

Det største problemet synes jeg er Mancini og ser ikke helt at han er manageren som skal lede dem tilbake i toppen. Får han nok penger kanskje. Uansett har Inter mye bra spillere å bygge på og hvis Banega fungerer og man får inn en skikkelig spiller til på midten så er det dessverre håp for klubben med en manager som klarer å få det beste ut av de.

Tidligere Inter spiller Diego Simeone har jo vært ryktet til Inter og vil han ha nye utfordringer og med midler i ryggen så blir Inter skumle.

2
Juventuss Har jo en ganske solid stall og tok ett steg i riktig retning med 12 poeng mer enn året før. Er avhengig av at Kondogbia begynner å leve opp til prislappen sin og at Brozovic også...

Tidligere Inter spiller Diego Simeone har jo vært ryktet til Inter og vil han ha nye utfordringer og med midler i ryggen så blir Inter skumle.

Diego Simeone går ikke til Manchester United, han går ikke til Chelsea, han går ikke til PSG og han går ikke til Inter - enda. Han har en kontrakt frem til 2020 sammen med store deler av hans eget støttepersonale. Jeg forventer at han sitter ut prosjektet til 2020 og så forlater Atlético til fordel for en ny klubb han kan ta til verdenstoppen (da kan nok Inter eller Lazio være interessante).

Ellers påpeker du helt riktig i innlegget ditt at Inter egentlig har stablet et godt og solid lag sammen, og Ever Banega inn gratis er jo et fantastisk kjøp, og han er raskt den beste og viktigste spilleren til Inter i 2016/17. De har nå en strålende sentrallinje pluss assisterende angrepsspillere. Hvis jeg skulle tatt noen grep i den klubben i sommer så hadde det vært å forbedret backplass, og da gjerne gjennom å ofre endel kvantitet for å få inn kvalitet på minst én av sidene, samt muligens hørt med Liverpool om de vil kvitte seg med en av spissene sine (hovedsaklig Benteke).

Sevillamidtbanen Kondogbia-Banega-Medel skal jo være noe av det sterkeste i Europa, og det samme med trioen helt bakerst; Miranda, Murillo og Handanovic.

2

Handanovic er en av de beste keeperne i verden, der stiller de sterkt! Banega inn er også ekstremt bra, men for håpe de klarer å holde på Icardi.

Simeone vil trene Inter ifølge han selv, men når er spørsmålet.

1
att Dette kan være supergode nyheter for FC Internazionale.. http://www.football-italia.net/86866/mancini-england-job

Dessverre for Inter Mailand, ble det Allardici som fikk den isteden.

Ellers er det jo et sjeldent fenomen at Milano-klubber er representert i europeiske konkurranser, men Inter skal spille EL som kjent, sammen med andre falmede storheter som Manchester United osv.

Midtbanen er ganske god og de har noen talentfulle forsvarere også (sammen med en slovener bakerst), blir spennende å se hva de kan få til, i alle fall om de får inn en mer kompetent manager.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen. Kontrakten med Bodø/Glimt går ut ved årsskiftet. Overgang...
Bilde

Opplysninger til VG: Fredrik Bjørkan til Hertha Berlin

Bodø/Glimt-backen har signert med den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin – og går dermed gratis fra gulljagende Bodø/Glimt etter sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Liverpool - Arsenal: Hvem vinner?

Liverpool møter Arsenal på Anfield, 20. november kl. 18.30. Hvem vinner? Avgi stemme i bunn, og diskuter den kommende storkampen her (Du må være logget inn for å avgi stemme). Statistikk:
Liverpool
53,8 %
Uavgjort
23,1 %
Arsenal
23,1 %

13 stemmer • Avstemningen er over

5
1 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar

– Solskjær må forlate jobben

"– Begeret har vært strengt tatt vært fullt lenge. Men ydmykelsen på Vicarage Road bør ikke bare ha vært dråpen som fikk det til å renne over. Her er kranen så hardt skrudd på at det neppe kan være tv...
Bilde

Ny Solskjær-fiasko: Dette går ikke mer!

(Watford-Manchester United 4-1) Manchester United er nødt til å skaffe seg en annen manager enn Ole Gunnar Solskjær.


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...