Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Champions League - superliga steg 1.

Ifølge Gazzetto Dello Sport vil Spania, Tyskland, England og Italia ha 4 låste plasser på bakgrunn av "historiske meritter".

Fuck det fuck off for en ræva reform. Begynner i 2018.

Det er rimelig enkelt å se hva som blir neste steg. Faste plasser til store lag. Gøy Serie A, sikkert positivt for Liverpool. Helt ræva for fotballen.

1
46 svar

46 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

bigwin

Faste plasser til "store" lag er vel allerede diskutert så vidt jeg husker og garantert på agendaen ift å få presset gjennom.

På sikt så håper jeg egentlig at disse såkalte storklubbene som tydeligvis er større enn alle andre og har et ego som er uspiselig bare går ut og starter en egen superliga hvor de kan drive showbiz i stedet for fotball.

Så kan vi andre som er glad i fotball følge med på engelsk fotball, tysk fotball eller hva det nå måtte være og de klubbene som ikke er ute etter verdensherredømme. Tror dette hadde vært bra for fotballen egentlig - ville blitt mindre pengefokus og mer fokus på sporten og kanskje lokal talentutvikling (om man ser bort fra superligaen) - kanskje kunne man tilogmed redefinert champions league til å bli det det egentlig skulle være - en turnering for sist års seriemester og ikke en turnering for de 4-5 beste lagene i enkelte land.

3

Everenga

På sikt så håper jeg egentlig at disse såkalte storklubbene som tydeligvis er større enn alle andre og har et ego som er uspiselig bare går ut og starter en egen superliga hvor de kan drive showbiz i stedet for fotball

Dette har jeg ment i mange år. Få de store utskuddene vekk til superligaen sin så kan resten av oss ha det moro med fotball slik det en gang var.

1

bigwin

CL er ingen CHAMPIONS-league lengre, det blir mer og mer en lekeplass for de rikeste klubbene og med å utvide antallet "sikre" lag så går man mer og mer bort fra at det er det sportslige som teller ift om du får være med i CL eller ikke.

Etter min mening burde man heller snu CL og gå tilbake mot den gang det faktisk var det beste laget i sin serie som deltok (skjønner jo at dette er utopi all den tid pengene styrer). For egen del så blir CL mindre og mindre interessant for meg som seer , dette fordi jeg ikke har et favorittlag blandt de store kanonene.

CL ble i sin tid laget som en turnering for det beste laget fra hver nasjon- Dessverre kom det altfor mye tv og sponsorpenger inn i bildet, samtidig som de "store" mer og mer ville mele sin egen kake. Det er derfor vi i dag ser en turnering med gruppespill og flere og flere lag som ikke er i nærheten av å vinne egen liga men allikevel får lov å delta i CL fra de store fotballnasjonene.

2

Ignacio

Moderne fotball blir verre og verre.

2

milfern

Når superligaen kjem på plass type Amerikansk Fotball med lag som ikkje kan rykke ned takkar eg for meg som fotballsupportar.

2

grock19

Nye ekstra ting:

Kamper kl. 19 og 21.00 istedenfor hittil 20.45.

Gir selvsagt mening for å øke TV-inntektene. Tidvis ville de mest fotballinteresserte av oss antagelig sett flere kamper også, med 2 muligheter på en dag.

Skal ikke si så voldsomt mye på dette, sånn utenom konservatisme er det et økt tilbud, som folk kan ta, eller ikke. Men siden man antagelig må ha noen av de større kampene kl. 19 også, for at det skal gi noen mening, vil det ta litt av magien bort ved sene CL-kvelder, å (tidvis) måtte haste etter jobb for å få sett ute. (Særlig om man er i UK. Mulig de vil ta hensyn til at 18 er litt tidlig der.)

Ellers skal de som driver TV-forhandlingene mot selskapene nå ha en 50% representasjon fra klubbene, mot hittil ren UEFA-representasjon.

1

Lignende temaer

Bilde

Lillestrøm

Klubben som ikke samler på fjerdeplasser.

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

OL

OL

Laster...